luka1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Kosmate maleństwo z wielkim sercem czeka za kratami. Quote
szajbus Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 SCHRONISKO [SIZE=2] Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? Barbara Borzymowska Quote
ciapuś Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 CZEKAM NA CIEBIE !!!!! " class="ipsImage" alt="">!!!!!!! Quote
Ayia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hop Hop.. w góre biegniemy sie pokazac.. :loveu: Quote
ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Takie małe i nikt nie chce?przeciez to zaden problem!!! Quote
ciapuś Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 szajbus napisał(a):Kto pokocha ta maluśką szczoteczkę? a wiecie że ta szczoteczka ma bardzo mięciutkie i delikatne futerko,w dotyku jak puszek:-o Quote
szajbus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Maleńka, słodka, mięciutka, niekłopotliwa - tylko brać i pokochać. Nie zwlekaj! Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 moja Iwona ta ze sklepiku z artykułami dla zwierząt ma domek z ogródkiem u starszej pani dla malutkiej suni . Iwona ma lapke do szukania dobrych domkow....juz duzo pieskow na cito znalazly domki dzieki Iwonie . Teraz miala zabrac dla tej kobitki jamniczka placzacego po smierci pana na Paluchu ...ale zabiera go rodzina tego pana . Wiec jest domek ...tylko czy bylaby mozliwośc ewentualnie przywiezienia jej do Warszawy ...czy sunia jest spokojna ...taka dla starszej pani ? wydrukowalam zdjecia i dam Iwonie ...bo nie potrafie wytlumaczyc jak wyglada ...porównalam ja do foksterierka ...ale chyba niefortunnie bo siersc ma chyba miekką ? Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 moja Iwona ta ze sklepiku z artykułami dla zwierząt ma domek z ogródkiem u starszej pani dla malutkiej suni . Iwona ma lapke do szukania dobrych domkow....juz duzo pieskow na cito znalazlo domki dzieki Iwonie . Teraz miala zabrac dla tej kobitki jamniczka placzacego po smierci pana na Paluchu ...ale zabiera go rodzina tego pana . Wiec jest domek ...tylko czy bylaby mozliwośc ewentualnie przywiezienia jej do Warszawy ...czy sunia jest spokojna ...taka dla starszej pani ? wydrukowalam zdjecia i dam Iwonie ...bo nie potrafie wytlumaczyc jak wyglada ...porównalam ja do foksterierka ...ale chyba niefortunnie bo siersc ma chyba miekką ? Quote
ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 on atroszke poszczekuje,ale tak 75% psów robiw schronisku, nie jest jakos specjalnie energiczna, nie rzuca sie do krat tylko tak żałośnie patrzy :-( Quote
ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 mysle ze nie bedzie problemów jest kilka osób które sie tym zajmują :) Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 zły podany jest telefon kontaktowy do osoby w sprawie Fiszki - odbiera pan , który nie wie o co chodzi ....z kim mam sie skontaktować Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no własnie pod ten numer dzwoniłam i odbiera facet ,który nic nie wie Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 zaraz , zaraz ...chyba ze słuzbowego musze dac przez dwa zera :oops: Quote
Recommended Posts