Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie, Odpuszczenie tylko dlatego że ktoś się zafiksował i nie potrafi myśleć logicznie nie powinno być powodem dla zmiany planów i olania psiaków, które potrzebują pomocy. 

Akcja pomocy psom na dogo pada. Taka prawda. Ludzie mają dość pomówień i lania pomyj. Osobiście myślę, że to bardzo korzystne. Powstanie nowe miejsce, gdzie można się będzie organizować, bo jest na to zapotrzebowanie. Może dla odmiany z moderacją :)

Rozważałam objęcie wsparciem Grafiego, nawet już wysłałam do cioci maila z prośbą o przynajmniej tymczasowe przełożenie deklaracji. 

Ok, zatem  ja się piszę. Na ile się da - wspomóżmy Grafiego. Z jednym zastrzeżeniem: Jeśli Chani wróci z adopcji... to u mnie będzie miała pierwszeństwo. Jakby nie było, to ją a nie Grafiego ratowałysmy z Olkusza. I czuję się w jakimś stopniu za nią odpowiedzialna. 

A jak się Grafiś wyadoptuje, to pomyślimy co dalej. 

Elik, musze pilnie z Tobą porozmawiać w jeszcze innej sprawie. Napiszę maila, sprawdź skrzynkę. 

Posted

Ale cudne wieści:):)

Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był ten dom.

Bardzo bardzo mocno.

Dziewczyny, wiem, że czujecie się rozgoryczone, ale efekty i fakty są ważne.

A fakty są takie, że kolejne bidy socjalizują się i znajdują domy i tego się trzymajcie.

Posted

Ale cudne wieści:) :)

Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był ten dom.

Bardzo bardzo mocno.

Dziewczyny, wiem, że czujecie się rozgoryczone, ale efekty i fakty są ważne.

A fakty są takie, że kolejne bidy socjalizują się i znajdują domy i tego się trzymajcie.

Dzięki Myszeczko :)

Jeśli chodzi o rozgoryczenie, to ja go nie czuję. Gdyby to były osoby, z których zdaniem się liczę, które szanuję, to byłoby mi faktycznie przykro. Ale te osoby są daleko poza kręgiem osób, które szanuję.

...

Elik, musze pilnie z Tobą porozmawiać w jeszcze innej sprawie. Napiszę maila, sprawdź skrzynkę. 

Odpisałam :)

Posted

o wow !!! super wiadomości !!! no to niech sie dzielna dziewczynka zadomowi i miejmy nadzieje ze wszystko bedzie elegancko.

no własnie, zeby jeszcze Grafiemu sie poszczęściło....

Guest TyŚka
Posted

Kolor czerwony obroży - oby faktycznie czerwień odczarowała pecha naszej kochanej Chani :D

Posted

Dziewczyny, czy mamy nowe wieści o Chani? Chodzi mi o to czy dziewczyna nie sprawia kłopotów, czy wszystko w porządku?

Nie, żebym w nia nie wierzyła, ale wiemy, że wcześniej różnie to bywało. 

Posted

Dziewczyny, czy mamy nowe wieści o Chani? Chodzi mi o to czy dziewczyna nie sprawia kłopotów, czy wszystko w porządku?

Nie, żebym w nia nie wierzyła, ale wiemy, że wcześniej różnie to bywało. 

Ja nie mam żadnych wieści z DS Chani. Może betkak ?

Posted

Ja nie mam żadnych wieści z DS Chani. Może betkak ?

Pisałam, że nie mam, ale mogę jutro zadzwonić, tylko nie wiem, czy odnajdę ten nr w dzwoniących.

Może betkak mi poda, albo sama zadzwoni.

Ostatnio rozmawiałam z panią adoptującą w dniu adopcji i było ok.

Posted

Na konto Chani wpłynęło 5,00 zł od milagros1985320

Bardzo dziękujemy   gif%2520%25C5%259Ble%2520serdudzka.gif

Chani jest już w DS, ale do pokrycia długu Chani brakuje jeszcze 55,01 zł.

Posted

Wpłaciłam na konto Chani 5,01 zł i uregulowałam należność za hotel za okres 1-24.04.205 r.

hotel%252520Chani2.jpg

Pozostaje do uregulowania kwota 50,00 zł - należność za benzynę na trasie hotel - DS w Krakowie - hotel.

Betkak zawiozła Chani do DS.

Posted

ja zapłacę tę brakującą kwotę-to moja deklaracja dla Chani-ale niestety w tym miesiącu będę mogła przelać pieniądze dopiero koło 20.tego.. :(

Posted

ja zapłacę tę brakującą kwotę-to moja deklaracja dla Chani-ale niestety w tym miesiącu będę mogła przelać pieniądze dopiero koło 20.tego.. :(

Dziękujemy, poczekamy :D

• Upvote 1
Posted

Kilka dni temu rozmawiałam z panią Chani. Chani po raz kolejny zmieniono imię i teraz wabi się Sigma.

Sigma najbardziej jest zakochana w synu państwa. Gdy jest w domu, towarzyszy mu wszędzie. Gdy go nie ma, Sigma trzyma się blisko pani. Pana nadal się boi, a zwłaszcza jego niskiego głosu.

Nadal jest problem z siusianiem. Sunia załatwia się w domu, ewentualnie na ogródku. Ze spacerów bardzo chętnie wraca do domu. Nie zdarzyło się, żeby miała ochotę przeskoczyć przez płot. Na szczęście :)

Państwo są w suni zakochani i wybaczają jej wybryki, ale pani powiedziała, że powoli suni kończy się taryfa ulgowa i będą bardziej wymagający.

Myślę, że Sigma jest szczęśliwa :)

• Upvote 3
Posted

Dziękuję za wiadomości, Elik. 

Taryfa ulgowa jest w ogóle niepotrzebna. 

Dobrze, by zaczęłi z nią ćwiczyc. SIkania poza terenem domu da się oduczyć, u Beaty SIgma spędzała mnóstwo czasu w ogrosdzie (tam tez sikała) więc nie ma się co dziwić. Byle trochę konsekwencji i będzie dobrze. 

Jak rozumiem demolki nie ma?

To super i oby tak dalej. 

• Upvote 1