Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']...
Śliczny ten Szanup, elik pozwól mu pobawić się piłeczką czy sznurkiem , jak można zabronić :shake::diabloti:

[quote name='kolejna kobietka']Super paczusia :loveu: Też bym mu coś dała, tak się patrzy, że aż żal mu nie dać https://lh6.googleusercontent.com/-4ZQgmQs3Ubs/UyfybYOpWmI/AAAAAAAAHEI/j3UPWbXCpXI/s640/PICT0005.JPG

Dziewczyny kochane nie dołujcie mnie, nie jestem taką niedobrą pańcią. On ma swoje zabawki, ale jak dziecko, co nowe, to lepsze :wink:

Ale jesteście, wymusiłyście na mnie kupno nowej zabawki dla Binga :mad: ;)
No kupię mu, kupię. Mam akuratnie pod ręką, choć tu właściwiej byłoby powiedzieć "pod nogą" :) sklepik zoologiczny. Niewielki, ale zabawki są :)

Posted

edek napisał(a):
Jakby nie było to ja zaczęłam :roll:, elik podaj konto i kwotę zapłacę za piłeczkę Binga :p.

Edek, dzięki wielkie, przecież żartowałam, że mnie zmusiłyście. Kupię gadzioskiemu, bo go kocham i nie chcę żeby czuł się źle z jakiegokolwiek powodu :)

Posted

elik napisał(a):
Edek, dzięki wielkie, przecież żartowałam, że mnie zmusiłyście. Kupię gadzioskiemu, bo go kocham i nie chcę żeby czuł się źle z jakiegokolwiek powodu :)

Ok, chciałam być dobrą Ciocią :eviltong:. Bingo na tych fotkach jest taki wzruszający :loveu:. Głaski dla całego stadka :).

Posted

edek napisał(a):
Ok, chciałam być dobrą Ciocią :eviltong:. Bingo na tych fotkach jest taki wzruszający :loveu:. Głaski dla całego stadka :).

Wygłaskam i wycałuję, bo mamcia i maluch już po kąpieli. Zaraz wkleję ich wypucowane zdjęcia ;)
Oboje byli nieco wystraszeni, ale bardzo grzeczni podczas kąpieli. Woda była okropna, jakby bardzo ciemnobrązowej farby wlał :shake:
Teraz mają super mięciutkie i lśniące futerka.
Musicie uzbroić się w cierpliwość, bo teraz muszę z psiurkami na spacer, a że TZ wyjechał na tydzień do wrocka, to muszę teraz za każdym razem dwie tury robić - jedna z rezydentami i druga z mamcią.
Zadzieram kiece i lece :p

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
sznup jest boski :) ależ cudny facet :loveu::loveu::loveu:

Ciiiiiicho, bo jeszcze w to uwierzy popadnie w samouwielbienie ;)
Dzięki :loveu:

Posted

elik napisał(a):
Wygłaskam i wycałuję, bo mamcia i maluch już po kąpieli. Zaraz wkleję ich wypucowane zdjęcia ;)
Oboje byli nieco wystraszeni, ale bardzo grzeczni podczas kąpieli. Woda była okropna, jakby bardzo ciemnobrązowej farby wlał :shake:
Teraz mają super mięciutkie i lśniące futerka.
Musicie uzbroić się w cierpliwość, bo teraz muszę z psiurkami na spacer, a że TZ wyjechał na tydzień do wrocka, to muszę teraz za każdym razem dwie tury robić - jedna z rezydentami i druga z mamcią.
Zadzieram kiece i lece :p

Elu chata wolna a Ty kiece zadzierasz, oj , oj....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ewu napisał(a):
Elu chata wolna a Ty kiece zadzierasz, oj , oj....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Noooo, a kiedy mam zadzierać :razz:

ewu napisał(a):
A niech wpada, jemu wypada:)

Ale Ci się pięknie rymnęło :eviltong:

Zdęcia bendom później. Dzisiaj, ale później.

Posted (edited)

[quote name='Panna Marple']Takie pachnące po kąpieli kluskowate maleństwo to słodkie jest:loveu:
A jak cudnie pachnie, o jenyyyyyyy
Aż się schrupać chce ;)

A wyglądają tak

Mama śpi, a synciu wisi na cycusiu :)

Pojadł do syta i ucina komara :)

A biedna mama pilnuje, żeby się malcowi nic złego nie przydarzyło

W końcu i ją zmorzył sen

Zobaczcie jaki mają teraz futerka - czarne i błyszczące, a jakie milutkie w dotyku :)

Edited by elik
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
sznup jest boski :) ależ cudny facet :loveu::loveu::loveu:

To prawda. Jest cudny.
Miałam przyjemność go poznać. Na żywo o wiele ładniejszy :lol:
Ale charakterek też ma.
Gdyby miał możliwość, to zjadłby mnie z butami :evil_lol:

Posted

Dopiero tu na wątku zauważyłam, że pieluszka kwalifikuje się już do zmiany :oops: W realu przy zasuniętych kocach w klatce jest szarawo i nie widać, że pieluszka jest już wiele razy użyta.
Już wymieniłam na nową :) Będę się teraz przyglądać przy świetle :)

[quote name='Makila']To prawda. Jest cudny.
Miałam przyjemność go poznać. Na żywo o wiele ładniejszy :lol:
Ale charakterek też ma.
Gdyby miał możliwość, to zjadłby mnie z butami :evil_lol:

Nie byłoby tak źle, butów chyba by nie strawił ;) Ale faktycznie ma charakterek :diabloti:

Biedak jest poważnie chody na serce - niedomykanie zastawek, wydolność poniżej 40% i niedoczynność tarczycy. Zażywa leki po 3 rano i wieczorem, a pomimo to wyraźnie widać, że są dni, gdy jest bardzo słaby :( W każdej chwili może przyjść najgorsze.
W lutym pożegnaliśmy kochaną Belunie, którą przygarnęliśmy ze schroniska w Lublinie, gdy miała 8 lat. Z nami była drugie osiem więc miała 16 lat i gdyby nie całkowita niewydolność nerek mogłaby pożyć jeszcze kilka lat.

Paraliżuje mnie myśl, że Bingo... Mam jednak nadzieję, że leki pozwolą mu jeszcze długo pożyć.