kolejna kobietka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Super paczusia :loveu: Też bym mu coś dała, tak się patrzy, że aż żal mu nie dać https://lh6.googleusercontent.com/-4ZQgmQs3Ubs/UyfybYOpWmI/AAAAAAAAHEI/j3UPWbXCpXI/s640/PICT0005.JPG Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='Doda_']... Śliczny ten Szanup, elik pozwól mu pobawić się piłeczką czy sznurkiem , jak można zabronić :shake::diabloti: [quote name='kolejna kobietka']Super paczusia :loveu: Też bym mu coś dała, tak się patrzy, że aż żal mu nie dać https://lh6.googleusercontent.com/-4ZQgmQs3Ubs/UyfybYOpWmI/AAAAAAAAHEI/j3UPWbXCpXI/s640/PICT0005.JPG Dziewczyny kochane nie dołujcie mnie, nie jestem taką niedobrą pańcią. On ma swoje zabawki, ale jak dziecko, co nowe, to lepsze :wink: Ale jesteście, wymusiłyście na mnie kupno nowej zabawki dla Binga :mad: ;) No kupię mu, kupię. Mam akuratnie pod ręką, choć tu właściwiej byłoby powiedzieć "pod nogą" :) sklepik zoologiczny. Niewielki, ale zabawki są :) Quote
edek Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Jakby nie było to ja zaczęłam :roll:, elik podaj konto i kwotę zapłacę za piłeczkę Binga :p. Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 edek napisał(a):Jakby nie było to ja zaczęłam :roll:, elik podaj konto i kwotę zapłacę za piłeczkę Binga :p. Edek, dzięki wielkie, przecież żartowałam, że mnie zmusiłyście. Kupię gadzioskiemu, bo go kocham i nie chcę żeby czuł się źle z jakiegokolwiek powodu :) Quote
edek Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Edek, dzięki wielkie, przecież żartowałam, że mnie zmusiłyście. Kupię gadzioskiemu, bo go kocham i nie chcę żeby czuł się źle z jakiegokolwiek powodu :) Ok, chciałam być dobrą Ciocią :eviltong:. Bingo na tych fotkach jest taki wzruszający :loveu:. Głaski dla całego stadka :). Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 edek napisał(a):Ok, chciałam być dobrą Ciocią :eviltong:. Bingo na tych fotkach jest taki wzruszający :loveu:. Głaski dla całego stadka :). Wygłaskam i wycałuję, bo mamcia i maluch już po kąpieli. Zaraz wkleję ich wypucowane zdjęcia ;) Oboje byli nieco wystraszeni, ale bardzo grzeczni podczas kąpieli. Woda była okropna, jakby bardzo ciemnobrązowej farby wlał :shake: Teraz mają super mięciutkie i lśniące futerka. Musicie uzbroić się w cierpliwość, bo teraz muszę z psiurkami na spacer, a że TZ wyjechał na tydzień do wrocka, to muszę teraz za każdym razem dwie tury robić - jedna z rezydentami i druga z mamcią. Zadzieram kiece i lece :p Quote
Martika&Aischa Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 sznup jest boski :) ależ cudny facet :loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Martika@Aischa napisał(a):sznup jest boski :) ależ cudny facet :loveu::loveu::loveu: Ciiiiiicho, bo jeszcze w to uwierzy popadnie w samouwielbienie ;) Dzięki :loveu: Quote
ewu Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Wygłaskam i wycałuję, bo mamcia i maluch już po kąpieli. Zaraz wkleję ich wypucowane zdjęcia ;) Oboje byli nieco wystraszeni, ale bardzo grzeczni podczas kąpieli. Woda była okropna, jakby bardzo ciemnobrązowej farby wlał :shake: Teraz mają super mięciutkie i lśniące futerka. Musicie uzbroić się w cierpliwość, bo teraz muszę z psiurkami na spacer, a że TZ wyjechał na tydzień do wrocka, to muszę teraz za każdym razem dwie tury robić - jedna z rezydentami i druga z mamcią. Zadzieram kiece i lece :p Elu chata wolna a Ty kiece zadzierasz, oj , oj....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewu Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Ciiiiiicho, bo jeszcze w to uwierzy popadnie w samouwielbienie ;) Dzięki :loveu: A niech wpada, jemu wypada:) Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ewu napisał(a):Elu chata wolna a Ty kiece zadzierasz, oj , oj....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Noooo, a kiedy mam zadzierać :razz: ewu napisał(a):A niech wpada, jemu wypada:) Ale Ci się pięknie rymnęło :eviltong: Zdęcia bendom później. Dzisiaj, ale później. Quote
