Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lecę chociaż hopsać:):)

Hopsaj, hopsaj, to też potrzebne :)
Właśnie wróciłam od Waszego biednego Henia. Chłopak nadal nie chce się dać złapać :(
Posted

Wybaczcie mi, że mało jestem na dogo, ale różne choróbska nie dają mi spokoju :( Od kilku dni zmagam się z potwornym bólem kręgosłupa depositphotos_12163458-Crying-face.jpg

Aniu współczuję :( Znam ten ból, bo kiedyś bardzo mi dolegał kręgosłup szyjny. Lampy, rehabilitacja i ból jakoś przeszedł, ale pamiętam go i do dzisiaj nie wolno mi dźwigać.
Teraz pobolewa mnie kręgosłup lędźwiowy, ale do zniesienia.
Z kręgosłupem nie przelewki, trzymaj się Aniu i nie przejmuj dogo. Dogo było, jest i.... :P
Posted

ANiu, nie napisze, zebys się trzymała, tylko, zebys leczyła. Nagłe pogorszenie to pewnie stan zapalny i sam może nie przejść. Jeśli nei byłaś u lekarza, to niech Cię ktoś zabierze. No i... zdrowia życzę.

• Upvote 1
Posted

Wybaczcie mi, że mało jestem na dogo, ale różne choróbska nie dają mi spokoju :(  Od kilku dni zmagam się z potwornym bólem kręgosłupa depositphotos_12163458-Crying-face.jpg

Aniu życzę dużo zdrówka:):)

A Chani śliczna:)

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za współczucie 0heart.gif  Już jest lepiej i prawie nie boli :)

Martwię się o finanse Chani. Muszę znów zmajstrować jakiś bazarek.

Pogubiłam się nieco i dlatego powiedzcie mi. Czy ona jest już gotowa do adopcji?

Posted

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za współczucie 0heart.gif  Już jest lepiej i prawie nie boli :)
Martwię się o finanse Chani. Muszę znów zmajstrować jakiś bazarek.
Pogubiłam się nieco i dlatego powiedzcie mi. Czy ona jest już gotowa do adopcji?

To dobrze, że już lepiej :) Za to mnie bóle nawiedziły, ale na szczęście to nie to, co podejrzewała moje lekarka, nie zakrzepica. To tylko romantyzm :)
Z finansami Chani faktycznie krucho, ale myślę, że jakoś damy radę. Mam prawie gotowy bazarek, który miał być dla Maszeńki, ale jak wiesz Maszeńki nie ma już z nami :(
Cancer43 i EVA już kończą bazarki, które pokryją brakującą kwotę dla Maszeńki - 224 zł. Więc jak skończę robić swój bazarek to przeznaczę środki na kilka psiaków w tym także na Chani. Planuję zrobić duuuży bazar, ale jeszcze trochu czasu mi to zabierze :) Mam trudności z wklejaniem zdjęć i robieniem opisów, bo nie mam żadnych funkcji na dogo.
Guest TyŚka
Posted

Chani to ślicznota, tylko pecha ma w życiu...

Posted

Z finansami jest krucho, ale troche może nas podratują bazarki.
Chani szuka domu, ale będzie wymagała odpowiedniego właściciela. Niestety jest bardzo wrażliwa i może łatwo się "zepsuć" :(

Też liczę na bazarki. Jak skończę ten, który robię, to Chani będzie jednym z beneficjentów. Gorzej z odpowiednim opiekunem :(

Gdzieś napewno taki jest. Trzeba jeszcze, żeby idealni Państwo się o Chani dowiedzieli. 

Chani na razie nie jest ogłaszana, Wszystkie zdjęcia jakie można wstawić do ogłoszeń są na wątku. Wskażcie proszę, które można byłoby dołączyć do ogłoszenia.
Może jedno, czy dwa, ale to za mało. Przydałoby się 6, 8 zdjęć, na których Chani byłaby sama.
Posted

...

Ogłoszenie... Przepraszam, ale chyba nie dam rady. Zupełnie nie mogę się skupić. Wrzucam sugestię, ale trzeba ja dopracować.

Chani została skrzywdzona jako szczeniak. Mając około 4 miesięcy została zabrana z punktu przetrzymań, gdzie kompletnie sobie nie radziła i trafiła do hotelu dla psów, gdzie dochodziła do siebie. Nie wiemy co wycierpiała wcześniej, ale bardzo duzo czasu zajęło jej poznanie na nowo ludzi i polubienie ich. Teraz jest radosna: bawi się, sama szuka kontaktu z czlowiekiem. Fantastycznie dogaduje się z psami i bardzo lubi dzieci.

Żeby w pełni cieszyć się życiem Chani potrzebuje domu i odpowiedzialnego opiekuna. Nie nadaje sie do budy, gdzie będzie siedzieć sama. Stróżowanie zdecydowanie nie jest jej mocną stroną. To pies do kochania, a nie pilnowania posesji. 

Nie ma zapędów dominatorskich, jest bardzo uległa i towarzyska. Świetnie sprawdzi się jako towarzyszka dla starszych ludzi.
Chani jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.

Nie chcemy za nią ani grosika, ale zanim oddamy ja nowemu opiekunowi chcemy go odwiedzić i z nim porozmawiać, aby miec pewność, że Chani trafi w dobre miejsce a nowy Opiekun nie bedzie rozczarowany.

Przepraszam, nic lepszego dzis nei wymyślę.

Ayame, to tekst sprzed miesiąca, ale jak pisałam Chani nie jest ogłaszana. Czy taki tekst zostawiamy ? No i jakie zdjęcia dołączyć ?

Posted

Zaglądam do Chani.........

Moira, a teraz Tora, na którą płaciłam stała deklarację jest już w DS, to teraz tę deklarację 10 zł przenoszę na Chani.

Proszę o konto do wpłaty.

• Upvote 1
Posted

Zaglądam do Chani.........

Moira, a teraz Tora, na którą płaciłam stała deklarację jest już w DS, to teraz tę deklarację 10 zł przenoszę na Chani.

Proszę o konto do wpłaty.

Bardzo serdecznie dziękujemy   e47d8961df08675533664f972af8864e.gif

Posted

Dziękuję, Malwo. 

Elik, po południu wybiorę jakieś fotki z całego albumu i wstawię w nowy temat. ok?

Jasna sprawa, że ok.

Pewnie kiedyś mi podesłałaś link do albumu Chani, ale słuch po nim zaginął, nie wiem w jakim zakamarku kompa siedzi :(

Posted

Dzięki :)

Wstawię do ogłoszeń zdjęcia z Twojego powyższego postu, chyba, że jeszcze jakieś zasugerujecie z albumu.

Poczekam na podpowiedzi do jutra i będę ogłaszać Moirę :)