Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia, sunia , maluszek i konające pchły już w domu:)
Robale też ( jeśli są) dogorywają.......
Na panelach trup się ściele a psiakom natychmiast w futerkach zrobiło się lżej.
Na szczęście pchla armia nie spowodowała anemii u maluszka.
Psiaczki nakarmione i już zakochane w Kasi:)

Posted

Bardzo się cieszę, że tutaj tyle dobrych duszyczek i ewu nie zostanie z tym sama na głowie, bo już i tak Megi oraz Pepe w dużej części na Jej utrzymaniu...:roll:
Elik, dzięki Tobie stał się cud, kobieta anioł jesteś:loveu:

Posted

paula_t napisał(a):
Bardzo się cieszę, że tutaj tyle dobrych duszyczek i ewu nie zostanie z tym sama na głowie, bo już i tak Megi oraz Pepe w dużej części na Jej utrzymaniu...:roll:
Elik, dzięki Tobie stał się cud, kobieta anioł jesteś:loveu:

Elik i Mąż Elik:)

Posted

Już nie raz udowodniono, że odległość to żaden problem. Nie wiem gdzie koleżanka dokładnie mieszka, ale do Opola z Krakowa jest zaledwie 160km, a droga bardzo dobra (autostrada)

Posted

Doda_ napisał(a):
Jestem. Nie mają jeszcze bazarku imiennego ? zaraz się za to zabiorę :)
maluch to chłopaczek ?

Chłopaczek:):):)

Posted

Ogromnie się cieszę, że sunia z maluszkiem już pod dachem, a nie bezdomna na tym zimnie, deszczu i wietrze. Taka teraz jest niestety pogoda w Krakowie.
Tak dużo dobrych duszyczek się zebrało, żeby ratować dzielna mamę.
Wielkie ukłony i podziękowania za Wasze dobre Serducha :iloveyou:
Jestem w kontakcie z Kasią, dzięki działaniom której sunia z małym jest w drodze do DT. Kasia włożyła wiele wysiłku i poświęca od wczoraj czas, aby bezpiecznie przywieź psiaki. Teraz są w W-wie, gdzie zostały odrobaczone i odpchlone. Oba psiaczki miały mnóstwo pcheł. Mały już wydala z siebie robale, a sunia dopiero się do tego przygotowuje ;)
Czekamy na rodzinkę.
Klatka jest super. Jest tak duża, że mieści się w niej legowisko na średniej wielkości psiaka, podkłady i jest jeszcze miejsce dla małego do zabawy. Sunia będzie mogła swobodnie poruszać się po mieszkaniu i wracać do klatki kiedy zechce.

Posted

jak dobrze, że sunia i maluszek już bezpieczne :multi: taka niefajna pogoda, że aż strach myśleć co by z nimi było gdyby nie Wy...

Posted

ajw napisał(a):
jak dobrze, że sunia i maluszek już bezpieczne :multi: taka niefajna pogoda, że aż strach myśleć co by z nimi było gdyby nie Wy...

Jak usłyszałam prognozę pogody na weekend, to pomyślałam, że musimy je przed weekendem zgarnąć i dzięki Wandzi i Kasi udało się :)

Posted

I dzięki Tobie Elu :loveu:

elik napisał(a):
Jak usłyszałam prognozę pogody na weekend, to pomyślałam, że musimy je przed weekendem zgarnąć i dzięki Wandzi i Kasi udało się :)

Posted (edited)

ania75 napisał(a):
I dzięki Tobie Elu :loveu:

No jakby nie ja, to w końcu ktoś inny by ich przygarnął, tylko szkoda było żeby mokli i marzli jeszcze dzisiaj :(

Edited by elik
Posted

Doda_ napisał(a):
Ciesze sie bardzo, ze juz sa bezpieczne :)
elik , wrzucisz nam zdjecia, jak beda juz u Ciebie? :)

Jutro o godz. 9:30 odbiorę rodzinkę na dworcu i jak tylko znajdziemy się w domu, porobię im zdjęcia. Akumulatorki do aparatu już się ładują ;)