Panna Marple Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Takie pachnące po kąpieli kluskowate maleństwo to słodkie jest:loveu: Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) [quote name='Panna Marple']Takie pachnące po kąpieli kluskowate maleństwo to słodkie jest:loveu: A jak cudnie pachnie, o jenyyyyyyy Aż się schrupać chce ;) A wyglądają tak Mama śpi, a synciu wisi na cycusiu :) Pojadł do syta i ucina komara :) A biedna mama pilnuje, żeby się malcowi nic złego nie przydarzyło W końcu i ją zmorzył sen Zobaczcie jaki mają teraz futerka - czarne i błyszczące, a jakie milutkie w dotyku :) Edited March 18, 2014 by elik Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Aaaaa zakochałam się, cudni są oboje! :) Quote
Nadziejka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ciociu elikowa :buzi: spokoj i opieke maja cudna u Ciebie :iloveyou: :iloveyou: dwa pzekooochane serduszka :iloveyou: :modla: Quote
Mela Jakimiuk Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Serduszka są cudowne, można je zacałować na amen! Quote
Makila Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Martika@Aischa napisał(a):sznup jest boski :) ależ cudny facet :loveu::loveu::loveu: To prawda. Jest cudny. Miałam przyjemność go poznać. Na żywo o wiele ładniejszy :lol: Ale charakterek też ma. Gdyby miał możliwość, to zjadłby mnie z butami :evil_lol: Quote
maja7 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Aż serce rosnie jak się patrzy na takie zdjęcia. Cudowna rodzinka! Quote
agat21 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Piękne krzepiące zdjęcia :) Kochane zwierzydełka :loveu: Quote
margoth137 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 jacy oni są śliczni, a mamunia taka piękna...:) Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Dopiero tu na wątku zauważyłam, że pieluszka kwalifikuje się już do zmiany :oops: W realu przy zasuniętych kocach w klatce jest szarawo i nie widać, że pieluszka jest już wiele razy użyta. Już wymieniłam na nową :) Będę się teraz przyglądać przy świetle :) [quote name='Makila']To prawda. Jest cudny. Miałam przyjemność go poznać. Na żywo o wiele ładniejszy :lol: Ale charakterek też ma. Gdyby miał możliwość, to zjadłby mnie z butami :evil_lol: Nie byłoby tak źle, butów chyba by nie strawił ;) Ale faktycznie ma charakterek :diabloti: Biedak jest poważnie chody na serce - niedomykanie zastawek, wydolność poniżej 40% i niedoczynność tarczycy. Zażywa leki po 3 rano i wieczorem, a pomimo to wyraźnie widać, że są dni, gdy jest bardzo słaby :( W każdej chwili może przyjść najgorsze. W lutym pożegnaliśmy kochaną Belunie, którą przygarnęliśmy ze schroniska w Lublinie, gdy miała 8 lat. Z nami była drugie osiem więc miała 16 lat i gdyby nie całkowita niewydolność nerek mogłaby pożyć jeszcze kilka lat. Paraliżuje mnie myśl, że Bingo... Mam jednak nadzieję, że leki pozwolą mu jeszcze długo pożyć. Quote
kolejna kobietka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Widzialam juz na fb wykapane cudenka, a ta kluske to bym wycalowala na smierc https://lh4.googleusercontent.com/-qdaJE7y_kmY/UyiixsQlhaI/AAAAAAAAHFw/5Uq7qC9quT8/s640/PICT0003.JPG :lol: Quote
Recommended Posts