elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='margoth137']skąd ja to znam:)[/QUOTE] Skąd te rozrabiaki wiedzą, co zrobić, żeby coś złego narobić :) Quote
paula_t Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='elik']Paulo wielkie, wielgachne dzięki. Pomimo mocno napiętego harmonogramu zadań znalazłaś czas, żeby zrobić tak wiele ogłoszeń. :iloveyou::buzi::Rose::Rose::Rose: Elik, nie ma za co. Oby ktoś rozsądny się odezwał o maluszka. A jeśli nie (tfu, tfu), to będziemy brzdąca ogłaszać do skutku:) Quote
elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='paula_t']Elik, nie ma za co. Oby ktoś rozsądny się odezwał o maluszka. A jeśli nie (tfu, tfu), to będziemy brzdąca ogłaszać do skutku:)[/QUOTE] Jak najbardziej jest za co, bo zareagowałaś natychmiast i bez wszględu na to, ż miałaś własne pilne i ważne sprawy. Bardzo dziękuję :) Za chwilę pokażę Wam jak Elik radzi sobie na działce. Quote
elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Ta drobinka na końcu dróżki, to Elik :) W ubiegłym roku TZ zrobił specjalne wejście na taras dla naszej chorej suni i teraz Elik łatwo sam wchodzi do domu. Nowy domek Nutki i Elika Jest nieco większy od poprzedniego i dlatego potrzebne są na raz 2 podkłady Edited April 12, 2014 by elik Quote
elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Elik już coraz częściej wypuszcza się na spacer bez mamy :) Tu zrobiłam zdjęcie z okna przez moskitierę i dlatego taka kratkowana struktura. Zostawiłam zdjęcie, bo wydaje mi się, że to ciekawy efekt. Elik zagląda pod domek, bo tam często chowają się kotki, które przychodzą na jedzonko, jak psiaki są już zamknięte w domu na noc. Nistety pogoda nam nie dopisuje, często pada deszcz i dlatego schody sa tak zabłocone. Ptrzy tylu psach, które co rusz to wchodzą, to znów wychodzą, nie sposób nadążyć ze zmywaniem. Umyję jak przestanie padać :) Edited April 12, 2014 by elik Quote
gluchypies Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Wow ale piękne zdjęcia! I jakie cudne tam warunki macie, Elik ma gdzie biegać i poznawać świat, a mamusia Nutka może się relaksować :) Super! ps. Schody nie wyglądają źle, chyba jesteś bardzo czyściutką osobą hihi że tak zwracasz uwagę :) Quote
elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='gluchypies']Wow ale piękne zdjęcia! I jakie cudne tam warunki macie, Elik ma gdzie biegać i poznawać świat, a mamusia Nutka może się relaksować :) Super! ps. Schody nie wyglądają źle, chyba jesteś bardzo czyściutką osobą hihi że tak zwracasz uwagę :) Dziękuję, jesteś bardzo uprzejma :) One są brązowe, a tu są szare od błota. Teren do biegania mógłby być większy, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;) Quote
jotpeg Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 jaki mały jest malutki!!! nic dziwnego, mama też mikra. Dopiero w plenerze to widać. Pięknie macie bardzo! Quote
elik Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='jotpeg']jaki mały jest malutki!!! nic dziwnego, mama też mikra. Dopiero w plenerze to widać...[/QUOTE] Tak, mama i synuś to mikrusy. Mam sunie podobna bardzo do Nutki, ale 2x większą, choć uważam, że jest mala :) [quote name='jotpeg']...Pięknie macie bardzo![/QUOTE] Dziękuję, byłoby ładniej, gdyby było słonecznie, ale doczekamy się ;) Quote
elik Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Kto mnie przygarnie ??? Nie mam gdzie spać :placz: Quote
edek Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Fotki cudne :loveu: Te kanapowe wzruszające :-(. Elik może jakoś tak po środku łóżka się zmieścisz :cool3:. Quote
elik Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='edek']Fotki cudne :loveu: Te kanapowe wzruszające :-(. Elik może jakoś tak po środku łóżka się zmieścisz :cool3:.[/QUOTE] No powiedzmy, że jakoś się wcisnę, a TZ ? ;) Quote
asiuniab Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 sama bym się tam wcisnęła jak mnie przygarniecie:) Quote
