Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']no wlasnie o ten mi chodziło

Bo jak dzwoniłam do sklepu i pytalam sie o Vivoga to powiedziala pani ze ten lepszy bo ma dluzsze ostrze, ale wiadomo zachwalaja to co maja....

bo vivoga akurat nie maja narazie na stanie, ale u nich Vibog kosztował własnie 35zł, a ten 40zł...

A dzwoniłaś do tego sklepu SEWING bo ja tam dzwoniłam pytać się o Vivoga ale powiedzieli, że nie mają i poradzili mi ten SUZHOU no i zamówiłam :lol: nie wiem zobaczymy jak się sprawdzi :cool3: jak mi przyślą to zdam relację;)
a ten suzhou jest nawet droższy

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
A co ile to można czesać furminatorem????:roll::roll::roll:

mi facet powiedzial, ktory przywiozl furminator, ze raz w tygodniu - nie wolno codziennie. Jednak to chyba troche zalezy od tego ile psa czeszemy - ja nie moge czesac za dlugo, bo obie tracimy cierpliwosc. Wiec robie to srednio 15 minut co 3 - 4 dni. Mniej wiecej...

Posted

olekg89 napisał(a):
Agnies-ja żadnej zaczerwienionej skóry nie widziałem ,a dociskałem dość mocno.Ale moje mają dużo grubszą sierść niż twoja.;)

u mnie to widac tylko na szyji:roll: bo tak to tez nic sie nie dzieje...i przez to szyji nie moge porzadnie wyczesac:roll:

Posted

[quote name='cockermaister']A dzwoniłaś do tego sklepu SEWING bo ja tam dzwoniłam pytać się o Vivoga ale powiedzieli, że nie mają i poradzili mi ten SUZHOU no i zamówiłam :lol: nie wiem zobaczymy jak się sprawdzi :cool3: jak mi przyślą to zdam relację;)
a ten suzhou jest nawet droższy

Mój właśnie przyszedł.
Zdam relacje jak dopadnę futro.

Posted

doszedl :multi:

to jest rewelacja,czesalam sucz 10 min i zdziwiona jestem ze ona wogole ma tyle wlosow na sobie :crazyeye: masakra , wielka kupa siersci wyszla
sucz sie boi ale ja jestem zadowolona :multi:

jestem za tym zeby temu co to wymyslil dali nagrode nobla :diabloti:

Posted

gops napisał(a):
doszedl :multi:

to jest rewelacja,czesalam sucz 10 min i zdziwiona jestem ze ona wogole ma tyle wlosow na sobie :crazyeye: masakra , wielka kupa siersci wyszla
sucz sie boi ale ja jestem zadowolona :multi:

jestem za tym zeby temu co to wymyslil dali nagrode nobla :diabloti:

Ja też jestem za tym:cool3::cool3:

Posted

aaliw napisał(a):
Jako zalorzycielka tego topiku moge odebrac nagrode, w imieniu wynalazcy oczywiscie :diabloti: :lol:

hip hip hurra :multi::multi::multi: hip hop hurra :multi::multi::multi:

:laola: :loveu: :buzi: :loveu: :buzi: :loveu: :buzi: :loveu: :laola:

dzieki Tobie mam na to klientow w sklepie :cool3: :loveu::loveu:

Posted

aaliw napisał(a):
Jako zalorzycielka tego topiku moge odebrac nagrode, w imieniu wynalazcy oczywiscie :diabloti: :lol:

pfff a czemu zalozycielka odzywa sie teraz gdy zostalo wspomniane o nagrodzie?:diabloti::evil_lol: