Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jestem. W międzyczasie była burza więc nie mogłam nic zdziałać na kompie. Faktycznie zdjęć nie jest tak znowu dużo - 36 + 2 filmiki.

Posted

ewu napisał(a):
Filmiku nie mogę obejrzeć:(

O kurtka, zapomniałam upublicznić :oops:
Zaraz to poprawię.

Eliczek jest słodki jak zawsze i bardzo urósł.

Posted

Macie racje, Elik jest niesamowicie słodki :loveu:
Ale owczarek to raczej z niego nie będzie :) Za krótkie łapeczki. Pycholek i owszem owczarkowaty, ale łapeczki mamusine :)

Posted

Elik, ... no śliczny kaftanik... :mdrmed:
Tylko Nutce to chyba tak średnio się podoba. :evil_lol: Do kiedy sunia musi nosic to cudo? :p
A uszy Nutki to "uszy moich marzeń". :loveu:
"Miałam" takie jeszcze dwa lata temu... :sad:

Posted

ale Nucia ma minę w kaftaniku, ślicznym zresztą, a najważniejsze że funkcjonalnym i rozlizywania szwów nie będzie!
Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia!

Posted

[quote name='Elisabeta']Elik, ... no śliczny kaftanik... :mdrmed:
Tylko Nutce to chyba tak średnio się podoba. :evil_lol: Do kiedy sunia musi nosic to cudo? :p
A uszy Nutki to "uszy moich marzeń". :loveu:
"Miałam" takie jeszcze dwa lata temu... :sad:
Wiecie co, byłam zdziwiona, jak Nutka spokojnie znosiła kaftanik. Tak, tak - znosiła, bo już od 2 dni nie zakładam go jej :) Dzisiaj jedziemy do Krakowa na wyciągnięcie szwów. Mieliśmy jechać wczoraj, ale mąż musiał skończyć pewne prace, a ja nie mam prawa jazdy więc pojedziemy dzisiaj.
Moja rezydentka Mała też ma takie same radarki. Rzeczywiście są słodkie :)
Jeśli patrzę na zdjęcie łebka Nutki i Małej, to sama nie wiem, która jest która :)

[quote name='jotpeg']ale Nucia ma minę w kaftaniku, ślicznym zresztą, a najważniejsze że funkcjonalnym i rozlizywania szwów nie będzie!...
Nucia zupełnie nie wykazywała zainteresowania tym co się dzieje pod kaftanikiem. Nawet jak go jej zdjęłam nie lizała brzuszka.

[quote name='jotpeg']...Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia!
Oj okrutnie za nim tęsknię. Jak był z nami, to czasem miałam dość jago psikusów, a za chwilę tuliłam i całowałam jego pysia. Taki to kochany cudaczek :loveu:

[quote name='agat21']Piękne zdjęcia - i Nuteczki i Elika, a filmik z przybijaniem piątki - wart Oscara :razz:
Tak super. Zachowałam go sobie w albumie ;)

[quote name='maarit']

[quote name='jotpeg']...Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia!
... czego nie można powiedzieć o kaczuszce :lol:
:evil_lol:

[quote name='edek']Wykapana mamcia :loveu:.

Tak, ale tylko sam pycholek, bo cała reszta to już nie za bardzo :)

Jak oglądam zdjęcia szczęśliwego Elika, to trochu mi smutno, że ja już tego nie widzę i nie mogę go przytulić, ale i cieszę się ogromnie, że jest tak kochany i nie matrwię się o jego przyszłość. Teraz musimy Nutce znaleźć też taki kochający ją dom.

Posted

Panna Marple napisał(a):
Nie, ale pamiętam 2010 rok i schronisko, które trzeba było ratować:shake:. Schronisko jest w miejscu narażonym na podtopienia, więc zawsze drżę, kiedy mocno leje. Te opady to w najbliższych dniach? Na długo?

czytałam własnie przed chwilą artukuł o psiakach z tamtego dnia, które dzieki tej ewakuacji znalazły domy na stałe ....

margoth137 napisał(a):
Śliczna Nucinka w tym kaftaniku:)ma takie kochane uszyczka:)

do pyszczka jej było w nim..to teraz fajny domek by sie przydał

A ELIK REWELACJA !!!!!!!!!! co za słodziak, a jaki mądry - super psiak!

Posted

[quote name='zozola77']czytałam własnie przed chwilą artukuł o psiakach z tamtego dnia, które dzieki tej ewakuacji znalazły domy na stałe ....
Wtedy przechowaliśmy 3 psiaki ze schronu na czas powodzi. Jednego z nich spotykam regularnie co weekend, kiedy spotykam się na psim spacerku z moją przyjaciółką...Namówiłam ją skutecznie, jak widać...Pozostałe dwa też znalazły domy:lol: