ania75 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 ale fajny widok - a ta buda to jedna z dwoma wyjściami? :razz: Quote
Ayame Nishijima Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Tak, jedna. Na zime za duża i zbyt "wentylowana" ale w zimie Korki mają spać gdzieindziej :) Ale wiecie co? To juz naprawdę nie szczeniaki. Proporcje im się zmieniły. I to mocno. Jakby je w górę wyciagnęło... az dziwnie. Quote
elik Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Tak, jedna. Na zime za duża i zbyt "wentylowana" ale w zimie Korki mają spać gdzieindziej :) Ale wiecie co? To juz naprawdę nie szczeniaki. Proporcje im się zmieniły. I to mocno. Jakby je w górę wyciagnęło... az dziwnie. Tak, Pan Artur mówił,że gdy będą mrozy, to posiaki będą w domu. Quote
moca35 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 witam, przenoszę swoją stałą z Korków na Astera Quote
ania68 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Super zdjęcia :) elik, Państwo musieli Cię bardzo polubić, że Ci tak często zdjęcia przesyłają :) Korze coś uszka klapnęły :eviltong: Quote
elik Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='ania68']Super zdjęcia :) elik, Państwo musieli Cię bardzo polubić, że Ci tak często zdjęcia przesyłają :)... Z wzajemnością :) Kocham wszystkich, którzy kochają adoptowane psiaki :loveu: [quote name='ania68']...Korze coś uszka klapnęły :eviltong: Masz rację, widać to wyraźnie na ich wspólnym zdjęciu. Korek ma postawione, a Kora klapnięte :) Quote
elik Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 U Korków znowu zmiany. Co prawda nadal są nocnymi Markami i gonią ćmy, ale Kora, choć jóż przerosła Korka, znowu jakby uzależniła się od niego. Korek bez obawy wychodzi poza ogrodzenie i odważnie spaceruje na smyczy, natomiast Kora nie daje sobie choćby założyć smyczy, nie mówiąc o wychodzeniu za ogrodzenie. Gdy pozostanie bez Korka bardzo się niepokoi, szczeka i wyraźnie czeka na jego powrót, ale z drugiej strony nie da sobie zaglądać do michy :) Pan Artur powiedział, że to dwa leniwce. Potrafią wyjadać karmę z misek leżąc :) W domu ładnie się zachowują, są ostrożne w stosunku do małej córeczki państwa. Wygląda na to, że zadomowiły się już na dobre. Quote
Ayame Nishijima Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Hmmm... Żal, ze Kora taka niepewna. Może jeszcze się ośmieli. A uszy? Może to przez gwałtowny wzrost? Może staną z powrotem. Fajne były ;) Quote
elik Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Wczoraj wpłynęła deklaracja Astra126,00 zł. Psiaczki są już w DS, ale i tak bardzo dziękujemy :Rose::Rose: Muszę napisać PW, że psiaki już są w DS. Quote
Ayame Nishijima Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 To co? Kto i kiedy na poadopcyjna się wybierze? Quote
elik Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):To co? Kto i kiedy na poadopcyjna się wybierze? Pan Artur już kilka razy mnie zapraszał więc wypada się pokazać. Może i gluchypies się wybierze ? Quote
Ayame Nishijima Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Na koncie Korków jest 760,58 zł. Psiaki się zadomowiły i sądząc po zaproszeniach od Pana Artura mają dobrze w nowym domu. Jest mnóstwo psów w pilnej potrzebie. Wciąż zadłużony Lucky, Nasz podopieczny Aster, Magik, któremu pomaga nasza cudowna Głuchy Pies, sa bezdomne ze Szczebrzeszyna, które darzę sympatią ja sama... Korkowych funduszy starczy by obdarowac kilka psiaków. Za jakiś tydzien Elik planuje wizyte poadopcyjną. Może już pora pomyśleć komu chcemy przekazać zgromadzone pieniądze? Od leżenia na koncie na pewnio się nam nie rozmnożą. Może ja zapomniałam o kimś, kogo chcemy obdarować? Nowe sugestie równiez są mile widziane. Quote
ania68 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Moje propozycję: Aster- 200 zł Magik- 150 zł Lucky- 130 zł. bezdomne ze Szczebrzeszyna- 200 zł. Grafi- 80 zł. To tylko takie luźne propozycje. Quote
