ania75 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Jak dobrze przeczytać takie wieści.... :multi: Cały czas o tamtej suni myślę :-( :-( Quote
ewu Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 ania75 napisał(a):Jak dobrze przeczytać takie wieści.... :multi: Cały czas o tamtej suni myślę :-( :-( Założyłam wątek ale link podam jak Wandzia wklei zdjęcia. Musi odpocząć, miała potworną noc..... Quote
Makila Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Apartament pierwsza klasa :lol: Wreszcie poznają człowieka z innej strony, oczywiście tej lepszej. Quote
ewu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Wątek suni z rowu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251792-Matka-z-rowu?p=21975541#post21975541 Quote
Jasza Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Piękny apartament i cudne, bezpieczne i szczęśliwe psy.:loveu: Quote
Ellig Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Wspanialy "domek" i bezpieczne, nakarmione psiaki, coz wiecej trzeba :) Quote
kolejna kobietka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Jak słodko śpią rybeńki kochane https://lh6.googleusercontent.com/-psLjvjbARkg/UyYHWGeX_uI/AAAAAAAAGwY/T7lR7iuCL0Y/s640/PICT0025.JPG :loveu:najedzone, w ciepełku i bezpieczne :) Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Makila napisał(a):Apartament pierwsza klasa :lol:... To Twoja zasługa Makila :) Zaraz wkleje fotki z dzisiaj, tylko wrzucę do albumu Picasa. Edited March 17, 2014 by elik Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Po porannym spacerku, na którym sunia zrobiła wszystko co miała do zrobienia i biegusiem do malca, zjedzeniu śniadanka z ryżu, marchewki i indyka, nastąpiła poranna gimnastyka. Sunia chętnie bawiła się z maluchem, jakby była jego rówieśnikiem :) Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Małemu ciągle było mało zabawy ;) Jak mama nie chciała się już z nim bawić, to.... Na szczęście jest jeszcze zbyt słaby, żeby zrzucić sobie na łebek to wszystko, co leży na klatce :) Quote
gluchypies Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ale urocze zdjęcia!! :loveu: Fajnie, że mamusia się chce bawić z synkiem, skoro ona też jest młodziutka to niech jeszcze się wybawi :) :) Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Usiłowałam zrobić jak najdokładniejsze zdjęcie łapek malucha. Niestety okazało się to zadaniem niewykonalnym. Tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić. Zdjęcia są zruszane i przez to nie ostre, ale nie było możliwe utrzymanie malca w bezruchu :) Co sądzicie o tych łapeczkach ? Edited March 17, 2014 by elik Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 gluchypies napisał(a):Ale urocze zdjęcia!! :loveu: Fajnie, że mamusia się chce bawić z synkiem, skoro ona też jest młodziutka to niech jeszcze się wybawi :) :) Zdjęcia byłyby lepsze, ale mój niby dobry aparat robi zdjęcia z dużym opóźnieniem. Skutkiem tego, gdy obiekty fotografowane są w ruchu, zdjęcie pokazuje inną sytuację niż ta, którą ja chciałam sfotografować :( Nie wiem czy ten aparat tak ma, czy jest to jego wada, którą da się wyeliminować. Wet napisał w książeczce, że sunia ma około 5 lat, ale pewnie do tej pory nie miała zbyt wielu okazji do zabawy. Teraz nadrabia :) Quote
ewu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Cudne fotki:) Łapeczki będą zdiagnozowane i zobaczymy co dalej. Ale macie wesoło:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
ewu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 (edited) Doszły pierwsze wpłaty: auraa 10 zł bela51 10 zł agat21 50zł Alla Chrzanowska 20 zł Dziękujemy:):):):) Edited March 17, 2014 by ewu Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 ależ cudne zdjęcia :) maluszek to typowy Pan Kluseczka :):):) Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Martika@Aischa napisał(a):ależ cudne zdjęcia :) maluszek to typowy Pan Kluseczka :):):) No właśnie. Wydawać by się mogło, że będzie chudziątko, a tymczasem to kluseczka :) Mamusia też niczego sobie. Tylko oboje bardzo brudni. Sierść aż matowa od brudu. Jutro oboje będą kąpani. Co to będzie ??? Mamuśka czuje się coraz pewniej. Zaczyna sama wychodzić z klateczki i obszczekuje wszystkich - z wyjątkiem mnie - którzy wchodzą do pokoju. Pewnie uważa go za swój :) Edited March 17, 2014 by elik Quote
ewu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 elik napisał(a):No właśnie. Wydawać by się mogło, że będzie chudziątko, a tymczasem to kluseczka :) Mamusia też niczego sobie. Tylko oboje bardzo brudni. Sierść aż matowa od brudu. Jutro oboje będą kąpani. Co to będzie ??? Mamuśka czuje się coraz pewniej. Zaczyna sama wychodzić z klateczki i obszczekuje wszystkich - z wyjątkiem mnie - którzy wchodzą do pokoju. Pewnie uważa go za swój :) No pięknie, straciliście jeden pokój:grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
agat21 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='ewu']Doszły pierwsze wpłaty: auraa 10 zł bela51 10 zł Agata S. 50zł Alla Chrzanowska 20 zł Dziękuję:):):):) ewu, ta Agata S. to ja ;) A zdjęcia absolutnie rewelacyjne! Kochane stworki :loveu: Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 ewu napisał(a):No pięknie, straciliście jeden pokój:grin::grin::grin::grin::grin::grin: Wszystko na to wskazuje :roflt: Dobrze, że choć ja mam wstęp wolny, to mogę posprzątać klateczkę po brzdącowych odchodach i papu podać :) Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='ewu']Doszły pierwsze wpłaty: auraa 10 zł bela51 10 zł Agata S. 50zł Alla Chrzanowska 20 zł Dziękuję:):):):) Bardzo dziękujemy :Rose: Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 elik ciocia jesteś fantastyczna że dałaś schronienie tym bidulkom. Mamusia gdyby umiała mówić pewnie by przemówiła z wdzięczności :) A na Pana Kluseczkę nie mogę się napatrzeć taki słodki dupelek z niego :* Quote
elik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Martika@Aischa napisał(a):elik ciocia jesteś fantastyczna że dałaś schronienie tym bidulkom. Mamusia gdyby umiała mówić pewnie by przemówiła z wdzięczności :) A na Pana Kluseczkę nie mogę się napatrzeć taki słodki dupelek z niego :* Nie mogłam inaczej, gdy zobaczyłam te mordkę tak podobną do mojej suni. Ale nie byłoby to możliwe bez Waszego wsparcia i finansowego i emocjonalnego. To dzięki Wam sunia z dzieckiem mogą czekać na lepsze jutro w suchym i ciepłym pomieszczeniu z pełnym brzuszkiem i poczuciem bezpieczeństwa i miłości. Ta miłość to też od Was do nich płynie :) Dziękuję :iloveyou: A dupelek jest faktycznie przeuroczy, aż chce się go ciągle na rękach nosić i muszę się od tego powstrzymywać. Jutro po kąpieli wycałuje obie mordeczki :loveu: Quote
edek Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 elik w paczce , którą wysłałam do Ciebie w piątek jest szampon dla szczeniaków ( piszę, co by nie kupować nowego ;) ). Quote
Recommended Posts