Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania68 napisał(a):
Bardzo Cię proszę o przesłanie oryginalnych zdjęć na mojego maila, maluchy będą miały ogłoszenie w gazecie :)

Czy dostałaś mojego e-maila ze zdjęciami ?
Kiedy będą ogłoszenia ?

Posted

Napisałam prosbę do ludzi, którzy wpłacali na wątku Vigo deklaracje stałe, by jeśli mogą przenieśli je teraz na szczeniaki.

Podałam link, i trzymam kciuki za trafne decyzje.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']elik, czy maluchy maja jakies stałe deklaracje?
Przeoraszam, nie jestem w stanie się doszukać, ale wciąz ledwo zipię.
Są, pilnuję takich informacji. Tu są wszystkie - stałe i jednorazowe :)
Stałą deklaracje, jak na razie, mają tylko od naszej rodaczki Anny R. - 30 zł do czerwca.

[quote name='MALWA']Napisałam prosbę do ludzi, którzy wpłacali na wątku Vigo deklaracje stałe, by jeśli mogą przenieśli je teraz na szczeniaki...
Bardzo dziękujemy :Rose:

[quote name='Sabina02']Ja deklaruje po 20 zl miesiecznie na kazdego szczylka, czyli 40 zl.
Łaaaaałłł wielgachne dzięki :iloveyou::buzi::cool2:

Posted

Proszę o dane do kontaktu do ogłoszeń psiaków :)
Jakbyscie dali radę do jutra byłoby super ;) ogłaszamy na Kraków i Warszawę tak jak pisała elik?

Posted

ajw napisał(a):
Jakbyscie dali radę do jutra byłoby super ;) ogłaszamy na Kraków i Warszawę tak jak pisała elik?

Soreczki, że jeszcze nie podałyśmy Ci danych do kontaktu, zaraz postaram się to naprawić :)

Posted

ajw napisał(a):

Już poleciały ;)
Dzięki za ogłoszenia :buzi::Rose:

betkak napisał(a):
...a jak tam imiona bo tak w sumie nie wiem jak je wołać

Bazarek potrwa jeszcze 2 dni, jakoś wytrzymaj :)

mdk8 napisał(a):
jestem ija u maluszków. Stałej już nie mogę ale w kwietniu postaram się coś wyskrobać. Poproszę nr. konta.

Bardzo dziękujemy :loveu: :buzi::Rose:
Zaraz poślę namiary na konto.

Posted

[quote name='elik']Czy dostałaś mojego e-maila ze zdjęciami ?
Kiedy będą ogłoszenia ?

Tak, otrzymałam, dziękuję. Ale chyba nic z nich nie wybiorę do gazety :shake: Jeśli macie jakieś ładniejsze, to prześlijcie proszę na bonita52@vp.pl Potrzeby jest też tekst. Nie wiem jeszcze kiedy będą w gazecie.

Posted

[quote name='ania68']Tak, otrzymałam, dziękuję. Ale chyba nic z nich nie wybiorę do gazety :shake: Jeśli macie jakieś ładniejsze, to prześlijcie proszę na bonita52@vp.pl P...
Tak mi się wydawało :( Do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia szczególne z bliższego planu niż te, które są. Psiaki powinny być raczej same, a jeśli osoba to "bez głowy" :) chodzi o to, żeby była widoczna wielkość psa, ale nie człowiek.
Zdjęcia, które robi Beata sa bardzo ładne, ale na watek, a do ogłoszeń trzeba nieco inne zdjęcia. Nie wiem ja to zorganizować.

Posted

elik napisał(a):
Tak mi się wydawało :( Do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia szczególne z bliższego planu niż te, które są. Psiaki powinny być raczej same, a jeśli osoba to "bez głowy" :) chodzi o to, żeby była widoczna wielkość psa, ale nie człowiek.
Zdjęcia, które robi Beata sa bardzo ładne, ale na watek, a do ogłoszeń trzeba nieco inne zdjęcia. Nie wiem ja to zorganizować.

Ja do ogłoszeń wybrałam zdjęcia ze strony piątej. Są widoczne i takie słoneczne :), a najwyżej jeśli ktoś będzie zainteresowany to będzie można mu dosłać na maila nowe zdjęcia, może w międzyczasie się pojawią jakieś :)

Posted

Problem w tym , że one ruchliwe są i pilnują się nawzajem, do zdjęć trzeba je trzymać bo nie usiedzą spokojnie

elik napisał(a):

Posted

ajw napisał(a):
Ja do ogłoszeń wybrałam zdjęcia ze strony piątej. Są widoczne i takie słoneczne :), a najwyżej jeśli ktoś będzie zainteresowany to będzie można mu dosłać na maila nowe zdjęcia, może w międzyczasie się pojawią jakieś :)

Tak, z tych coś można wybrać, Muszę je mieć na mailu w oryginalnych rozmiarach. Ayame, proszę wyślij do mnie.
ajw, a tekst skąd masz do ogłoszeń?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja deklaruje po 20 zl miesiecznie na kazdego szczylka, czyli 40 zl.

Dziękujemy!!
Sabino, jestes kochana.

A tak w ogóle - bo jeszcze nie pisałam - Sabina "zaokrągliła" mi zwrot kasy za Nelę. Było tam ekstra 25 zł i juz wczoraj, kiedy zapowiedziała, ze nie chce zwrotu, postanowiłam przekazac to na Maluchy i Sabina się zgodziła :)
Tak więc jeszcze 25 zł w tym miesiącu wpłynie.

Posted

ania68 napisał(a):
Tak, z tych coś można wybrać, Muszę je mieć na mailu w oryginalnych rozmiarach. Ayame, proszę wyślij do mnie.
ajw, a tekst skąd masz do ogłoszeń?

Tekst napisała Ayame Nishijima. Jest na stronie 7, post nr 160 ;)
Przepraszam, że go nie skopiuję, ale co chwila mnie wyrzuca z dogo, bo Internet mi szwankuje :angryy: i co zapiszę tekst to się jakoś nie chce przenieść.

Posted

ajw napisał(a):
Tekst napisała Ayame Nishijima. Jest na stronie 7, post nr 160 ;)
Przepraszam, że go nie skopiuję, ale co chwila mnie wyrzuca z dogo, bo Internet mi szwankuje :angryy: i co zapiszę tekst to się jakoś nie chce przenieść.

Wielkie dzięki :)

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']...
A tak w ogóle - bo jeszcze nie pisałam - Sabina "zaokrągliła" mi zwrot kasy za Nelę. Było tam ekstra 25 zł i juz wczoraj, kiedy zapowiedziała, ze nie chce zwrotu, postanowiłam przekazac to na Maluchy i Sabina się zgodziła :)
Tak więc jeszcze 25 zł w tym miesiącu wpłynie.

[quote name='ajw']Dane do ogłoszeń już przesłane :)

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy

:cool2: :Rose: :buzi: