cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Marta_Ares']no wlasnie o ten mi chodziło Bo jak dzwoniłam do sklepu i pytalam sie o Vivoga to powiedziala pani ze ten lepszy bo ma dluzsze ostrze, ale wiadomo zachwalaja to co maja.... bo vivoga akurat nie maja narazie na stanie, ale u nich Vibog kosztował własnie 35zł, a ten 40zł... A dzwoniłaś do tego sklepu SEWING bo ja tam dzwoniłam pytać się o Vivoga ale powiedzieli, że nie mają i poradzili mi ten SUZHOU no i zamówiłam :lol: nie wiem zobaczymy jak się sprawdzi :cool3: jak mi przyślą to zdam relację;) a ten suzhou jest nawet droższy Quote
cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A co ile to można czesać furminatorem????:roll::roll::roll: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tak do nich wlasnie dzwoniłam. Mi powiedzieli to samo. Tam u nich jest drozszy, ale na innych sklepach i allegro jest tasny od vivoga Quote
Agnes Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 cockermaister napisał(a):A co ile to można czesać furminatorem????:roll::roll::roll: mi facet powiedzial, ktory przywiozl furminator, ze raz w tygodniu - nie wolno codziennie. Jednak to chyba troche zalezy od tego ile psa czeszemy - ja nie moge czesac za dlugo, bo obie tracimy cierpliwosc. Wiec robie to srednio 15 minut co 3 - 4 dni. Mniej wiecej... Quote
Agnes Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 olekg89 napisał(a):Agnies-ja żadnej zaczerwienionej skóry nie widziałem ,a dociskałem dość mocno.Ale moje mają dużo grubszą sierść niż twoja.;) u mnie to widac tylko na szyji:roll: bo tak to tez nic sie nie dzieje...i przez to szyji nie moge porzadnie wyczesac:roll: Quote
cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Marta_Ares napisał(a): Tam u nich jest drozszy, ale na innych sklepach i allegro jest tasny od vivoga No tańszy na innych sklepach jest ale tylko o 5zł:):):):) Quote
BeataSabra Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='cockermaister']A dzwoniłaś do tego sklepu SEWING bo ja tam dzwoniłam pytać się o Vivoga ale powiedzieli, że nie mają i poradzili mi ten SUZHOU no i zamówiłam :lol: nie wiem zobaczymy jak się sprawdzi :cool3: jak mi przyślą to zdam relację;) a ten suzhou jest nawet droższy Mój właśnie przyszedł. Zdam relacje jak dopadnę futro. Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a tez zamowilas tej 2 firmy?? czekam na relacje:cool3: Quote
cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No to czekamy na relacje:multi::cool3: Quote
BeataSabra Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Marta_Ares']a tez zamowilas tej 2 firmy?? czekam na relacje:cool3: Mam ten Suzhou. Quote
olekg89 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mi wyszło tyle z krótkowłosego średniego kundelka:cool3: Quote
kingula Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Beata a dlaczego sie tak napocilas? :evil_lol:ja tam czesze normalnie i mysle ze jestem mniej zmeczona niz po zwyklej pudlowce badz grzebieniu :shake: Quote
Cockermaniaczka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cockermaister nie chcesz wiedziec ile wylazi ze spaniela:evil_lol::eviltong: Quote
cockermaister Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cockermaniaczka wiem ile wychodzi ze spaniela bo ja moją skubałam kiedyś to tyle sierści wyszło, że chyba dwie reklamówki:evil_lol::-o:crazyeye: Quote
Cockermaniaczka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :cool3: sprobuj furminatora:evil_lol: Ja do skubania nie mam nerwow:eviltong:Ewentualnie tylko dokanczam po furminatorze jak zostaja dluzsze wlosy np na karku no i lepetyna:p Quote
cockermaister Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No właśnie czekamy na furminator aż przyjdzie pocztą:cool3: a na łepku tą grzywkę u cocker spaniela można wyczesać furminatorem:):)???? Quote
Cockermaniaczka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mozna ale malo co wychodzi:/ Negro nie hoduje grzywy wiec moze dlatego;) Quote
gops Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 doszedl :multi: to jest rewelacja,czesalam sucz 10 min i zdziwiona jestem ze ona wogole ma tyle wlosow na sobie :crazyeye: masakra , wielka kupa siersci wyszla sucz sie boi ale ja jestem zadowolona :multi: jestem za tym zeby temu co to wymyslil dali nagrode nobla :diabloti: Quote
cockermaister Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mi dzisiaj przysłali furminator :multi::multi: taki Furminator SUZHOU jestem bardzo zadowolona:cool3::multi: Quote
cockermaister Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 gops napisał(a):doszedl :multi: to jest rewelacja,czesalam sucz 10 min i zdziwiona jestem ze ona wogole ma tyle wlosow na sobie :crazyeye: masakra , wielka kupa siersci wyszla sucz sie boi ale ja jestem zadowolona :multi: jestem za tym zeby temu co to wymyslil dali nagrode nobla :diabloti: Ja też jestem za tym:cool3::cool3: Quote
aaliw Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Jako zalorzycielka tego topiku moge odebrac nagrode, w imieniu wynalazcy oczywiscie :diabloti: :lol: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 aaliw napisał(a):Jako zalorzycielka tego topiku moge odebrac nagrode, w imieniu wynalazcy oczywiscie :diabloti: :lol: hip hip hurra :multi::multi::multi: hip hop hurra :multi::multi::multi: :laola: :loveu: :buzi: :loveu: :buzi: :loveu: :buzi: :loveu: :laola: dzieki Tobie mam na to klientow w sklepie :cool3: :loveu::loveu: Quote
Agnes Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 aaliw napisał(a):Jako zalorzycielka tego topiku moge odebrac nagrode, w imieniu wynalazcy oczywiscie :diabloti: :lol: pfff a czemu zalozycielka odzywa sie teraz gdy zostalo wspomniane o nagrodzie?:diabloti::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja właśnie zamowiłam, na karusku ciekawe kiedy dojdzie:evil_lol: mam nadzieje ze szybko bo juz sie nie moge doczekac kiedy dopadne kundle do wyczesania:evil_lol: Quote
Recommended Posts