Ayame Nishijima Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Mnie się podoba. A tak na poważnie, to choć dodawanie jest proste, to nie mam już siły (własnie wróciłam z pracy). Popieram jakby co :) Lucky ju ż w domu, ale dług jest. Jak nie zostanie uregulowany teraz, to się rozejdzie i kolejna osoba ratująca psy będzie do tyłu i mniej pomoże kolejnym psiakom. Więc to niby za Lucky'ego, ale również na rzecz przyszłych, jeszcze bezimiennych :) Dlkatego proszę o pozostawienie Go na liście, mimo, zę jest w DS Quote
elik Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Jeśli nie ma sprzeciwów, to poproszę o numery kont lub linki do wątków powyższych psów z wyjątkiem Astera. W tym tygodniu wybieram sie w odwiedziny do Koreczków. Czy ktoś także ma ochotę zobaczyć jak żyją psaiaczki ? Quote
Ayame Nishijima Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Ja ogromną. I tylko jestem tak zawalona pracą, ze się nie wyrwę. :( Quote
ajw Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Też bym wycałowała Koreczki :) ale mieszkam daleko. To wycałujcie je ode mnie, dobrze? :) Co do Lakiego, anett z pewnością się ucieszy, że pamiętaliście o Lakusiu ;) trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK u chłopaka :kciuki: Jeśli mogę coś zaprooponować to wyślijcie anett pw, że chcielibyście numer konta, ponieważ ona nie codziennie chyba bywa na dogo. Quote
ajw Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Dziweczyny to nie mój wątek, ale może zajrzycie do suni, może Wam wpadnie jakiś pomysł. Sunia miała mieć DT a za chwilę go straci :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/254120-Młoda-suczka-potrzebuje-domku-na-cito-chociaż-tymczasowego!!!!!! Quote
Ty$ka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ja chętnie obejrzę nowe fotki Korków. Z ajw zapraszam na wątek. Quote
ania68 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Mnie się podoba. A tak na poważnie, to choć dodawanie jest proste, to nie mam już siły (własnie wróciłam z pracy). Popieram jakby co :) Lucky ju ż w domu, ale dług jest. Jak nie zostanie uregulowany teraz, to się rozejdzie i kolejna osoba ratująca psy będzie do tyłu i mniej pomoże kolejnym psiakom. Więc to niby za Lucky'ego, ale również na rzecz przyszłych, jeszcze bezimiennych :) Dlkatego proszę o pozostawienie Go na liście, mimo, zę jest w DS [quote name='elik']Jeśli nie ma sprzeciwów, to poproszę o numery kont lub linki do wątków powyższych psów z wyjątkiem Astera. W tym tygodniu wybieram sie w odwiedziny do Koreczków. Czy ktoś także ma ochotę zobaczyć jak żyją psaiaczki ? Dziewczyny, może jednak coś poprawicie w tych kwotach? Troszku źle się z tym czuję, że tak narzuciłam wszystko :oops: [quote name='ajw']Dziweczyny to nie mój wątek, ale może zajrzycie do suni, może Wam wpadnie jakiś pomysł. Sunia miała mieć DT a za chwilę go straci :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/254120-Młoda-suczka-potrzebuje-domku-na-cito-chociaż-tymczasowego!!!!!! Idę zaglądnąć :) Quote
Ayame Nishijima Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Nie mogę nic zmienić, bo żeby gdzieś dać więcej gdzieś musiałabym zaproponować mniej. I wyjdę na jędzę... A już na pewno na mniej fajną, niż Ty ;) Podoba mi się ten podział. Naprawdę mi się podoba. Grafi najmniej, ale Lucky to ta sama "banda". Prawda? ;) Magik potrzebuje bezwzglądnie kasy, a Szczebrzeszyńskich jest całe stado... Podział jest logiczny i bardzo bardzo rozsądny. Tak uważam i dlatego nie będę poprawiać czegoś, co jest bliskie ideału. Quote
ania68 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Nie mogę nic zmienić, bo żeby gdzieś dać więcej gdzieś musiałabym zaproponować mniej. I wyjdę na jędzę... A już na pewno na mniej fajną, niż Ty ;) Jejku, Ayame, ja w ogóle nie myślałam tak, jak Ty :shake: Myślałam, że coś zaproponuję to Wam będzie łatwiej. Przepraszam :oops: Quote
Recommended Posts