Agnes Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Arietis napisał(a):zoo-sklep.pl :eviltong:no już się nie mogę doczekać aż przyjdzie (znaczy vivog oczywiście!!:evil_lol:) oo u nich nie widzialam tego cuda Quote
Arietis Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bo babola strzeliłam!!!!!!!!!:oops::oops::oops: z przelewu zapamiętałam tak jakoś było...a to ten sklep z linku oczywiście poprzedniego(mojego):evil_lol: a!bo to jest sklep-zoo.pl :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie zoo-sklep :eviltong: gapa:oops: Quote
Agnes Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Arietis napisał(a):bo babola strzeliłam!!!!!!!!!:oops::oops::oops: cos tak wlasnie mi sie wydawalo:evil_lol: a co do sklepu - tak Pan jest baaardzo mily:lol: Quote
Arietis Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 oj bo tak podobnie:eviltong: kaaaażdy by się pomylił:evil_lol: tak Pan bardzo miły :grins: Quote
hekate811 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ech, od jakiegoś czasu czytam ciągle zachwyty nad furminatorem i przyznam że ten zakup mnie kusi, tylko że mam już do swojego brneńczyka trymer hakowy coatking z którego jestem w sumie zadowolona i teraz niewiem, czy przy bernie taki furminator się sprawdzi i czy w ogóle skoro mam trymer warto go kupować ? Quote
gops Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 hekate811 napisał(a):ech, od jakiegoś czasu czytam ciągle zachwyty nad furminatorem i przyznam że ten zakup mnie kusi, tylko że mam już do swojego brneńczyka trymer hakowy coatking z którego jestem w sumie zadowolona i teraz niewiem, czy przy bernie taki furminator się sprawdzi i czy w ogóle skoro mam trymer warto go kupować ? moja sucz ma taka siersc jak bernenczyk i sie sprawdza ,tylko te "ostrze"mogloby byc dluzsze bo w tych gestych i dlugich kudlach trzeba troszke mocniej naciskac ;) Quote
hekate811 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tylko ja się zastanawiam czy skoro mam trymer i to dobry to czy warto dokupować nowy sprzęt :roll: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 hekate811 napisał(a):tylko ja się zastanawiam czy skoro mam trymer i to dobry to czy warto dokupować nowy sprzęt :roll: kolega kupił dla berneńskiego po moim pokazie na labradorze i dzisiaj go widziałam jak wytrzesywał tony futra-babie lato :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 zamówiłam dziś coatminator vivoga :multi: naciągnęłam mamę :eviltong: 41 zł + 19 za priorytet pobranie :roll: do środy powinien już być :loveu: Quote
ewan Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 przeczytałam parę postów, ale zaczynam się już gubić w nazwach... czy ktoś może mi powiedzieć co najlepiej kupić na basseta i wyżła szorstkowłosego (zwłaszcza na wyżła) bardzo proszę o radę już "obkupionych" furminatorów :) Quote
ewan Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 a jak wielkościowo to wygląda? średni czy duży? i gdzie można to zakupić to cudo? Quote
gops Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 zalezy czy chcesz oryginal w duzo wiekszej cenie czy tak jakby podrobke chociaz dziala takze super np vivog za 45zl (wiekszosc ma vivogi i cos na s ) ja mam vivoga i polecam bardzo , w domu lata mniej siersci a to najwazniejsze dla mnie przy glaskaniu niemam rak w siersci i nie musze codziennie bawic sie w "zlap sucz ,utrzymaj i na dodatek jeszcze uczesz" raz w tygodniu 10 min czesania stracza i spokoj znowu na tydzien :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ewan napisał(a):a jak wielkościowo to wygląda? średni czy duży? i gdzie można to zakupić to cudo? vivog za 45 jest juz wykupiony prawie wszędzie :p ja się musiałam nieźle naszukać wpisz w google vivog coatminator i jechane po sklepach :cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dla wyzla polecam Vivoga:pTestowalam na szorstkimi dziala super:cool3: A Karusek juz nie ma Vivogow?? Tylko ten maly to troche reke meczy przy wyzle;)Jak masz wybor kup wiekszy;) Quote
