elik Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 No jestem. W międzyczasie była burza więc nie mogłam nic zdziałać na kompie. Faktycznie zdjęć nie jest tak znowu dużo - 36 + 2 filmiki. Quote
elik Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Elik jest bardzo pojętnym uczniem. Zna już komendy: siad, podaj łapkę, przybij piątkę :iloveyou: http://youtu.be/AJ-0Lo_EPOM Quote
ewu Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 O rety jaki z niego kawaler:) Cudny:):):):) Elu pieniądze jutro powinny być na Twoim koncie:) Quote
elik Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ewu napisał(a):Filmiku nie mogę obejrzeć:( O kurtka, zapomniałam upublicznić :oops: Zaraz to poprawię. Eliczek jest słodki jak zawsze i bardzo urósł. Quote
elik Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 (edited) Czy film jest teraz widoczny ? http://youtu.be/AJ-0Lo_EPOM I jeszcze jeden krótki filmik http://youtu.be/QrwLDBJZ1aQ Edited May 27, 2014 by elik Quote
gluchypies Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Ale kochany Eliś :) Dobrze mu w tym domku, widać to! Quote
margoth137 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ja cię kręcę!! przecież to owczarek!!!;) na pewno na ulicy go nie poznam:) cudeńko:loveu: Quote
elik Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Macie racje, Elik jest niesamowicie słodki :loveu: Ale owczarek to raczej z niego nie będzie :) Za krótkie łapeczki. Pycholek i owszem owczarkowaty, ale łapeczki mamusine :) Quote
elik Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) Zapomniałam pokazać Nuteczkę w gustownym kaftaniku ;) Edited June 2, 2014 by elik Quote
Elisabeta Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Elik, ... no śliczny kaftanik... :mdrmed: Tylko Nutce to chyba tak średnio się podoba. :evil_lol: Do kiedy sunia musi nosic to cudo? :p A uszy Nutki to "uszy moich marzeń". :loveu: "Miałam" takie jeszcze dwa lata temu... :sad: Quote
jotpeg Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ale Nucia ma minę w kaftaniku, ślicznym zresztą, a najważniejsze że funkcjonalnym i rozlizywania szwów nie będzie! Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia! Quote
agat21 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Piękne zdjęcia - i Nuteczki i Elika, a filmik z przybijaniem piątki - wart Oscara :razz: Quote
maarit Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='jotpeg'] Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia! ... czego nie można powiedzieć o kaczuszce :lol: Quote
elik Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='Elisabeta']Elik, ... no śliczny kaftanik... :mdrmed: Tylko Nutce to chyba tak średnio się podoba. :evil_lol: Do kiedy sunia musi nosic to cudo? :p A uszy Nutki to "uszy moich marzeń". :loveu: "Miałam" takie jeszcze dwa lata temu... :sad: Wiecie co, byłam zdziwiona, jak Nutka spokojnie znosiła kaftanik. Tak, tak - znosiła, bo już od 2 dni nie zakładam go jej :) Dzisiaj jedziemy do Krakowa na wyciągnięcie szwów. Mieliśmy jechać wczoraj, ale mąż musiał skończyć pewne prace, a ja nie mam prawa jazdy więc pojedziemy dzisiaj. Moja rezydentka Mała też ma takie same radarki. Rzeczywiście są słodkie :) Jeśli patrzę na zdjęcie łebka Nutki i Małej, to sama nie wiem, która jest która :) [quote name='jotpeg']ale Nucia ma minę w kaftaniku, ślicznym zresztą, a najważniejsze że funkcjonalnym i rozlizywania szwów nie będzie!... Nucia zupełnie nie wykazywała zainteresowania tym co się dzieje pod kaftanikiem. Nawet jak go jej zdjęłam nie lizała brzuszka. [quote name='jotpeg']...Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia! Oj okrutnie za nim tęsknię. Jak był z nami, to czasem miałam dość jago psikusów, a za chwilę tuliłam i całowałam jego pysia. Taki to kochany cudaczek :loveu: [quote name='agat21']Piękne zdjęcia - i Nuteczki i Elika, a filmik z przybijaniem piątki - wart Oscara :razz: Tak super. Zachowałam go sobie w albumie ;) [quote name='maarit'] [quote name='jotpeg']...Elik do zacałowania i widać, że zadowolony z życia! ... czego nie można powiedzieć o kaczuszce :lol: :evil_lol: [quote name='edek']Wykapana mamcia :loveu:. Tak, ale tylko sam pycholek, bo cała reszta to już nie za bardzo :) Jak oglądam zdjęcia szczęśliwego Elika, to trochu mi smutno, że ja już tego nie widzę i nie mogę go przytulić, ale i cieszę się ogromnie, że jest tak kochany i nie matrwię się o jego przyszłość. Teraz musimy Nutce znaleźć też taki kochający ją dom. Quote
margoth137 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Śliczna Nucinka w tym kaftaniku:)ma takie kochane uszyczka:) Quote
kolejna kobietka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ahhh Eliku cudny, ale ci sie wspanialy Domek trafil naprawde, napatrzec sie nie moge! :loveu: niektore psiaki maja naprawde szczescie :) Teraz jeszcze taki dla Nutki :cool3: :kciuki: Quote
zozola77 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Panna Marple napisał(a):Nie, ale pamiętam 2010 rok i schronisko, które trzeba było ratować:shake:. Schronisko jest w miejscu narażonym na podtopienia, więc zawsze drżę, kiedy mocno leje. Te opady to w najbliższych dniach? Na długo? czytałam własnie przed chwilą artukuł o psiakach z tamtego dnia, które dzieki tej ewakuacji znalazły domy na stałe .... margoth137 napisał(a):Śliczna Nucinka w tym kaftaniku:)ma takie kochane uszyczka:) do pyszczka jej było w nim..to teraz fajny domek by sie przydał A ELIK REWELACJA !!!!!!!!!! co za słodziak, a jaki mądry - super psiak! Quote
paula_t Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Zdjęcia Elika fantastyczne :) Jaki mądry chłopaczek z niego:razz: Ja odnoszę wrażenie, że ktoś tutaj Nutce drzemeczkę przerwał:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='zozola77']czytałam własnie przed chwilą artukuł o psiakach z tamtego dnia, które dzieki tej ewakuacji znalazły domy na stałe .... Wtedy przechowaliśmy 3 psiaki ze schronu na czas powodzi. Jednego z nich spotykam regularnie co weekend, kiedy spotykam się na psim spacerku z moją przyjaciółką...Namówiłam ją skutecznie, jak widać...Pozostałe dwa też znalazły domy:lol: Quote
Recommended Posts