Beata_Dorobczyńska Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Raczej okolice W-wy i W-wa chyba, ze oba do jednego domku z mozliwościa kontrolowania co się dzieje - oczywiscie nie przez własciciela ale przez kogoś zaufanego. Quote
kate89 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Co u piesków?? czy dalej nie znalazł sie odpowiedni dom dla obu piesiów ?? :( Hopamy Quote
Diana S Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hopla piesunki, hop do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Niestety nie bylo nawet jednego telefonu. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Nie. Własciciel nie wyrazil zgody na allegro. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Bolek wiesz co to jest niezły pomysl z tym wyprowadzaniem . Ostatnio chyba marzę tylko o urlopie ( a nie wiem co to jest ) , nie wpadłam na to . Pogadam z nim. Wiesz co to jest tak, ze on lubi te psy ale nie ma czasu sie nimi zajmowac - chciałbym a nie moge - tak to wyglada. Psy maja dobre warunki, duze miszkanie, pelna miske tylko brak kontaktu z czlowiekiem. Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czegoś tu nie rozumiem: jak to jest że włąściciel tych psów opiekuje się nimi a okazuje sie ze on z powodu pracy tak rozumiem nie ma dla nich czasu, pozniej dochodzicie ze psy nie musza szukac domu a osobe do wyprowadzania ich na spacery... To nie rozumiem tu czegos psy szukaja domu czy tez nie.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Diana S napisał(a):czegoś tu nie rozumiem: jak to jest że włąściciel tych psów opiekuje się nimi a okazuje sie ze on z powodu pracy tak rozumiem nie ma dla nich czasu Nie bardzo wiem czego nie rozumiesz - własciciel ma prace w nienormowanym czasie, zdaża sie , ze musi wstac i pojechac do pracy w srodku nocy i niekoniecznie wie, kiedy wroci. A wtedy psy siedza same Diana S napisał(a):... pozniej dochodzicie ze psy nie musza szukac domu a osobe do wyprowadzania ich na spacery... To nie rozumiem tu czegos psy szukaja domu czy tez nie.... Aby psy nie szukały domu rozwiązaniem jest przekonanie właściciela , ze mozna wynajac kogos kto z nimi bedzie wychodził i poswięci im troche czasu. Mysle, ze rozwiałam Twoje watpliwości. Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ok. z tego wychodzi ze trudno zrozumiec wlasciciela bo szkoda psow... powodzenia w przekonywaniu by zgodzil sie na ta forme pomocy....:p:p Quote
Diana S Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tez tak mysle...oby dal sie przekonac... Wedkoholik Ty brdziesz go przekonywal?????? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ale żeby przekonać kogos to jeszcze trzeba sie z nim spotkac a to chwilowo mało możliwe ale postaram sie jak najszybciej. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Niestety nie bo jest na urlopie do srody ale z psami :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Z opóźnieniem ale piszę - muszą pójśc razem - nie bardzo rozumiem właściciela i jak tak dalej pojdzie to pewnie bedzie zmuszony je rozdzielic bo musi je oddać ( oczywiscie z jego punktu widzenia ) ale ja nie mam na to wpływu. Quote
Diana S Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Rozumiem...biedne psiaki wlasciciel juz wyrok na nie wydal... Hopla sloneczka! Quote
Recommended Posts