Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betkak napisał(a):
Dzwonił domek Korków, Pan zapowiada przyjazd na poniedziałek popołudniu:-)

Ale wspaniale, że udało im się razem znaleźć domek :) Cudownie :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

betkak napisał(a):
Zmiana planów Korki jadą dziś do domu:-) Dziś szczęśliwy dzień w hoteliku Huzar znalazł domek, Korki też, ale się cieszę

Kochane Korki, szczęścia na nowej drodze życia :iloveyou:
Mam zaproszenie więc pewnie wkrótce się zobaczymy :)

Posted

betkak napisał(a):
Korki pojechały, Pan przygotowany pod każdym względem(Korki smaczki na przekupe dostały)
Powodzenia kochane, już mi was brakuje:-)

Szczęścia dla Korków i dla Huzara :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
Jest dobrze. w końcu sie w bajzu na FB doczytałam, że ona juz pojechała z Olkusza. ma DT :)

Ayame jak zobaczyłam Twojego poprzedniego posta, że ta sunia jest w O. to mi się aż gorąco zrobiło...
Dobrze, że sunia już bezpieczna i zabrana z tego miejsca. Ciekawe czy to siostra Korków.

Posted

[quote name='betkak']Korki pojechały, Pan przygotowany pod każdym względem(Korki smaczki na przekupe dostały)
Powodzenia kochane, już mi was brakuje:-)

[quote name='ajw']Szczęścia dla Korków i dla Huzara :loveu::loveu::loveu:

Tak wygląda szczęście Korków.
Pan zdążył już zauważyć, że Kora jest mniej odważna niż Korek ;)

Ospobne michy do karmy, ale jedna wspólna do wody :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale mają gdzie latać :D

A to tylko połowa tego, co będą miały do dyspozycji, gdy brama wjazdowa na posesje zostanie wyposażona w pilota. Wtedy będą mogły biegać po całej posesji.

Posted

ania68 napisał(a):
Cudne wieści :lol: Lubię to :)

Też to lubię, zwłaszcza w tak ekspresowym tempie zdjęcia z DS. Żeby tak wszystkie DSy przysyłały zdjęcia natychmiast po adopcji :)

Posted

Wow ale super wieści i piękne fotki. Bardzo mnie cieszy szczęście Korków :) Trzymam kciuki, żeby się zadomowiły, a nowi Państwo byli z nich zadowoleni :) czekamy na kolejne super fotki z DS, no a potem wieści z wizyty elik u naszych Korków :)

Posted

gluchypies napisał(a):
Wow ale super wieści i piękne fotki. Bardzo mnie cieszy szczęście Korków :) Trzymam kciuki, żeby się zadomowiły, a nowi Państwo byli z nich zadowoleni :) czekamy na kolejne super fotki z DS, no a potem wieści z wizyty elik u naszych Korków :)

Dzisiaj w rozmowie Pan Artur ponowił zaproszenie. Dam więc Korkom czas na oswojenie się z sytuacją i skorzystam z zaproszenia :)

Po zapłaceniu dzisiaj faktury w kwocie 161,25 zł za pobyt psiaków w okresie 1 - 25.05.br. na koncie psiaków została kwota 740,58 zł. Myślę, że już można się zastanawiać, którym biedakom przekazać tą furę pieniędzy :)