elik Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ania68 napisał(a):Bardzo Cię proszę o przesłanie oryginalnych zdjęć na mojego maila, maluchy będą miały ogłoszenie w gazecie :) Czy dostałaś mojego e-maila ze zdjęciami ? Kiedy będą ogłoszenia ? Quote
ajw Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ja wyślę teksty i zdjęcia jutro, tylko prześlijcie mi proszę dane do kontaktu ;) Aha i na jakie miasta ogłaszenia mają być? Quote
Ayame Nishijima Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 elik, czy maluchy maja jakies stałe deklaracje? Przeoraszam, nie jestem w stanie się doszukać, ale wciąz ledwo zipię. Quote
MALWA Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Napisałam prosbę do ludzi, którzy wpłacali na wątku Vigo deklaracje stałe, by jeśli mogą przenieśli je teraz na szczeniaki. Podałam link, i trzymam kciuki za trafne decyzje. Quote
Sabina02 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ja deklaruje po 20 zl miesiecznie na kazdego szczylka, czyli 40 zl. Quote
elik Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']elik, czy maluchy maja jakies stałe deklaracje? Przeoraszam, nie jestem w stanie się doszukać, ale wciąz ledwo zipię. Są, pilnuję takich informacji. Tu są wszystkie - stałe i jednorazowe :) Stałą deklaracje, jak na razie, mają tylko od naszej rodaczki Anny R. - 30 zł do czerwca. [quote name='MALWA']Napisałam prosbę do ludzi, którzy wpłacali na wątku Vigo deklaracje stałe, by jeśli mogą przenieśli je teraz na szczeniaki... Bardzo dziękujemy :Rose: [quote name='Sabina02']Ja deklaruje po 20 zl miesiecznie na kazdego szczylka, czyli 40 zl. Łaaaaałłł wielgachne dzięki :iloveyou::buzi::cool2: Quote
ajw Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Proszę o dane do kontaktu do ogłoszeń psiaków :) Jakbyscie dali radę do jutra byłoby super ;) ogłaszamy na Kraków i Warszawę tak jak pisała elik? Quote
elik Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ajw napisał(a):Proszę o dane do kontaktu do ogłoszeń psiaków :) Jakbyscie dali radę do jutra byłoby super ;) ogłaszamy na Kraków i Warszawę tak jak pisała elik? Soreczki, że jeszcze nie podałyśmy Ci danych do kontaktu, zaraz postaram się to naprawić :) Quote
betkak Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Szczeniaki też wiekszość czasu na polu siedzą, nie uciekają trzymają sie człowieka, a jak tam imiona bo tak w sumie nie wiem jak je wołać Quote
mdk8 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jestem ija u maluszków. Stałej już nie mogę ale w kwietniu postaram się coś wyskrobać. Poproszę nr. konta. Quote
elik Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ajw napisał(a):Proszę o dane do kontaktu do ogłoszeń psiaków :) Jakbyscie dali radę do jutra byłoby super ;) ogłaszamy na Kraków i Warszawę tak jak pisała elik? Już poleciały ;) Dzięki za ogłoszenia :buzi::Rose: betkak napisał(a):...a jak tam imiona bo tak w sumie nie wiem jak je wołać Bazarek potrwa jeszcze 2 dni, jakoś wytrzymaj :) mdk8 napisał(a):jestem ija u maluszków. Stałej już nie mogę ale w kwietniu postaram się coś wyskrobać. Poproszę nr. konta. Bardzo dziękujemy :loveu: :buzi::Rose: Zaraz poślę namiary na konto. Quote
ania68 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='elik']Czy dostałaś mojego e-maila ze zdjęciami ? Kiedy będą ogłoszenia ? Tak, otrzymałam, dziękuję. Ale chyba nic z nich nie wybiorę do gazety :shake: Jeśli macie jakieś ładniejsze, to prześlijcie proszę na bonita52@vp.pl Potrzeby jest też tekst. Nie wiem jeszcze kiedy będą w gazecie. Quote
elik Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='ania68']Tak, otrzymałam, dziękuję. Ale chyba nic z nich nie wybiorę do gazety :shake: Jeśli macie jakieś ładniejsze, to prześlijcie proszę na bonita52@vp.pl P... Tak mi się wydawało :( Do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia szczególne z bliższego planu niż te, które są. Psiaki powinny być raczej same, a jeśli osoba to "bez głowy" :) chodzi o to, żeby była widoczna wielkość psa, ale nie człowiek. Zdjęcia, które robi Beata sa bardzo ładne, ale na watek, a do ogłoszeń trzeba nieco inne zdjęcia. Nie wiem ja to zorganizować. Quote