kolejna kobietka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='elik']Skąd te rozrabiaki wiedzą, co zrobić, żeby coś złego narobić :) ahaha dobre :happy1: ale słodki maluch https://lh6.googleusercontent.com/-FXL7j312ndI/U0llhXR3dxI/AAAAAAAAHcI/se0uHFGHInc/s912/PICT0017.JPG :loveu: Quote
zozola77 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 wow..ale fajnie..co pół roku "inne" miejsce do mieszkania - żadne sie nie nudzi ;) a i pieski szybko sie zaklimatyzowały jak widze :p Quote
gluchypies Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 A Twoja sunia widzę, że pod kołderką lubi hihi :) Quote
auraa Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ta sunieczka bardzo mnie rozczula a szczeniak jak to dzieciak, potrzebuje ciepełka i zainteresowania:lol: Quote
elik Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='asiuniab']sama bym się tam wcisnęła jak mnie przygarniecie:-o Nikomu nie odmawiamy gościny :) [quote name='kolejna kobietka']ahaha dobre :happy1: ... Słowo, żeby coś dobrego, albo choć obojętnego chciał zrobić ! Ale skąd, same psoty się trzymają tego maluszka :mad::loveu: [quote name='kolejna kobietka']...ale słodki maluch https://lh6.googleusercontent.com/-FXL7j312ndI/U0llhXR3dxI/AAAAAAAAHcI/se0uHFGHInc/s912/PICT0017.JPG :loveu: On jest wyjątkowy słodziak, a w oczętach ma kurwi... ;) [quote name='zozola77']wow..ale fajnie..co pół roku "inne" miejsce do mieszkania - żadne sie nie nudzi ;) a i pieski szybko sie zaklimatyzowały jak widze :p Lato w mieście, a w dodatku takim jak Kraków, to koszmar. Jak tylko robi sie cieplej to wyprowadzamy się nad Rabę. Tu jest i chłodniej i ciszej i nie śmierdzi :) Takie przeprowadzki mają swoje dobre, ale i złe strony. Jednak mimo wszystko wolę latem nie mieszkać w mieście. [quote name='gluchypies']A Twoja sunia widzę, że pod kołderką lubi hihi :) Mała jest pieszczoszkiem i lubi ciepełko. Zawsze wciska sie pod kołdrę :) [quote name='auraa']Ta sunieczka bardzo mnie rozczula a szczeniak jak to dzieciak, potrzebuje ciepełka i zainteresowania:lol: Te psiaki chyba we wszystkich wzbudzają takie uczucia :loveu: Elik nie znosi spokoju. Jask nie śpi to musi rozrabiać. Najchętniej goni za Bingiem i podskakuje do jego brody, co nieźle Bigna wkurza :evil_lol: Zbliża się burza. Chyba nieźle dowali, bo niebo czarne :cool3: Quote
ajw Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ale fajne zdjęcia. A te kanapowe :loveu: urocze :) Quote
jotpeg Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='elik']Lato w mieście, a w dodatku takim jak Kraków, to koszmar. Jak tylko robi sie cieplej to wyprowadzamy się nad Rabę. Tu jest i chłodniej i ciszej i nie śmierdzi :) Takie przeprowadzki mają swoje dobre, ale i złe strony. Jednak mimo wszystko wolę latem nie mieszkać w mieście. Zbliża się burza. Chyba nieźle dowali, bo niebo czarne :cool3:[/QUOTE] oj tak, lato w Krk to koszmar; dobrze że macie możliwość się ewakuować! była burza? jak zwierzaki? w mieście byłą burza z gradobiciem i piorunami. Quote
Alla Chrzanowska Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Piękne zdjęcia, słodkie psy i jaki piękny ogród! Quote
paula_t Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Elik, pewnie sporo problemów i pracy przy takiej przeprowadzce, ale zazdroszczę Wam, że możecie się na lato wynieść poza miasto:) Dzwonił ktoś może w sprawie małego? Jeśli nie, to po świętach zrobimy kolejny pakiecik ;) Quote
ewu Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Zdjęcia są fantastyczne:):):) Psiaki do zacałowania:) Quote
ewu Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Dotarła deklaracja od edek-10 zł Dziękujemy:) Quote
margoth137 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 elik niedługo mamusie przerośnie:) widać, że to kierownik działki:cool1: Quote
Recommended Posts