Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bolek wiesz co to jest niezły pomysl z tym wyprowadzaniem . Ostatnio chyba marzę tylko o urlopie ( a nie wiem co to jest ) , nie wpadłam na to . Pogadam z nim.

Wiesz co to jest tak, ze on lubi te psy ale nie ma czasu sie nimi zajmowac - chciałbym a nie moge - tak to wyglada. Psy maja dobre warunki, duze miszkanie, pelna miske tylko brak kontaktu z czlowiekiem.

Posted

czegoś tu nie rozumiem: jak to jest że włąściciel tych psów opiekuje się nimi a okazuje sie ze on z powodu pracy tak rozumiem nie ma dla nich czasu, pozniej dochodzicie ze psy nie musza szukac domu a osobe do wyprowadzania ich na spacery... To nie rozumiem tu czegos psy szukaja domu czy tez nie....

Posted

Diana S napisał(a):
czegoś tu nie rozumiem: jak to jest że włąściciel tych psów opiekuje się nimi a okazuje sie ze on z powodu pracy tak rozumiem nie ma dla nich czasu

Nie bardzo wiem czego nie rozumiesz - własciciel ma prace w nienormowanym czasie, zdaża sie , ze musi wstac i pojechac do pracy w srodku nocy i niekoniecznie wie, kiedy wroci. A wtedy psy siedza same

Diana S napisał(a):
... pozniej dochodzicie ze psy nie musza szukac domu a osobe do wyprowadzania ich na spacery... To nie rozumiem tu czegos psy szukaja domu czy tez nie....

Aby psy nie szukały domu rozwiązaniem jest przekonanie właściciela , ze mozna wynajac kogos kto z nimi bedzie wychodził i poswięci im troche czasu.

Mysle, ze rozwiałam Twoje watpliwości.

• 2 weeks later...