Ayame Nishijima Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Jeśli dostanie uczucie, to z pewnościa je odwzajemni. Może nie natychmiast, ale nie mam co do tego wątpliwości. :) Quote
Ada-jeje Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/251505-TANI-Dom-Tymczasowy-dla-ps%C3%B3w-%29?p=22109083#post22109083 Quote
Besia11 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Próbowałam cichutko pod czytywać ,ale uwierzcie mi nie da się. Co do Betkak miałam i troszeczkę mam mieszane uczucie ale sądzę ,że kobitka przetrwa tą nagonkę i udowodni wszystkim, że sprawdzi w opiece nad zwierzętami, podoba mi u niej to że potrafi przyznać się do pewnych braków i chce je naprawić ,jedna dla niej rada niech patrzy na jakość a nie ilość psów ,bo to jedynie może jej zaszkodzić mam namyśli, że nie podoła.Wiem że nie wszystkim moja wypowiedz przypadnie do gustu,ale chciałam wesprzeć trochę dobrym słowem ,by powalczyła o renomę swojego hoteliku.Trzymam mocno kciuki za Korę i Korka ,by znalazł się ten wymarzony domek.Na dogo potrzeba dobrych i sprawdzonych miejsc. Quote
elik Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Besia11']...Co do Betkak ... sądzę ,że kobitka przetrwa tą nagonkę i udowodni wszystkim, że sprawdzi w opiece nad zwierzętami, podoba mi u niej to że potrafi przyznać się do pewnych braków i chce je naprawić...[/QUOTE] [quote name='Besia11']...chciałam wesprzeć trochę dobrym słowem ,by powalczyła o renomę swojego hoteliku.Trzymam mocno kciuki za Korę i Korka ,by znalazł się ten wymarzony domek.Na dogo potrzeba dobrych i sprawdzonych miejsc.[/QUOTE] Mam dokładnie takie same uczucia, podparte moim pobytem w hotelu betkak. Quote
ania75 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/threads/252795-imi%C4%99-Fenomen-skrajnie-wyniszczony-staruszek-od-czterech-lat-w-schronisku?p=22108731#post22108731 Quote
ania68 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Mam wykupione pakiety na bazarku ogłoszeniowym, chciałabym jeden przeznaczyć dla Korków. Na kogo kontakt? Quote
ajw Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='ania68']Mam wykupione pakiety na bazarku ogłoszeniowym, chciałabym jeden przeznaczyć dla Korków. Na kogo kontakt? Dla Korków :) ale mi się to podoba :loveu: bosko ;) Quote
elik Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Miałam telefon w sprawie Korka. Dzwonił pan z Poręby k/Pszczyny. Ma dużą ogrodzoną posesję wokół domu. Korek do czasu osiągnięcia pełnej dojrzałości mieszkałby w domu. Potem w kojcu 3x6 m z budą, która jest w trakcie robienia. Na razie betkak usiłuje dowiedzieć się, czy pani która dzwoniła w sprawie Korka, jest zdecydowana go adoptować. Miała przyjechać zobaczyć Korka w trakcie minionego weekendu, ale nie przyjechała. Jeśli pani zrezygnuje z adopcji, będziemy szukać kogoś na wizytę PA do Poręby. Quote
milagros19853201 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 podzielam boooooooooooooooooooooooooooooooooooskie [quote name='MALWA']To zdjęcie jest po prostu boskie................... Quote
ania68 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='elik']Miałam telefon w sprawie Korka. Dzwonił pan z Poręby k/Pszczyny. Ma dużą ogrodzoną posesję wokół domu. Korek do czasu osiągnięcia pełnej dojrzałości mieszkałby w domu. Potem w kojcu 3x6 m z budą, która jest w trakcie robienia. Na razie betkak usiłuje dowiedzieć się, czy pani która dzwoniła w sprawie Korka, jest zdecydowana go adoptować. Miała przyjechać zobaczyć Korka w trakcie minionego weekendu, ale nie przyjechała. Jeśli pani zrezygnuje z adopcji, będziemy szukać kogoś na wizytę PA do Poręby.[/QUOTE] Z Pszczyny jest Isiak, która jest obecna na wątku Mili i Klaudus_ [h=1][/h] Quote
