Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arietis napisał(a):
zoo-sklep.pl :eviltong:no już się nie mogę doczekać aż przyjdzie (znaczy vivog oczywiście!!:evil_lol:)

oo u nich nie widzialam tego cuda

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo babola strzeliłam!!!!!!!!!:oops::oops::oops:
z przelewu zapamiętałam tak jakoś było...a to ten sklep z linku oczywiście poprzedniego(mojego):evil_lol:
a!bo to jest sklep-zoo.pl :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie zoo-sklep :eviltong: gapa:oops:

Posted

Arietis napisał(a):
bo babola strzeliłam!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

cos tak wlasnie mi sie wydawalo:evil_lol:

a co do sklepu - tak Pan jest baaardzo mily:lol:

Posted

ech, od jakiegoś czasu czytam ciągle zachwyty nad furminatorem i przyznam że ten zakup mnie kusi, tylko że mam już do swojego brneńczyka trymer hakowy coatking z którego jestem w sumie zadowolona i teraz niewiem, czy przy bernie taki furminator się sprawdzi i czy w ogóle skoro mam trymer warto go kupować ?

Posted

hekate811 napisał(a):
ech, od jakiegoś czasu czytam ciągle zachwyty nad furminatorem i przyznam że ten zakup mnie kusi, tylko że mam już do swojego brneńczyka trymer hakowy coatking z którego jestem w sumie zadowolona i teraz niewiem, czy przy bernie taki furminator się sprawdzi i czy w ogóle skoro mam trymer warto go kupować ?

moja sucz ma taka siersc jak bernenczyk i sie sprawdza ,tylko te "ostrze"mogloby byc dluzsze bo w tych gestych i dlugich kudlach trzeba troszke mocniej naciskac ;)

Posted

hekate811 napisał(a):
tylko ja się zastanawiam czy skoro mam trymer i to dobry to czy warto dokupować nowy sprzęt :roll:

kolega kupił dla berneńskiego po moim pokazie na labradorze i dzisiaj go widziałam jak wytrzesywał tony futra-babie lato :evil_lol:

Posted

przeczytałam parę postów, ale zaczynam się już gubić w nazwach... czy ktoś może mi powiedzieć co najlepiej kupić na basseta i wyżła szorstkowłosego (zwłaszcza na wyżła)

bardzo proszę o radę już "obkupionych" furminatorów :)

Posted

zalezy czy chcesz oryginal w duzo wiekszej cenie czy tak jakby podrobke chociaz dziala takze super np vivog za 45zl (wiekszosc ma vivogi i cos na s )

ja mam vivoga i polecam bardzo , w domu lata mniej siersci a to najwazniejsze dla mnie
przy glaskaniu niemam rak w siersci i nie musze codziennie bawic sie w "zlap sucz ,utrzymaj i na dodatek jeszcze uczesz" raz w tygodniu 10 min czesania stracza i spokoj znowu na tydzien :diabloti:

Posted

ewan napisał(a):
a jak wielkościowo to wygląda? średni czy duży? i gdzie można to zakupić to cudo?

vivog za 45 jest juz wykupiony prawie wszędzie :p ja się musiałam nieźle naszukać wpisz w google vivog coatminator i jechane po sklepach :cool3:

Posted

Towar: ELIMINATOR DUO DU�Y PRZYRZ�D DO USUWANIA PODSZERSTKA + GRZEBIE� - VIVOG. On-line Shop Germapol s.c.

czy to ma być to? bo tych eliminatorów do podszerstka jest tyle, że spokojnie doktorat można zrobić...
edit: czy to: Vivog Coatminator przyrząd do usuwania podszerstka - Psy Akcesoria Furminatory, Coatminatory - AmberHouse kosmetyki i akcesoria dla zwierząt - Bydgoszcz

i jeszcze jedno - czy ktoś używał tego do koni? bo wiem, że Furminator ma także wersję "końską" (różni się jedynie wielkością - 2 cm dłuższa od największego furminatora dla psów), ale czy ktoś już konisko tym wyczesywał?

Posted

Agnes napisał(a):
tylko w przypadku konia jest to totalnie bez sensu - po pierwsze, konskie zgrzebla bardzo dobrze zbieraja siersc, po drugie konia nie trzymamy w domu i jego klaki nam nie przeszkadzaja, wiec...no wlasnie - spokojnie mozna uzywac konskie szczoty. I po kolejne:eviltong: furminator jest za maly do konia jak dla mnie

może i dobrze ale ja czesałam Akację z godzinę tymi świetnymi zgrzebłami, a gdy na nią wsiadłam i trochę pojeździłam, byłam cała w kłakach więc w sumie... Chyba sprawię taki koński cioci na urodziny :eviltong:

Posted

tylko w przypadku konia jest to totalnie bez sensu - po pierwsze, konskie zgrzebla bardzo dobrze zbieraja siersc, po drugie konia nie trzymamy w domu i jego klaki nam nie przeszkadzaja, wiec...no wlasnie - spokojnie mozna uzywac konskie szczoty. I po kolejne:eviltong: furminator jest za maly do konia jak dla mnie

Posted

Agnes napisał(a):

Konskie furminatory sa wieksze niz te psie;)A zgrzeblo wszystkiego tez nie wyczesze:eviltong:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Konskie furminatory sa wieksze niz te psie;)A zgrzeblo wszystkiego tez nie wyczesze:eviltong:

e tam nigdy mi nie przeszkadzala ta siersc - najczesciej dosc szybko sie zmienia - do konia to furminatora bym nie kupila.
Czy wieksze? na filmiku tego nie widze - dla konia? za male zdecydowanie

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
może i dobrze ale ja czesałam Akację z godzinę tymi świetnymi zgrzebłami, a gdy na nią wsiadłam i trochę pojeździłam, byłam cała w kłakach więc w sumie... Chyba sprawię taki koński cioci na urodziny :eviltong:

trzeba bylo siodlo brac:eviltong: a tak serio - pewnie ze sie klaczy, ale ja bym sie zamachala tym po prostu;) tym bardziej, ze to sluzy tylko do wyczesania siersci - a wiemy chyba, ze u konia chodzi o cos innego;)

Posted

Agnes napisał(a):
trzeba bylo siodlo brac:eviltong: a tak serio - pewnie ze sie klaczy, ale ja bym sie zamachala tym po prostu;) tym bardziej, ze to sluzy tylko do wyczesania siersci - a wiemy chyba, ze u konia chodzi o cos innego;)

a po co mi siodło :eviltong:

no wiesz przyjemnie jest tak wieczorkiem wyprowadzić kobyłke na pastwisko i przeczesać - a zwłaszcza, że Akacja to uwielbia

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
a po co mi siodło :eviltong:

no wiesz przyjemnie jest tak wieczorkiem wyprowadzić kobyłke na pastwisko i przeczesać - a zwłaszcza, że Akacja to uwielbia

dobra nie bedziemy o koniach pisac:eviltong: ja swoje wiem, min z doswiadczenia, ale niech kazdy robi co chce:eviltong:

swoja droga....ten maly Vivog faktycznie poznikal ze sklepow - szla na Vivogi:lol: