Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się tylko zastanawiam czym się różnią furminator, vachtminator i coatminator. Może ktoś wie? :cool3:
Czy to może jest tak, że każda firma inaczej to nazywa?
Mam zamiar kupić takie cudo na wystawie w Poznaniu, ale nie wiem czym różnią się te ustrojstwa. :roll:

Posted

chyba niczym?:roll:Gdzies czytalam ze to poprostu inne nazwy a chodzi o to samo:eviltong:
To co ja kupilam mialo nazwe w jednym sklepie furminator a w innym coatminator wiec sadze ze to poprostu od producenta zalezy.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A ja się tylko zastanawiam czym się różnią furminator, vachtminator i coatminator. Może ktoś wie? :cool3:
Czy to może jest tak, że każda firma inaczej to nazywa?
Mam zamiar kupić takie cudo na wystawie w Poznaniu, ale nie wiem czym różnią się te ustrojstwa. :roll:

Widzę,że nie tylko ja planuje zakup tego cacka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Znalazłam minus furminatora.Jak sie ubrudzi,tzn wejdzie brud miedzy te ostrza to ciezko go wyciagnac i trzeba sie pobawić igłą :roll:No ale tak to jest tak sie z dywanu furminatorem klaki zbiera:evil_lol::eviltong:

Posted

Kupiłam furminator i mogę powiedzieć, iż rewelacyjnie działa na psach i na kotach!!
[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/furmi.jpg[/IMG]
przejechałam pare razy psa i kota tylko do wypróbowania i już tyle tego wyszło:lol:

Posted

[quote name='Asti']A taki furminator dużo różni się od trymera?[/quote]

furminator sluzy do usuwania martwego podszerstka, a trymer do usuwania martwych wlosow okrywowych rowniez, -mozna trymerem zrobic psa tak jak maszynka, czyli na krótko, a furminatorem nie bardzo :)

Posted

Mam pytanie: czy ktoś używał furminatora do psów krótkowłosych jak staffik? Jestem ciekawa czy się sprawdza, bo jak tak, to chętnie zaopatrzę się w coś takiego :roll:

Posted

[quote name='Vorph']Mam pytanie: czy ktoś używał furminatora do psów krótkowłosych jak staffik? Jestem ciekawa czy się sprawdza, bo jak tak, to chętnie zaopatrzę się w coś takiego :roll:
KaRa używała na swoich krótkowłosych psiakach i kocie. ;)

[quote name='Rinuś']To co macie to coatminator :diabloti::diabloti:
Nie prawda, bo na opakowaniu jest napisane Eliminator. :eviltong:
Jeden czort. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Nie prawda, bo na opakowaniu jest napisane Eliminator. :eviltong:
Jeden czort. ;)
a na jakim ? :razz: boshe ile tych podróbek :eviltong:

Posted

[quote name='Vorph']Cockermaniaczka - dzieki!
A gdzie moge kupic furminator tej firmy Vivog?
Ja kupiłam na wystawie, w Karusku widziałam,że mają tym,że obrotowe a dla staffika taki aż nie potrzebny;).

Posted

Allegro i Karusek:pI jeszcze jest jeden sklep,jutro napisze strone bo dzisiaj nie mam nerwow i glowy:(:(:(
W Karusku mozna sie zapytac o nie obrotowe bo na pewno sa.Mi babka na prosbe wystawila aukcje jak chcialam przez allegro kupic:loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
W Sewingu chyba 35 zł kosztuje + przesyłka. ;)

tak, właśnie 35 i 12zł przesyłka za pobraniem, ale jest wart swojej ceny. mam dwa trymery gęsty i rzadki za które zapłaciłam przeszło 50 - raz użyte, więc za tą cenę wolę furminator, a trymery wolę sprzedać