ajw Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Zobaczymy co z tego wyniknie. Ciekawe, czy Pani się odezwie... Quote
Ayame Nishijima Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Coś niby są chętni a nic z tego nie wynika. Mnei na korytarzu dopadła dziś koleżanka, która rozważała przygarnięcie Kory. Niestety w ogóle musi się wstrzymać z adopcją :( Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='ajw']Zobaczymy co z tego wyniknie. Ciekawe, czy Pani się odezwie...[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Bądźmy dobrej myśli, pani konkretnie wygląda ;)[/QUOTE] Niestety pani widocznie nie tak bardzo kochała Korka, jak mówiła, że go kocha. Pani adoptowała już innego pieska. A wydawała się taka odpowiedzialna. [quote name='Ayame Nishijima']Coś niby są chętni a nic z tego nie wynika. Mnei na korytarzu dopadła dziś koleżanka, która rozważała przygarnięcie Kory. Niestety w ogóle musi się wstrzymać z adopcją :([/QUOTE] Czyli szukamy kogoś na wizytę PA w Porębie ? Quote
ania68 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Myślę, że trzeba szukać kogoś. Wysłałam nowe zdjęcia i stary tekst do ogłoszeń Korków. Niebawem powinny się ukazać, wtedy wkleję linki. Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='ania68']Myślę, że trzeba szukać kogoś. Wysłałam nowe zdjęcia i stary tekst do ogłoszeń Korków. Niebawem powinny się ukazać, wtedy wkleję linki.[/QUOTE] Skradnę nowy tekst z ogłoszenia, ale zdjęcia bardzo Cie proszę podeślij mi na e-mail, bo muszę je mieć na dysku, żeby wkleić do ogłoszenia Korka na tablicy i wtedy go wyróżnię. [quote name='ania68']Z Pszczyny jest też Avilia.[/QUOTE] Bardzo Was proszę spróbujcie nawiązać kontakt z kimś z okolic Poręby. Ja dzisiaj nie dam rady, bo jadę do Krakowa, a przedtem muszę załatwić kilka ważnych i pilnych spraw. Quote
ania68 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='elik']Skradnę nowy tekst z ogłoszenia, ale zdjęcia bardzo Cie proszę podeślij mi na e-mail, bo muszę je mieć na dysku, żeby wkleić do ogłoszenia Korka na tablicy i wtedy go wyróżnię. Bardzo Was proszę spróbujcie nawiązać kontakt z kimś z okolic Poręby. Ja dzisiaj nie dam rady, bo jadę do Krakowa, a przedtem muszę załatwić kilka ważnych i pilnych spraw.[/QUOTE] Elu, tekst jest stary, tylko 2 zdjęcia nowe. Ale jak zrobisz takie same ze swoim mailem, to tablica(olx) powinna przyjąć. Napisałam PW do Isiak w sprawie PA w Porębie. Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='ania68']Elu, tekst jest stary, tylko 2 zdjęcia nowe. Ale jak zrobisz takie same ze swoim mailem, to tablica(olx) powinna przyjąć.m.[/QUOTE] Ano tak :) Tylko potrzebuję na e-mail nowe zdjęcia Korków :) Poproszę Ayame o przysłanie. [quote name='ania68']...Napisałam PW do Isiak w sprawie PA w Porębie.[/QUOTE] Super :) Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Dzisiaj wpłynęło 5,00 zł od milagros19853201 - deklaracja maj Dziękujemy :Rose::Rose: Quote
ajw Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Luckiego też z O. http://www.dogomania.pl/forum/threads/252872-Cegiełkowy-dla-Luckiego-na-spłatę-ogromnego-długu-ZAJRZYJ-do-24-05-godz-20-00?p=22117848#post22117848 Quote
ania68 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Isiak nie może zrobić PA. Napisałam do Avilia. Czekam na odpowiedź. Quote
Recommended Posts