Koszmaria Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 na zimę państwo podobno chcą brać Korki do domu,więc możliwe,że to tylko 'letnia' rezydencja;-) Quote
Ayame Nishijima Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Będzie trzeba tak czy inaczej sprawdzić. Ależ się cieszę za Korki :) A to już za dwa dni :) Quote
betkak Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Dzwonił domek Korków, Pan zapowiada przyjazd na poniedziałek popołudniu:-) Quote
ania68 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 betkak napisał(a):Dzwonił domek Korków, Pan zapowiada przyjazd na poniedziałek popołudniu:-) Ale wspaniale, że udało im się razem znaleźć domek :) Cudownie :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
betkak Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Zmiana planów Korki jadą dziś do domu:-) Dziś szczęśliwy dzień w hoteliku Huzar znalazł domek, Korki też, ale się cieszę Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 betkak napisał(a):Zmiana planów Korki jadą dziś do domu:-) Dziś szczęśliwy dzień w hoteliku Huzar znalazł domek, Korki też, ale się cieszę Kochane Korki, szczęścia na nowej drodze życia :iloveyou: Mam zaproszenie więc pewnie wkrótce się zobaczymy :) Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Powodzenia :) I ja byłam od wczoraj awaryjnym DT, dzisiaj moja podopieczna pojechała do nowego domku. Oby szczęśliwie. Quote
betkak Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Korki pojechały, Pan przygotowany pod każdym względem(Korki smaczki na przekupe dostały) Powodzenia kochane, już mi was brakuje:-) Quote
ajw Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 betkak napisał(a):Korki pojechały, Pan przygotowany pod każdym względem(Korki smaczki na przekupe dostały) Powodzenia kochane, już mi was brakuje:-) Szczęścia dla Korków i dla Huzara :loveu::loveu::loveu: Quote
Ayame Nishijima Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Sluchajcie... aż mi się coś zrobilo... pamiętacie, ze szczeniaki w Olkuszu były na początku 3? Chyba znalazła się ostatnia sunia... Jest w Olkuszu. Wiek i wygląd podobny... Quote
Elisabeta Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ayame, podobna... To by było pięknie... :-) Biedna sunia... Ech... Quote
Ayame Nishijima Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Jest dobrze. w końcu sie w bajzu na FB doczytałam, że ona juz pojechała z Olkusza. ma DT :) Quote
ajw Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Jest dobrze. w końcu sie w bajzu na FB doczytałam, że ona juz pojechała z Olkusza. ma DT :) Ayame jak zobaczyłam Twojego poprzedniego posta, że ta sunia jest w O. to mi się aż gorąco zrobiło... Dobrze, że sunia już bezpieczna i zabrana z tego miejsca. Ciekawe czy to siostra Korków. Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='betkak']Korki pojechały, Pan przygotowany pod każdym względem(Korki smaczki na przekupe dostały) Powodzenia kochane, już mi was brakuje:-) [quote name='ajw']Szczęścia dla Korków i dla Huzara :loveu::loveu::loveu: Tak wygląda szczęście Korków. Pan zdążył już zauważyć, że Kora jest mniej odważna niż Korek ;) Ospobne michy do karmy, ale jedna wspólna do wody :loveu: Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) A taki mają wybieg. Edited May 25, 2014 by elik Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ty$ka napisał(a):Ale mają gdzie latać :D A to tylko połowa tego, co będą miały do dyspozycji, gdy brama wjazdowa na posesje zostanie wyposażona w pilota. Wtedy będą mogły biegać po całej posesji. Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ania68 napisał(a):Cudne wieści :lol: Lubię to :) Też to lubię, zwłaszcza w tak ekspresowym tempie zdjęcia z DS. Żeby tak wszystkie DSy przysyłały zdjęcia natychmiast po adopcji :) Quote
gluchypies Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Wow ale super wieści i piękne fotki. Bardzo mnie cieszy szczęście Korków :) Trzymam kciuki, żeby się zadomowiły, a nowi Państwo byli z nich zadowoleni :) czekamy na kolejne super fotki z DS, no a potem wieści z wizyty elik u naszych Korków :) Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 gluchypies napisał(a):Wow ale super wieści i piękne fotki. Bardzo mnie cieszy szczęście Korków :) Trzymam kciuki, żeby się zadomowiły, a nowi Państwo byli z nich zadowoleni :) czekamy na kolejne super fotki z DS, no a potem wieści z wizyty elik u naszych Korków :) Dzisiaj w rozmowie Pan Artur ponowił zaproszenie. Dam więc Korkom czas na oswojenie się z sytuacją i skorzystam z zaproszenia :) Po zapłaceniu dzisiaj faktury w kwocie 161,25 zł za pobyt psiaków w okresie 1 - 25.05.br. na koncie psiaków została kwota 740,58 zł. Myślę, że już można się zastanawiać, którym biedakom przekazać tą furę pieniędzy :) Quote
Recommended Posts