Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha, jeszcze mi się przypomniało, że dzisiaj wyciągnęłam kleszcza swojemu psu. Czy stać nas aby zakupić szczeniakom i Huzarowi coś na te ohydne żyjątka? betkak, czy są u Ciebie kleszcze?

Posted

Kleszcze napewno są i trzeba o tym pomysleć. Zwłaszcza, ze nie da się obszukac i wyjmować wszystkich kleszczy z tylu psiaków.
Nie ryzykujmy, że się jakiś prześlizgnie.

A ja jeszcze jedno chciałam:
Nie deklarowałam w marcu bo miałam troche niespodziewanych wydatków (na Huzara i wycieczkę do Igora) ale jest juz kwiecień, więc 15 zł stałej na szczeniaki od tego miesiąca poleci.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Kleszcze napewno są i trzeba o tym pomysleć. Zwłaszcza, ze nie da się obszukac i wyjmować wszystkich kleszczy z tylu psiaków.
Nie ryzykujmy, że się jakiś prześlizgnie.

A ja jeszcze jedno chciałam:
Nie deklarowałam w marcu bo miałam troche niespodziewanych wydatków (na Huzara i wycieczkę do Igora) ale jest juz kwiecień, więc 15 zł stałej na szczeniaki od tego miesiąca poleci.[/QUOTE]
Pięknie :)
Już lecę zapisać.

A co do kleszczy to myślę, że obroże będą najodpowiedniejsze. Tylko jakiej marki ?

Posted

Elu, na smyczy były i osobno są trochę spokojniejsze a razem brykają[quote name='elik']Ale wypiękniały :crazyeye:
Dla przypomnienia, tak wyglądały niecały miesiąc temu.

Jak udało się zrobić tak fajne zdjęcia ?

Posted

[quote name='ajw']Ale urosły :loveu: piękne są :)
To gdzie ogłaszamy?[/QUOTE]
Myślę, że tradycyjnie Kraków i okolice. Będą blisko nas i łatwiej będzie kontrolować co się z nimi dzieje :)

Posted

[quote name='elik']Myślę, że tradycyjnie Kraków i okolice. Będą blisko nas i łatwiej będzie kontrolować co się z nimi dzieje :)[/QUOTE]

Ołkej :) :)

Posted

[quote name='madziakato']Pamiętacie Krężel? Wklejam ku przestrodze:-(
https://www.facebook.com/events/1480566498824919/?ref_newsfeed_story_type=regular

żyć się odechciewa.....:-(

Pamiętam dokładnie. Mam z tego psiego piekła sunię, która z Krężla miała jechać do Ann K. do Podłęża, ale jak się dowiedziałam, że u Anny K. było wówczas 50 psiaków, to zatrzymałam ją u siebie i jest szczęśliwie do dzisiaj.