Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pasowałoby więcej warszawiaków zaprosic .Jeśli ktoś sie zdecyduje wziaśc ich na tymczas ,mogę jednorazowo 10 zł dołożyć i ogłoszeniami służyć. Moze jakiś bazarek uda mi się zrobić. Nie wiem ,co jeszcze, ręce opadają. Zebym choć jaką pracę dorywczą miała.:-( A tak, ciągle borykam się z brakiem kasy.

Posted

Javena napisał(a):
Pasowałoby więcej warszawiaków zaprosic .Jeśli ktoś sie zdecyduje wziaśc ich na tymczas ,mogę jednorazowo 10 zł dołożyć i ogłoszeniami służyć. Moze jakiś bazarek uda mi się zrobić. Nie wiem ,co jeszcze, ręce opadają. Zebym choć jaką pracę dorywczą miała.:-( A tak, ciągle borykam się z brakiem kasy.

Dziękuję:)

Posted

Dziękuję za zaproszenie Małgośce. Z dt niestety nie pomogę, bo Kikulin się zasiedział (i z nim mam piątkę zwierząt). U Makili jest "mój" Miś i to krakowskie rejony - jakby tam trafiły, mogę ogłaszać w Dzienniku i wspomóc niewielką deklaracją.

Posted

salibinka napisał(a):
Nie wiem, może coś takiego:
Piątka szczeniąt martwa. Ich matka i jej ostatnie, ranne dziecko walczą o życie.

Ono nie jest ranne tylko ma kaleką albo przetrąconą łapkę.
Prosiłam Wandę żeby dzisiaj pojechała na cito do weta.
Bardzo będzie potrzebne wsparcie.
Dziękuję ,że jesteście.

Posted

bela51 napisał(a):
Serce sie kraje, ale niewiele moge. Jesli bedą miec schronienie to dorzuce jednorazowo jakis grosik.

Dziękuję, każdy grosik na wagę złota:)

Posted (edited)

Wczoraj późnym wieczorem zadzwoniła do mnie Elik i powiedziała,że jeżeli uda się Jej poukładać wszystko organizacyjnie , to przyjmie sunię i maluszka na bdt jedynie za zapewnienie karmy, podkładów i weta.
Oficjalnie informuję,że Elik potwierdziła ,że zaopiekuje się sunią i ,że mogę to napisać na wątku.
Załatwiłam też transport i mam nadzieję,że nie zostawicie mnie i Elik bez wsparcia, tym bardziej ,że łapka może wymagać operacji....
Elu dziękuję:):):):):)

Edited by ewu
Posted

Teraz czekam na wieści ile będzie kosztował transport... Pierwsze zakupy to karma i podkłady.Koszt 50 zł.
Makila dziękuję,że jak zwykle pomagasz:)
Wandzia ma sunię złapać i pojechać z psiakami do weta, potem będą u niej nocować.
Jutro Kasia z Lublina zabiera pieski do Warszawy , gdzie będą do soboty.
W sobotę wyruszają do Krakowa.
Trzymajcie kciuki...

Posted

maja7 napisał(a):
Bardzo się cieszę.
Też dorzucę grosik. Mam słabość do czarnych podpalanych suniek, takich właśnie jak TA!!!!!!

Posted

Gdyby ktoś mógł jutro podrzucić pieski z Siedlec do Warszawy, byłoby super.
Kasia będzie jechała specjalnie z Lublina....
Dziękuję Kasiu:)

Posted

bela51 napisał(a):
Ja tez sie ciesze niezmiernie.
Jesli macie juz nr konta dla sunieczki to poprosze.

Wieczorem roześlę:)

Posted

[quote name='maja7']Bardzo się cieszę.
Też dorzucę grosik. Mam słabość do czarnych podpalanych suniek, takich właśnie jak TA!!!!!!
Ja także, bo dokładnie taką samą mordeczkę mam w domu. Adoptowałam ją z Krężla jako pokłosie "magazynu" Ewy B.
Wtedy tak wyglądała moja sunia.

A to bezdomna mama z dzieciaczkiem. Czy nie są jak siostry bliźniaczki ?

Dlatego nie mogłam nie zareagować na prośbą Basi i widok tych biedaczków :-(

Tylko razem z Basią bardzo proszę o wsparcie.