ajw Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 elik napisał(a):Tak mi się wydawało :( Do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia szczególne z bliższego planu niż te, które są. Psiaki powinny być raczej same, a jeśli osoba to "bez głowy" :) chodzi o to, żeby była widoczna wielkość psa, ale nie człowiek. Zdjęcia, które robi Beata sa bardzo ładne, ale na watek, a do ogłoszeń trzeba nieco inne zdjęcia. Nie wiem ja to zorganizować. Ja do ogłoszeń wybrałam zdjęcia ze strony piątej. Są widoczne i takie słoneczne :), a najwyżej jeśli ktoś będzie zainteresowany to będzie można mu dosłać na maila nowe zdjęcia, może w międzyczasie się pojawią jakieś :) Quote
betkak Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Problem w tym , że one ruchliwe są i pilnują się nawzajem, do zdjęć trzeba je trzymać bo nie usiedzą spokojnieelik napisał(a):Tak mi się wydawało :( Do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia szczególne z bliższego planu niż te, które są. Psiaki powinny być raczej same, a jeśli osoba to "bez głowy" :) chodzi o to, żeby była widoczna wielkość psa, ale nie człowiek. Zdjęcia, które robi Beata sa bardzo ładne, ale na watek, a do ogłoszeń trzeba nieco inne zdjęcia. Nie wiem ja to zorganizować. Quote
ania68 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ajw napisał(a):Ja do ogłoszeń wybrałam zdjęcia ze strony piątej. Są widoczne i takie słoneczne :), a najwyżej jeśli ktoś będzie zainteresowany to będzie można mu dosłać na maila nowe zdjęcia, może w międzyczasie się pojawią jakieś :) Tak, z tych coś można wybrać, Muszę je mieć na mailu w oryginalnych rozmiarach. Ayame, proszę wyślij do mnie. ajw, a tekst skąd masz do ogłoszeń? Quote
Ayame Nishijima Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Sabina02 napisał(a):Ja deklaruje po 20 zl miesiecznie na kazdego szczylka, czyli 40 zl. Dziękujemy!! Sabino, jestes kochana. A tak w ogóle - bo jeszcze nie pisałam - Sabina "zaokrągliła" mi zwrot kasy za Nelę. Było tam ekstra 25 zł i juz wczoraj, kiedy zapowiedziała, ze nie chce zwrotu, postanowiłam przekazac to na Maluchy i Sabina się zgodziła :) Tak więc jeszcze 25 zł w tym miesiącu wpłynie. Quote
ajw Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ania68 napisał(a):Tak, z tych coś można wybrać, Muszę je mieć na mailu w oryginalnych rozmiarach. Ayame, proszę wyślij do mnie. ajw, a tekst skąd masz do ogłoszeń? Tekst napisała Ayame Nishijima. Jest na stronie 7, post nr 160 ;) Przepraszam, że go nie skopiuję, ale co chwila mnie wyrzuca z dogo, bo Internet mi szwankuje :angryy: i co zapiszę tekst to się jakoś nie chce przenieść. Quote
ania68 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ajw napisał(a):Tekst napisała Ayame Nishijima. Jest na stronie 7, post nr 160 ;) Przepraszam, że go nie skopiuję, ale co chwila mnie wyrzuca z dogo, bo Internet mi szwankuje :angryy: i co zapiszę tekst to się jakoś nie chce przenieść. Wielkie dzięki :) Quote
ajw Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ania68 napisał(a):Wielkie dzięki :) Proszę bardzo :) Quote
elik Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']... A tak w ogóle - bo jeszcze nie pisałam - Sabina "zaokrągliła" mi zwrot kasy za Nelę. Było tam ekstra 25 zł i juz wczoraj, kiedy zapowiedziała, ze nie chce zwrotu, postanowiłam przekazac to na Maluchy i Sabina się zgodziła :) Tak więc jeszcze 25 zł w tym miesiącu wpłynie. [quote name='ajw']Dane do ogłoszeń już przesłane :) Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :cool2: :Rose: :buzi: Quote
ASTRA 126 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Przenoszę swoją stałą deklarację z Vigo na szczylki. Czekam na dane do przelewu. Quote
MALWA Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ASTRA 126 napisał(a):Przenoszę swoją stałą deklarację z Vigo na szczylki. Czekam na dane do przelewu. Dziękuję pięknie ! Quote
Recommended Posts