Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Próbowałam cichutko pod czytywać ,ale uwierzcie mi nie da się. Co do Betkak miałam i troszeczkę mam mieszane uczucie ale sądzę ,że kobitka przetrwa tą nagonkę i udowodni wszystkim, że sprawdzi w opiece nad zwierzętami, podoba mi u niej to że potrafi przyznać się do pewnych braków i chce je naprawić ,jedna dla niej rada niech patrzy na jakość a nie ilość psów ,bo to jedynie może jej zaszkodzić mam namyśli, że nie podoła.Wiem że nie wszystkim moja wypowiedz przypadnie do gustu,ale chciałam wesprzeć trochę dobrym słowem ,by powalczyła o renomę swojego hoteliku.Trzymam mocno kciuki za Korę i Korka ,by znalazł się ten wymarzony domek.Na dogo potrzeba dobrych i sprawdzonych miejsc.

Posted

[quote name='Besia11']...Co do Betkak ... sądzę ,że kobitka przetrwa tą nagonkę i udowodni wszystkim, że sprawdzi w opiece nad zwierzętami, podoba mi u niej to że potrafi przyznać się do pewnych braków i chce je naprawić...[/QUOTE]

[quote name='Besia11']...chciałam wesprzeć trochę dobrym słowem ,by powalczyła o renomę swojego hoteliku.Trzymam mocno kciuki za Korę i Korka ,by znalazł się ten wymarzony domek.Na dogo potrzeba dobrych i sprawdzonych miejsc.[/QUOTE]
Mam dokładnie takie same uczucia, podparte moim pobytem w hotelu betkak.

Posted

[quote name='ania68']Mam wykupione pakiety na bazarku ogłoszeniowym, chciałabym jeden przeznaczyć dla Korków. Na kogo kontakt?

Dla Korków :) ale mi się to podoba :loveu: bosko ;)

Posted

Miałam telefon w sprawie Korka. Dzwonił pan z Poręby k/Pszczyny. Ma dużą ogrodzoną posesję wokół domu. Korek do czasu osiągnięcia pełnej dojrzałości mieszkałby w domu. Potem w kojcu 3x6 m z budą, która jest w trakcie robienia. Na razie betkak usiłuje dowiedzieć się, czy pani która dzwoniła w sprawie Korka, jest zdecydowana go adoptować. Miała przyjechać zobaczyć Korka w trakcie minionego weekendu, ale nie przyjechała.
Jeśli pani zrezygnuje z adopcji, będziemy szukać kogoś na wizytę PA do Poręby.

Posted

[quote name='elik']Miałam telefon w sprawie Korka. Dzwonił pan z Poręby k/Pszczyny. Ma dużą ogrodzoną posesję wokół domu. Korek do czasu osiągnięcia pełnej dojrzałości mieszkałby w domu. Potem w kojcu 3x6 m z budą, która jest w trakcie robienia. Na razie betkak usiłuje dowiedzieć się, czy pani która dzwoniła w sprawie Korka, jest zdecydowana go adoptować. Miała przyjechać zobaczyć Korka w trakcie minionego weekendu, ale nie przyjechała.
Jeśli pani zrezygnuje z adopcji, będziemy szukać kogoś na wizytę PA do Poręby.[/QUOTE]

Z Pszczyny jest Isiak, która jest obecna na wątku Mili i Klaudus_ [h=1][/h]

Posted

[quote name='ajw']Zobaczymy co z tego wyniknie.
Ciekawe, czy Pani się odezwie...[/QUOTE]
[quote name='Ty$ka']Bądźmy dobrej myśli, pani konkretnie wygląda ;)[/QUOTE]

Niestety pani widocznie nie tak bardzo kochała Korka, jak mówiła, że go kocha. Pani adoptowała już innego pieska. A wydawała się taka odpowiedzialna.

[quote name='Ayame Nishijima']Coś niby są chętni a nic z tego nie wynika. Mnei na korytarzu dopadła dziś koleżanka, która rozważała przygarnięcie Kory. Niestety w ogóle musi się wstrzymać z adopcją :([/QUOTE]

Czyli szukamy kogoś na wizytę PA w Porębie ?

Posted

Myślę, że trzeba szukać kogoś.

Wysłałam nowe zdjęcia i stary tekst do ogłoszeń Korków. Niebawem powinny się ukazać, wtedy wkleję linki.

Posted

[quote name='ania68']Myślę, że trzeba szukać kogoś.

Wysłałam nowe zdjęcia i stary tekst do ogłoszeń Korków. Niebawem powinny się ukazać, wtedy wkleję linki.[/QUOTE]
Skradnę nowy tekst z ogłoszenia, ale zdjęcia bardzo Cie proszę podeślij mi na e-mail, bo muszę je mieć na dysku, żeby wkleić do ogłoszenia Korka na tablicy i wtedy go wyróżnię.

[quote name='ania68']Z Pszczyny jest też Avilia.[/QUOTE]
Bardzo Was proszę spróbujcie nawiązać kontakt z kimś z okolic Poręby. Ja dzisiaj nie dam rady, bo jadę do Krakowa, a przedtem muszę załatwić kilka ważnych i pilnych spraw.

Posted

[quote name='elik']Skradnę nowy tekst z ogłoszenia, ale zdjęcia bardzo Cie proszę podeślij mi na e-mail, bo muszę je mieć na dysku, żeby wkleić do ogłoszenia Korka na tablicy i wtedy go wyróżnię.

Bardzo Was proszę spróbujcie nawiązać kontakt z kimś z okolic Poręby. Ja dzisiaj nie dam rady, bo jadę do Krakowa, a przedtem muszę załatwić kilka ważnych i pilnych spraw.[/QUOTE]

Elu, tekst jest stary, tylko 2 zdjęcia nowe. Ale jak zrobisz takie same ze swoim mailem, to tablica(olx) powinna przyjąć.

Napisałam PW do Isiak w sprawie PA w Porębie.

Posted

[quote name='ania68']Elu, tekst jest stary, tylko 2 zdjęcia nowe. Ale jak zrobisz takie same ze swoim mailem, to tablica(olx) powinna przyjąć.m.[/QUOTE]
Ano tak :) Tylko potrzebuję na e-mail nowe zdjęcia Korków :) Poproszę Ayame o przysłanie.

[quote name='ania68']...Napisałam PW do Isiak w sprawie PA w Porębie.[/QUOTE]

Super :)