ania75 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Widać, że jej dobrze - Elu jak dobrze, że u Ciebie mogła poczekać na swój domek :lol: Quote
elik Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 margoth137 napisał(a):jaka śliczna Nucinka:) Śliczna, tylko nieco za okrągła ;) ania75 napisał(a):Widać, że jej dobrze - Elu jak dobrze, że u Ciebie mogła poczekać na swój domek :lol: Jak wszystkie moje tymczasy i Nucia skradła mi kawałek serducha :( Tęsknię za nią, chyba bardziej niż za Elikiem :( Quote
margoth137 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 wracając z pracy wpadłam dziś na Monikę i jej mamę:) Elik się zrobił długi i duży. Dużo je i się domaga jedzenia. Zbierał sobie nawet maliny;) Zaprosiłam Panie z kawalerem, obiecały, że wpadną:):) Quote
elik Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 margoth137 napisał(a):wracając z pracy wpadłam dziś na Monikę i jej mamę:) Elik się zrobił długi i duży. Dużo je i się domaga jedzenia. Zbierał sobie nawet maliny;) Zaprosiłam Panie z kawalerem, obiecały, że wpadną:):) Margoth Kochana, jak się pojawią, to obfoć proszę Eliczka. Ogromnie jestem ciekawa jak maluch teraz wygląda, a kompletnie nie mam czasu, żeby się tam wybrać. Quote
margoth137 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 elik napisał(a):Margoth Kochana, jak się pojawią, to obfoć proszę Eliczka. Ogromnie jestem ciekawa jak maluch teraz wygląda, a kompletnie nie mam czasu, żeby się tam wybrać. oczywiście, ponoć to już nie maluch..... Quote
elik Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 margoth137 napisał(a):oczywiście, ponoć to już nie maluch..... Rozmiarem może już nie maluch, ale przeca to jeszcze dzieciak ;) Ma dopiero około 8 miesięcy :) 1 Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Ostatecznie :Pozostała po pieskach kwota 568,70 zł została przekazana maleństwom ze schronu. http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/page-125 Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 I słusznie. Tamte maluchy potrzebują kasę na hotele, weta i karmę. Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Znowu kilka zdjęć z DS Nutki i Eliczka, który teraz wabi się Misiu, ale z nieznanych mi powodów nie mogę wklejać zdjęć. Kochane dogo Quote
Recommended Posts