Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania75 napisał(a):
Jak dobrze przeczytać takie wieści.... :multi:

Cały czas o tamtej suni myślę :-( :-(

Założyłam wątek ale link podam jak Wandzia wklei zdjęcia.
Musi odpocząć, miała potworną noc.....

Posted (edited)

Makila napisał(a):
Apartament pierwsza klasa :lol:...

To Twoja zasługa Makila :)
Zaraz wkleje fotki z dzisiaj, tylko wrzucę do albumu Picasa.

Edited by elik
Posted

Po porannym spacerku, na którym sunia zrobiła wszystko co miała do zrobienia i biegusiem do malca, zjedzeniu śniadanka z ryżu, marchewki i indyka, nastąpiła poranna gimnastyka. Sunia chętnie bawiła się z maluchem, jakby była jego rówieśnikiem :)

Posted

Małemu ciągle było mało zabawy ;)

Jak mama nie chciała się już z nim bawić, to....

Na szczęście jest jeszcze zbyt słaby, żeby zrzucić sobie na łebek to wszystko, co leży na klatce :)

Posted (edited)

Usiłowałam zrobić jak najdokładniejsze zdjęcie łapek malucha. Niestety okazało się to zadaniem niewykonalnym. Tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić.

Zdjęcia są zruszane i przez to nie ostre, ale nie było możliwe utrzymanie malca w bezruchu :)

Co sądzicie o tych łapeczkach ?

Edited by elik
Posted

gluchypies napisał(a):
Ale urocze zdjęcia!! :loveu: Fajnie, że mamusia się chce bawić z synkiem, skoro ona też jest młodziutka to niech jeszcze się wybawi :) :)

Zdjęcia byłyby lepsze, ale mój niby dobry aparat robi zdjęcia z dużym opóźnieniem. Skutkiem tego, gdy obiekty fotografowane są w ruchu, zdjęcie pokazuje inną sytuację niż ta, którą ja chciałam sfotografować :( Nie wiem czy ten aparat tak ma, czy jest to jego wada, którą da się wyeliminować.
Wet napisał w książeczce, że sunia ma około 5 lat, ale pewnie do tej pory nie miała zbyt wielu okazji do zabawy. Teraz nadrabia :)

Posted (edited)

Doszły pierwsze wpłaty:
auraa 10 zł
bela51 10 zł
agat21 50zł
Alla Chrzanowska 20 zł

Dziękujemy:):):):)

Edited by ewu
Posted (edited)

Martika@Aischa napisał(a):
ależ cudne zdjęcia :) maluszek to typowy Pan Kluseczka :):):)

No właśnie. Wydawać by się mogło, że będzie chudziątko, a tymczasem to kluseczka :) Mamusia też niczego sobie. Tylko oboje bardzo brudni. Sierść aż matowa od brudu. Jutro oboje będą kąpani. Co to będzie ???

Mamuśka czuje się coraz pewniej. Zaczyna sama wychodzić z klateczki i obszczekuje wszystkich - z wyjątkiem mnie - którzy wchodzą do pokoju. Pewnie uważa go za swój :)

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
No właśnie. Wydawać by się mogło, że będzie chudziątko, a tymczasem to kluseczka :) Mamusia też niczego sobie. Tylko oboje bardzo brudni. Sierść aż matowa od brudu. Jutro oboje będą kąpani. Co to będzie ???

Mamuśka czuje się coraz pewniej. Zaczyna sama wychodzić z klateczki i obszczekuje wszystkich - z wyjątkiem mnie - którzy wchodzą do pokoju. Pewnie uważa go za swój :)

No pięknie, straciliście jeden pokój:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Posted

[quote name='ewu']Doszły pierwsze wpłaty:
auraa 10 zł
bela51 10 zł
Agata S. 50zł
Alla Chrzanowska 20 zł

Dziękuję:):):):)

ewu, ta Agata S. to ja ;)

A zdjęcia absolutnie rewelacyjne! Kochane stworki :loveu:

Posted

ewu napisał(a):
No pięknie, straciliście jeden pokój:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Wszystko na to wskazuje :roflt:
Dobrze, że choć ja mam wstęp wolny, to mogę posprzątać klateczkę po brzdącowych odchodach i papu podać :)

Posted

[quote name='ewu']Doszły pierwsze wpłaty:
auraa 10 zł
bela51 10 zł
Agata S. 50zł
Alla Chrzanowska 20 zł

Dziękuję:):):):)

Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

elik ciocia jesteś fantastyczna że dałaś schronienie tym bidulkom. Mamusia gdyby umiała mówić pewnie by przemówiła z wdzięczności :) A na Pana Kluseczkę nie mogę się napatrzeć taki słodki dupelek z niego :*

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
elik ciocia jesteś fantastyczna że dałaś schronienie tym bidulkom. Mamusia gdyby umiała mówić pewnie by przemówiła z wdzięczności :) A na Pana Kluseczkę nie mogę się napatrzeć taki słodki dupelek z niego :*

Nie mogłam inaczej, gdy zobaczyłam te mordkę tak podobną do mojej suni. Ale nie byłoby to możliwe bez Waszego wsparcia i finansowego i emocjonalnego. To dzięki Wam sunia z dzieckiem mogą czekać na lepsze jutro w suchym i ciepłym pomieszczeniu z pełnym brzuszkiem i poczuciem bezpieczeństwa i miłości. Ta miłość to też od Was do nich płynie :) Dziękuję :iloveyou:

A dupelek jest faktycznie przeuroczy, aż chce się go ciągle na rękach nosić i muszę się od tego powstrzymywać. Jutro po kąpieli wycałuje obie mordeczki :loveu: