Ayame Nishijima Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Wiecie, Odpuszczenie tylko dlatego że ktoś się zafiksował i nie potrafi myśleć logicznie nie powinno być powodem dla zmiany planów i olania psiaków, które potrzebują pomocy. Akcja pomocy psom na dogo pada. Taka prawda. Ludzie mają dość pomówień i lania pomyj. Osobiście myślę, że to bardzo korzystne. Powstanie nowe miejsce, gdzie można się będzie organizować, bo jest na to zapotrzebowanie. Może dla odmiany z moderacją :) Rozważałam objęcie wsparciem Grafiego, nawet już wysłałam do cioci maila z prośbą o przynajmniej tymczasowe przełożenie deklaracji. Ok, zatem ja się piszę. Na ile się da - wspomóżmy Grafiego. Z jednym zastrzeżeniem: Jeśli Chani wróci z adopcji... to u mnie będzie miała pierwszeństwo. Jakby nie było, to ją a nie Grafiego ratowałysmy z Olkusza. I czuję się w jakimś stopniu za nią odpowiedzialna. A jak się Grafiś wyadoptuje, to pomyślimy co dalej. Elik, musze pilnie z Tobą porozmawiać w jeszcze innej sprawie. Napiszę maila, sprawdź skrzynkę. Quote
Mysza2 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ale cudne wieści:):) Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był ten dom. Bardzo bardzo mocno. Dziewczyny, wiem, że czujecie się rozgoryczone, ale efekty i fakty są ważne. A fakty są takie, że kolejne bidy socjalizują się i znajdują domy i tego się trzymajcie. Quote
elik Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ale cudne wieści:) :) Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był ten dom. Bardzo bardzo mocno. Dziewczyny, wiem, że czujecie się rozgoryczone, ale efekty i fakty są ważne. A fakty są takie, że kolejne bidy socjalizują się i znajdują domy i tego się trzymajcie. Dzięki Myszeczko :) Jeśli chodzi o rozgoryczenie, to ja go nie czuję. Gdyby to były osoby, z których zdaniem się liczę, które szanuję, to byłoby mi faktycznie przykro. Ale te osoby są daleko poza kręgiem osób, które szanuję. ... Elik, musze pilnie z Tobą porozmawiać w jeszcze innej sprawie. Napiszę maila, sprawdź skrzynkę. Odpisałam :) Quote
Ayame Nishijima Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 No to trzymamy kciuki. WIecie co? w czerwonej obróżce bardzo Chani do... pyska ;) Quote
ewikS Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 wspaniałe wieści!!! Oby to właśnie był TEN domek :) trzymam kciuki :) Quote
zozola77 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 o wow !!! super wiadomości !!! no to niech sie dzielna dziewczynka zadomowi i miejmy nadzieje ze wszystko bedzie elegancko. no własnie, zeby jeszcze Grafiemu sie poszczęściło.... Quote
Ayame Nishijima Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Może się poszczęści ;) Najwyższy czas. Quote
Guest TyŚka Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Kolor czerwony obroży - oby faktycznie czerwień odczarowała pecha naszej kochanej Chani :D Quote
ania68 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Szczęśliwa Chani :) Zdjęcia piękne. Dziewczyny jak zwykle macie rację. Buziaki. Quote
ania68 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Dojrzałam. Jeżeli znajdzie się jakaś bida, to włączam się do akcji pomocowej :) 1 Quote
elik Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Dojrzałam. Jeżeli znajdzie się jakaś bida, to włączam się do akcji pomocowej :) Tylko przypadkiem nie spadaj 1 Quote
Ayame Nishijima Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Dziewczyny, czy mamy nowe wieści o Chani? Chodzi mi o to czy dziewczyna nie sprawia kłopotów, czy wszystko w porządku? Nie, żebym w nia nie wierzyła, ale wiemy, że wcześniej różnie to bywało. Quote
elik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Dziewczyny, czy mamy nowe wieści o Chani? Chodzi mi o to czy dziewczyna nie sprawia kłopotów, czy wszystko w porządku? Nie, żebym w nia nie wierzyła, ale wiemy, że wcześniej różnie to bywało. Ja nie mam żadnych wieści z DS Chani. Może betkak ? Quote
Ayame Nishijima Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Elik, a Ty nie miałaś kontaktu z państwem Chani? Quote
elik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ja nie mam żadnych wieści z DS Chani. Może betkak ? Pisałam, że nie mam, ale mogę jutro zadzwonić, tylko nie wiem, czy odnajdę ten nr w dzwoniących. Może betkak mi poda, albo sama zadzwoni. Ostatnio rozmawiałam z panią adoptującą w dniu adopcji i było ok. Quote
elik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Na konto Chani wpłynęło 5,00 zł od milagros1985320 Bardzo dziękujemy Chani jest już w DS, ale do pokrycia długu Chani brakuje jeszcze 55,01 zł. Quote
elik Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Wpłaciłam na konto Chani 5,01 zł i uregulowałam należność za hotel za okres 1-24.04.205 r. Pozostaje do uregulowania kwota 50,00 zł - należność za benzynę na trasie hotel - DS w Krakowie - hotel. Betkak zawiozła Chani do DS. Quote
ewikS Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 ja zapłacę tę brakującą kwotę-to moja deklaracja dla Chani-ale niestety w tym miesiącu będę mogła przelać pieniądze dopiero koło 20.tego.. :( Quote
elik Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 ja zapłacę tę brakującą kwotę-to moja deklaracja dla Chani-ale niestety w tym miesiącu będę mogła przelać pieniądze dopiero koło 20.tego.. :( Dziękujemy, poczekamy :D 1 Quote
elik Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Kilka dni temu rozmawiałam z panią Chani. Chani po raz kolejny zmieniono imię i teraz wabi się Sigma. Sigma najbardziej jest zakochana w synu państwa. Gdy jest w domu, towarzyszy mu wszędzie. Gdy go nie ma, Sigma trzyma się blisko pani. Pana nadal się boi, a zwłaszcza jego niskiego głosu. Nadal jest problem z siusianiem. Sunia załatwia się w domu, ewentualnie na ogródku. Ze spacerów bardzo chętnie wraca do domu. Nie zdarzyło się, żeby miała ochotę przeskoczyć przez płot. Na szczęście :) Państwo są w suni zakochani i wybaczają jej wybryki, ale pani powiedziała, że powoli suni kończy się taryfa ulgowa i będą bardziej wymagający. Myślę, że Sigma jest szczęśliwa :) 3 Quote
Ayame Nishijima Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Dziękuję za wiadomości, Elik. Taryfa ulgowa jest w ogóle niepotrzebna. Dobrze, by zaczęłi z nią ćwiczyc. SIkania poza terenem domu da się oduczyć, u Beaty SIgma spędzała mnóstwo czasu w ogrosdzie (tam tez sikała) więc nie ma się co dziwić. Byle trochę konsekwencji i będzie dobrze. Jak rozumiem demolki nie ma? To super i oby tak dalej. 1 Quote
Recommended Posts