Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się cieszę, powodzenia kochane:-) Pan Artur dzwonił zaraz jak dojechali do domku, droga minęła spokojnie. Ja również dostałam zaproszenie:-) Aj jak patrze to łezki z radości płyną:-)[quote name='elik']A taki mają wybieg.

Posted

Besia11 napisał(a):
Dobrze się będą miały Korki ,powodzenia ,a imiona zachowają ?

Pan Artur nie mówił, że chce zmienic, ale tez i nie powiedział, że te imiona zostaną. Zapytam przy okazji :)

gluchypies napisał(a):
A ja jestem ciekawa, jak zapoznanie Korków z dzieckiem :) mam nadzieję, że się zakumplują :]

Też mam taką nadzieję :)

Posted

Super! cudownie :)

Lepiej "nasze" Korki trafic nie mogły.

Dziękuje za wizytę PA, za czuwanie przy telefonie i znalezienie takiego superastego domu.
Elik, gluchy pies, brawo dla Was!
No i Brawo dla Beaty: za zabranie z Olkusza, przechowanie po kosztach i doprowadzenie do stanu w którym psiaki zaufały ludziom i mogły zostać wydane do nowego domku :)

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
Super! cudownie :)

Lepiej "nasze" Korki trafic nie mogły.

Dziękuje za wizytę PA, za czuwanie przy telefonie i znalezienie takiego superastego domu.
Elik, gluchy pies, brawo dla Was!...

Nadal są telefony z zapytaniem o Korki i dzięki temu mogłam polecić Huzara i jak na razie wszystko wskazuje na to, że i Huzar będzie miał super DS :)
Nie usuwajcie ogłoszenia to może i inne psy z hoteliku się załapią ;)

paula_t napisał(a):
... Niech was kochają, rozpieszczają do końca waszych dni:loveu:

Mam wrażenie, że tak właśnie będzie :loveu:

Posted

elik napisał(a):
Nadal są telefony z zapytaniem o Korki i dzięki temu mogłam polecić Huzara i jak na razie wszystko wskazuje na to, że i Huzar będzie miał super DS :)

hihihi...
Korki - naganiacze ;)

Posted

[quote name='elik']Nadal są telefony z zapytaniem o Korki i dzięki temu mogłam polecić Huzara i jak na razie wszystko wskazuje na to, że i Huzar będzie miał super DS :)

Ja cały czas odświeżam ogł. dla Lobo- a nóż któremuś się uda.
EDIT- za chwilę wszystkie psiaki "od Was" będą u siebie, tak czuję:multi:

Posted

madziakato napisał(a):

Byłoby super :) Mila także ma mieć wizytę pa, jeszcze jej maluszki zostaną :) ale myślę, że z nimi może pójść szybko i dobrze.

Posted

[quote name='madziakato']

Ja cały czas odświeżam ogł. dla Lobo- a nóż któremuś się uda.

Grafi z Olkusza jest u Angeliki w hotelu juz dosc długo i nie było o niego zadnych zapytań ....moze mozna by i jego polecać - troche do Lobo podobny ..... ??

link do watku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc

Posted

Jak najbardziej. Jestem za polecaniem biedaczyska. Elik dokonuje cudów, więc może i Grafiego wyadoptuje ;)

tymczasem Korki sa w nowym domku, a my mamy kolejna piątkę Maluchów na utrzymaniu.
Dopóki są karmione przez mamę, a same jedzą stosunkowo mało, można je traktować jako "pakiet". Ale kiedy przychodzi do szczepień i całej reszty to jenak robi się pięć osobnych piesków.
Bardzo proszę o przeniesienie stałych deklaracji na Erję, Ragnara, Alfiego, Lili i Riinę - szczeniaki z wątku Mili.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252468-Sunia-z-Olkusza-Mila-i-jej-Maluchy?p=22067223#post22067223

Posted

zozola77 napisał(a):
Grafi z Olkusza jest u Angeliki w hotelu juz dosc długo i nie było o niego zadnych zapytań ....moze mozna by i jego polecać - troche do Lobo podobny ...

Spróbujemy :) Jak będą telefony o któregoś psiaka wyadoptowanego, to będe polecać Grafiego.

Jak najbardziej. Jestem za polecaniem biedaczyska. Elik dokonuje cudów, więc może i Grafiego wyadoptuje ;)...

Ja się do cudów nie przyznaję, to zasługa św. Franciszka, do którego zwracam się o pomoc. Ale dziękuje za miłe słowa :)

Posted

Grafi polecony, polecona też sunia podobna do Korków od Angeliki :) Własnie miałam zapytanie.

Tymczasem ja przypominam się z prośbą o przenienienie deklaracji na to przeurocze towarzystwo:

Szczeniaki rosną, zaczynamy im szukac nowych domów, ale koszty ich utrzymania i szczepień będą dość spore.

Dziękuję.

Posted

ale te maluchy boskie
maluchy maja jakis watek na dogo?
z checia przeniose deklARACJE z korkow na nie
"korkom"powodzenia w nowym domu:-)

[quote name='Ayame Nishijima']Grafi polecony, polecona też sunia podobna do Korków od Angeliki :) Własnie miałam zapytanie.

Tymczasem ja przypominam się z prośbą o przenienienie deklaracji na to przeurocze towarzystwo:

Szczeniaki rosną, zaczynamy im szukac nowych domów, ale koszty ich utrzymania i szczepień będą dość spore.

Dziękuję.

Posted

Odwiedzilam dzisiaj Mile i Brzdące. Jak one rosną! są już rozmiaru pekińczyka. Niesamowite.
Lili będzie wymagała twardej ręki. Probuje rządzić i nie ma w zwyczaju się podporządkować. Alfie jest trochę indywidualistą, Ragnar jest odważny ale szybko się uspokaja. Za to Erja i Riina do półdiablęta. Atakowały moje ręce, spodnie, buty i w ogóle wszystko co się nawinęło. Bardzo towarzyskie, bardzo ciekawskie.

Posted

he he ah te psi brzdace :-)

Odwiedzilam dzisiaj Mile i Brzdące. Jak one rosną! są już rozmiaru pekińczyka. Niesamowite.
Lili będzie wymagała twardej ręki. Probuje rządzić i nie ma w zwyczaju się podporządkować. Alfie jest trochę indywidualistą, Ragnar jest odważny ale szybko się uspokaja. Za to Erja i Riina do półdiablęta. Atakowały moje ręce, spodnie, buty i w ogóle wszystko co się nawinęło. Bardzo towarzyskie, bardzo ciekawskie.