ewan Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Towar: ELIMINATOR DUO DU�Y PRZYRZ�D DO USUWANIA PODSZERSTKA + GRZEBIE� - VIVOG. On-line Shop Germapol s.c. czy to ma być to? bo tych eliminatorów do podszerstka jest tyle, że spokojnie doktorat można zrobić... edit: czy to: Vivog Coatminator przyrząd do usuwania podszerstka - Psy Akcesoria Furminatory, Coatminatory - AmberHouse kosmetyki i akcesoria dla zwierząt - Bydgoszcz i jeszcze jedno - czy ktoś używał tego do koni? bo wiem, że Furminator ma także wersję "końską" (różni się jedynie wielkością - 2 cm dłuższa od największego furminatora dla psów), ale czy ktoś już konisko tym wyczesywał? Quote
Tepes Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A furminator u nas już jest tylko zapomniałam napisac i pokazać:D No zadowoleni jestesmy bardzo:) Quote
wiq Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ewan, mogę spróbować i dać Ci znać ;) może mnie kobyła nie zabije za ten szatański plan:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Furminator i koń YouTube - Furminator vs Horse Quote
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Agnes napisał(a):tylko w przypadku konia jest to totalnie bez sensu - po pierwsze, konskie zgrzebla bardzo dobrze zbieraja siersc, po drugie konia nie trzymamy w domu i jego klaki nam nie przeszkadzaja, wiec...no wlasnie - spokojnie mozna uzywac konskie szczoty. I po kolejne:eviltong: furminator jest za maly do konia jak dla mnie może i dobrze ale ja czesałam Akację z godzinę tymi świetnymi zgrzebłami, a gdy na nią wsiadłam i trochę pojeździłam, byłam cała w kłakach więc w sumie... Chyba sprawię taki koński cioci na urodziny :eviltong: Quote
Agnes Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 tylko w przypadku konia jest to totalnie bez sensu - po pierwsze, konskie zgrzebla bardzo dobrze zbieraja siersc, po drugie konia nie trzymamy w domu i jego klaki nam nie przeszkadzaja, wiec...no wlasnie - spokojnie mozna uzywac konskie szczoty. I po kolejne:eviltong: furminator jest za maly do konia jak dla mnie Quote
Cockermaniaczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Agnes napisał(a):tylko w przypadku konia jest to totalnie bez sensu - po pierwsze, konskie zgrzebla bardzo dobrze zbieraja siersc, po drugie konia nie trzymamy w domu i jego klaki nam nie przeszkadzaja, wiec...no wlasnie - spokojnie mozna uzywac konskie szczoty. I po kolejne:eviltong: furminator jest za maly do konia jak dla mnie Konskie furminatory sa wieksze niz te psie;)A zgrzeblo wszystkiego tez nie wyczesze:eviltong: Quote
Agnes Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cockermaniaczka napisał(a):Konskie furminatory sa wieksze niz te psie;)A zgrzeblo wszystkiego tez nie wyczesze:eviltong: e tam nigdy mi nie przeszkadzala ta siersc - najczesciej dosc szybko sie zmienia - do konia to furminatora bym nie kupila. Czy wieksze? na filmiku tego nie widze - dla konia? za male zdecydowanie Quote
Agnes Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Onomato-Peja napisał(a):może i dobrze ale ja czesałam Akację z godzinę tymi świetnymi zgrzebłami, a gdy na nią wsiadłam i trochę pojeździłam, byłam cała w kłakach więc w sumie... Chyba sprawię taki koński cioci na urodziny :eviltong: trzeba bylo siodlo brac:eviltong: a tak serio - pewnie ze sie klaczy, ale ja bym sie zamachala tym po prostu;) tym bardziej, ze to sluzy tylko do wyczesania siersci - a wiemy chyba, ze u konia chodzi o cos innego;) Quote
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Agnes napisał(a):trzeba bylo siodlo brac:eviltong: a tak serio - pewnie ze sie klaczy, ale ja bym sie zamachala tym po prostu;) tym bardziej, ze to sluzy tylko do wyczesania siersci - a wiemy chyba, ze u konia chodzi o cos innego;) a po co mi siodło :eviltong: no wiesz przyjemnie jest tak wieczorkiem wyprowadzić kobyłke na pastwisko i przeczesać - a zwłaszcza, że Akacja to uwielbia Quote
Agnes Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a po co mi siodło :eviltong: no wiesz przyjemnie jest tak wieczorkiem wyprowadzić kobyłke na pastwisko i przeczesać - a zwłaszcza, że Akacja to uwielbia dobra nie bedziemy o koniach pisac:eviltong: ja swoje wiem, min z doswiadczenia, ale niech kazdy robi co chce:eviltong: swoja droga....ten maly Vivog faktycznie poznikal ze sklepow - szla na Vivogi:lol: Quote
Recommended Posts