Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

margoth137 napisał(a):
jaka śliczna Nucinka:)

Śliczna, tylko nieco za okrągła ;)

ania75 napisał(a):
Widać, że jej dobrze - Elu jak dobrze, że u Ciebie mogła poczekać na swój domek :lol:

Jak wszystkie moje tymczasy i Nucia skradła mi kawałek serducha :( Tęsknię za nią, chyba bardziej niż za Elikiem :(

• 2 weeks later...
Posted

wracając z pracy wpadłam dziś na Monikę i jej mamę:) Elik się zrobił długi i duży. Dużo je i się domaga jedzenia. Zbierał sobie nawet maliny;) Zaprosiłam Panie z kawalerem, obiecały, że wpadną:):)

Posted

margoth137 napisał(a):
wracając z pracy wpadłam dziś na Monikę i jej mamę:) Elik się zrobił długi i duży. Dużo je i się domaga jedzenia. Zbierał sobie nawet maliny;) Zaprosiłam Panie z kawalerem, obiecały, że wpadną:):)

Margoth Kochana, jak się pojawią, to obfoć proszę Eliczka. Ogromnie jestem ciekawa jak maluch teraz wygląda, a kompletnie nie mam czasu, żeby się tam wybrać.

Posted

elik napisał(a):
Margoth Kochana, jak się pojawią, to obfoć proszę Eliczka. Ogromnie jestem ciekawa jak maluch teraz wygląda, a kompletnie nie mam czasu, żeby się tam wybrać.

oczywiście, ponoć to już nie maluch.....

Posted

margoth137 napisał(a):
oczywiście, ponoć to już nie maluch.....

Rozmiarem może już nie maluch, ale przeca to jeszcze dzieciak ;) Ma dopiero około 8 miesięcy :)

• Upvote 1
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Znowu kilka zdjęć z DS Nutki i Eliczka, który teraz wabi się Misiu, ale z nieznanych mi powodów nie mogę wklejać zdjęć.
Kochane dogo