ania68 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Aha, jeszcze mi się przypomniało, że dzisiaj wyciągnęłam kleszcza swojemu psu. Czy stać nas aby zakupić szczeniakom i Huzarowi coś na te ohydne żyjątka? betkak, czy są u Ciebie kleszcze? Quote
Ayame Nishijima Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Kleszcze napewno są i trzeba o tym pomysleć. Zwłaszcza, ze nie da się obszukac i wyjmować wszystkich kleszczy z tylu psiaków. Nie ryzykujmy, że się jakiś prześlizgnie. A ja jeszcze jedno chciałam: Nie deklarowałam w marcu bo miałam troche niespodziewanych wydatków (na Huzara i wycieczkę do Igora) ale jest juz kwiecień, więc 15 zł stałej na szczeniaki od tego miesiąca poleci. Quote
elik Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Kleszcze napewno są i trzeba o tym pomysleć. Zwłaszcza, ze nie da się obszukac i wyjmować wszystkich kleszczy z tylu psiaków. Nie ryzykujmy, że się jakiś prześlizgnie. A ja jeszcze jedno chciałam: Nie deklarowałam w marcu bo miałam troche niespodziewanych wydatków (na Huzara i wycieczkę do Igora) ale jest juz kwiecień, więc 15 zł stałej na szczeniaki od tego miesiąca poleci.[/QUOTE] Pięknie :) Już lecę zapisać. A co do kleszczy to myślę, że obroże będą najodpowiedniejsze. Tylko jakiej marki ? Quote
betkak Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Elu, na smyczy były i osobno są trochę spokojniejsze a razem brykają[quote name='elik']Ale wypiękniały :crazyeye: Dla przypomnienia, tak wyglądały niecały miesiąc temu. Jak udało się zrobić tak fajne zdjęcia ? Quote
paula_t Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Fantastycznie maluchy (już nie takie maluchy:evil_lol:) wyglądają:) Fajne zdjęcia, przydadzą się do ogłoszeń :) Quote
ajw Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ale urosły :loveu: piękne są :) To gdzie ogłaszamy? Quote
mdk8 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 zapraszam na bazarek dla staruszki Kasji http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-Nowe-kosmetyki-ORIFLAME-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00 Quote
elik Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='ajw']Ale urosły :loveu: piękne są :) To gdzie ogłaszamy?[/QUOTE] Myślę, że tradycyjnie Kraków i okolice. Będą blisko nas i łatwiej będzie kontrolować co się z nimi dzieje :) Quote
ajw Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='elik']Myślę, że tradycyjnie Kraków i okolice. Będą blisko nas i łatwiej będzie kontrolować co się z nimi dzieje :)[/QUOTE] Ołkej :) :) Quote
madziakato Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Kochani, potrzebuję aktualne(najbardziej jak to możliwe) zdjęcia sunieczki,Czekam na jacek.ph@interia.pl Edited April 6, 2014 by madziakato Quote
Ayame Nishijima Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 tak, na wątku sa fotki z piątku. Wysłałam je tez mejlem na podany adres. No, to trzeba eraz trzymac kciuki :) Quote
madziakato Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pamiętacie Krężel? Wklejam ku przestrodze:-( https://www.facebook.com/events/1480566498824919/?ref_newsfeed_story_type=regular żyć się odechciewa.....:-( Quote
elik Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='madziakato']Pamiętacie Krężel? Wklejam ku przestrodze:-( https://www.facebook.com/events/1480566498824919/?ref_newsfeed_story_type=regular żyć się odechciewa.....:-( Pamiętam dokładnie. Mam z tego psiego piekła sunię, która z Krężla miała jechać do Ann K. do Podłęża, ale jak się dowiedziałam, że u Anny K. było wówczas 50 psiaków, to zatrzymałam ją u siebie i jest szczęśliwie do dzisiaj. Quote
elik Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Konto Kory i Korka zwiększyło się dzisiaj o 15 zł, a to dzięki wpłacie Ayame Nijshijima Dziękujemy :iloveyou::Rose: Quote
FLY Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='betkak']Kora i Korek 33 cm[/QUOTE] że w kłębie tyle mają??? Quote
betkak Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 to obwód szyi pod obroże na kleszczuchy[quote name='FLY']że w kłębie tyle mają???[/QUOTE] Quote
FLY Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='betkak']to obwód szyi pod obroże na kleszczuchy[/QUOTE] ahh przepraszam:) myślałam że się skurczyły;P ;) Quote
betkak Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 :lol: na szczęście nie:lol: [quote name='FLY']ahh przepraszam:) myślałam że się skurczyły;P ;)[/QUOTE] Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='madziakato']Kochani, potrzebuję aktualne(najbardziej jak to możliwe) zdjęcia sunieczki,Czekam na jacek.ph@interia.pl Nie pozostaje mi nic innego jak mocno trzymać kciuki!:) Quote
madziakato Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='paula_t']Nie pozostaje mi nic innego jak mocno trzymać kciuki!:)[/QUOTE]Niestety, na razie cisza..... Quote
Recommended Posts