Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hanna R. napisał(a):
Elżbieta , moją deklarację stałą dla Vigo - Igora przekazuję szczeniaczkom .

Ogromniaste DZIĘKUJĘ :iloveyou::Rose: i zapisuję.

Posted

gluchypies napisał(a):
Zdjęcie, na którym są razem wtulone jest cudne! Piękne są po kąpieli, cudowne szczeniorki! :Cool!:

Będą super zdjęcia do ogłoszeń :)

Posted

ania75 napisał(a):
ja jestem ;)

Ania kochana :loveu: Dziękuję :)

zozola77 napisał(a):
ja z wątku Huzara przyszłam ale od ania68 tez zaproszenie dostałam ;) na razie musze pomyslec jak mogłabym pomóc...

Dziękuję, że jesteś :loveu:

Hanna R. napisał(a):
Elżbieta , moją deklarację stałą dla Vigo - Igora przekazuję szczeniaczkom .

Dziękujemy :loveu: Jaki przepiękny banerek :)

gluchypies napisał(a):
Zdjęcie, na którym są razem wtulone jest cudne! Piękne są po kąpieli, cudowne szczeniorki! :Cool!:

To zdjęcie najbardziej mnie też się podoba :)

elik napisał(a):
Będą super zdjęcia do ogłoszeń :)

A kiedy startujemy z ogłoszeniami?

Posted

ania68 napisał(a):
...
A kiedy startujemy z ogłoszeniami?

Może jak będą odrobaczone, odpchlone i będą miały komplet szczepień. Chyba, że macie inne pomysły :)

Posted

Psiaki już odrobaczone i odpchlone. Teraz trzeba odczekać 14dni na pierwsze szczepienie, książeczki mają pozakładane. Sunia już lepiej, na dworze siedzi w miejscu ale chociaż nie ucieka, a chłopak jak zwykle zwariowany;)

Posted

Jest ok tylko psiaki mało widoczne, kiepskie zdjęcie:placz:Jutro podeślę Ci kilka zdjęć, spróbuje uchwycić je razem i wybierzesz najlepsze,;)[quote name='Ayame Nishijima']

Jakiś taki...Nie podoba mi się. Miał być jasny i ciepły, wyszedł nijaki. Jutro, jak się skończy mój szalony tydzień,zrobię nowy.

Posted

To umaszczenie suni generuje problem. Troche się pobawie balansem kolorów - jak u Huzara i będzie lepiej. Na tak małym zdjęciu umyka urok szczeniąt (równie dobrze mogyby to byc dorosłe psy), a jak dam całe sylwetki, to będzie jeszcze trudniej.

Zrobienie fotek nie jest łatwe. Raz, ze cień, dwa - ciemne tło jak trawa a te brzdące pewnie nie potrafia wyrtwac na miejscu... Dlatego ciężko o dobry kontrast. Gdybym lepiej obsługiwała programy graficzne, to pewnie dałoby się cudeńko z tego zrobić. Niestety, plastyk ze mnie jak z koziej rzyci trąba. Może poprosimy kogoś bardziej kompetentnego?

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']

Jakiś taki...Nie podoba mi się. Miał być jasny i ciepły, wyszedł nijaki. Jutro, jak się skończy mój szalony tydzień,zrobię nowy.

[quote name='Ayame Nishijima']To umaszczenie suni generuje problem. Troche się pobawie balansem kolorów - jak u Huzara i będzie lepiej. Na tak małym zdjęciu umyka urok szczeniąt (równie dobrze mogyby to byc dorosłe psy), a jak dam całe sylwetki, to będzie jeszcze trudniej.

Zrobienie fotek nie jest łatwe. Raz, ze cień, dwa - ciemne tło jak trawa a te brzdące pewnie nie potrafia wyrtwac na miejscu... Dlatego ciężko o dobry kontrast. Gdybym lepiej obsługiwała programy graficzne, to pewnie dałoby się cudeńko z tego zrobić. Niestety, plastyk ze mnie jak z koziej rzyci trąba. Może poprosimy kogoś bardziej kompetentnego?

banerek jest śliczny tylko wg mnie trochę za małe zdjęcie i za duży napis; ale tekst bomba taki zostaw.

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
...

Nie marudź ;) Jest bardzo ładny, tylko faktycznie zdjęcie jakby mało kontrastowe.

Malgoska napisał(a):
banerek jest śliczny tylko wg mnie trochę za małe zdjęcie i za duży napis; ale tekst bomba taki zostaw.

Acha no i może faktycznie zmiana proporcji byłaby korzystna - mniej miejsca na napis, a więcej na zdjęcie :)

Posted

No coś Ty robisz śliczne banerki i myślę, że jesteś odpowiednią osobą, która powinna zrobić to maluchów:lol:

Ayame Nishijima napisał(a):
To umaszczenie suni generuje problem. Troche się pobawie balansem kolorów - jak u Huzara i będzie lepiej. Na tak małym zdjęciu umyka urok szczeniąt (równie dobrze mogyby to byc dorosłe psy), a jak dam całe sylwetki, to będzie jeszcze trudniej.

Posted

bea100 napisał(a):
Czy jest już bazarek imienny? , bo jeśli tak, to mi umknął...

Doda obiecała, że zrobi bazarek, ale jeśli do jutra rana nie będzie, to się za niego zabiorę. Nie ma co zwlekać, dzieciątka bezimienne ;)

Posted

Jakie one piękne :loveu: nie mogę się napatrzeć.
Banerek też śliczny :)
Jak ja Wam dziękuję, że one już są bezpieczne :iloveyou::iloveyou:

Posted

ajw napisał(a):
Jakie one piękne :loveu: nie mogę się napatrzeć.
Banerek też śliczny :)
...

Prawda, bardzo piękne. I banerek i psiaki :)

Posted

elik napisał(a):
Doda obiecała, że zrobi bazarek, ale jeśli do jutra rana nie będzie, to się za niego zabiorę. Nie ma co zwlekać, dzieciątka bezimienne ;)

Dzis niestety nie zrobię, ten tydzień jest dla mnie bardzo ciezki . . jesli znajdziesz czas, to zrób, jak nie to ja napewno jutro tj. dziś w piątek zrobie wieczorem.

Posted

[quote name='madziakato']Zobaczcie, może któreś cudo sie załapie?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250137-Sprawdzony-dom-dla-suni

Czy to jeszcze aktualne?

[quote name='beta ata']Chetnie troszke pomogę... :-)

Dziękujemy :loveu:

[quote name='betkak']Zaraz wysyłam nowe zdjęcia do Ayame, sunia już dużo lepiej, już mnie poznaje i zaczyna sie bawić;-)

Dobre wieści :) Czekamy na zdjęcia :)

Przepraszam, że jestem tu rzadko-to nie znaczy, że zapomniałam. Mam nadzieję, że niebawem będę mogła częściej bywać :)