ania68 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 madziakato napisał(a):Dziewczyny, w sprawie Lobo piszę- jakiś czas temu(grudzień?) były ogłoszenia w necie o podobnym zaginionym, chyba w okolicy Siewierza, czy nawet Zawiercia, czy kojarzy ktoś(spróbuję odnaleźć ogłoszenia, jeśli jeszcze są....) Dostałam maila od Pani, do której podałaś mi adres: Witam Dziękuję za wiadomość i zdjęcia, ale niestety to nie jest nasz piesek. Pozdrawiam Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Kochane ciężko może być z tymi fotkami, ale wieczorem coś z nimi porobię :) spróbuję rozjaśnić :) Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 gluchypies napisał(a):Kochane ciężko może być z tymi fotkami, ale wieczorem coś z nimi porobię :) spróbuję rozjaśnić :) Oby dało sie je rozjaśnić, bo cała praca betkak pójdzie na marne :( Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Oby dało sie je rozjaśnić, bo cała praca betkak pójdzie na marne :( A dzisiaj już lepsza pogoda... Może za parę dni uda jej się zrobić znowu fotki :) Ale ja oczywiście dzisiaj nad tymi, które są, popracuję :p Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) gluchypies napisał(a):A dzisiaj już lepsza pogoda... Może za parę dni uda jej się zrobić znowu fotki :)... No właśnie, ale tym razem na zewnątrz. Takie z reguły są ciekawsze kompozycyjnie. gluchypies napisał(a):...Ale ja oczywiście dzisiaj nad tymi, które są, popracuję :p Jeśli by Ci się udało byłoby super :) To ja może prześlę Ci wszystkie zdjęcia jakie mam, to będziesz miała z czego wybrać. Na wątek nie wkleję 60-ciu zdjęć :) Tylko podaj proszę Twój adres e-mail bo nie masz go w profilu. Edited March 18, 2014 by elik Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Zaraz uzupełnię adres mailowy w profilu, ale już go tutaj podaję: gluchypies@gmail.com Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Bardzo przepraszam, jeszcze nie jest gotowy. Bazarek obiecała zrobić Doda więc przyznam się szczerze wyleciało mi to z głowy, że ma być zrobiony. Zajęłam się mamą z sunalkiem, ale już biorę się za bazarek. Jako nagrody zaproponuję Twoje kubeczki :) Przepraszam :oops: Przeczytałam post że zrobisz bazarek (w piątek rano) , więc skupiłam się już na bazarku dla mamci z synalkiem.. i innych ... Jak będzie gotowy, podeślij :) Quote
ania68 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Na bazarku mały ruch. Zaczynam wysyłać zaproszenia-ręcznie. Jeśli ktoś jest chętny pomóc, to bardzo proszę :smile: Wysyłam do 1-wszej 50-tki z listy. Więcej chyba dziś nie zdążę. Czy gotowy juz jest imienny? Można by połączyć. Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='gluchypies']Zaraz uzupełnię adres mailowy w profilu, ale już go tutaj podaję: gluchypies@gmail.com Dzięki, zaraz wyślę :) [quote name='Doda_']Przeczytałam post że zrobisz bazarek (w piątek rano) , więc skupiłam się już na bazarku dla mamci z synalkiem.. i innych ... Jak będzie gotowy, podeślij :) A ja przeczytałam, że na pewno zrobisz w piątek wieczór więc ja nie zrobiłam :eviltong: Quote
ania68 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 elik, kiedy będzie gotowy imienny? Mogę się wstrzymać z zaproszeniami aż skończysz i wyślę zaproszenia za jednym zamachem na oba bazarki. Quote
elik Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ania68 napisał(a):elik, kiedy będzie gotowy imienny? Mogę się wstrzymać z zaproszeniami aż skończysz i wyślę zaproszenia za jednym zamachem na oba bazarki. Jest już prawie gotowy, tylko jeszcze dwóch fantów było brak. Dołożyłam od siebie, zrobiłam zdjęcia, a że ja do dobrych fotografów nie należę, to posłałam przed chwilą do Ayame z prośbą o naprawienie tego, co ja spiep... Jak tylko dostane zdjęcia z powrotem, to za 5 minut bazarek będzie git. Quote
ania68 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 elik napisał(a):Jest już prawie gotowy, tylko jeszcze dwóch fantów było brak. Dołożyłam od siebie, zrobiłam zdjęcia, a że ja do dobrych fotografów nie należę, to posłałam przed chwilą do Ayame z prośbą o naprawienie tego, co ja spiep... Jak tylko dostane zdjęcia z powrotem, to za 5 minut bazarek będzie git. Super :) Za 15 min. biorę się za wysyłanie :) Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 pisałam że jak znajdziesz czas , to zrób, zresztą tak mówiłaś,że jak do rana nie będzie to zrobisz. Ja zrobiłam suni. Quote
ajw Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Jak uda się coś zrobić z tymi zdjęciami to dajcie znać, jak nie to poczekam jeszcze trochę. Mam nadzieję, że nie przepadną mi pakiety ;) bo bazarek już się trochę dawno temu skończył :razz: A jak przepadną to im kupię nowe :) Quote
ajw Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ania68 napisał(a):Super :) Za 15 min. biorę się za wysyłanie :) Pamiętasz, że obiecałam pomóc w miarę możliwości?? :razz: Ślij mi tekst i listę komu wysłać :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Napisała do mnie Till. Jest chetny dom na jednego ze szczeniaków, ale... to żadna rewelacja. Latem psiak byłby w budzie, zima mógłby spać w kotłowni. Miałby możliwość wchodzenia do domu. Nie wiem o które ze szczeniat by chodziło. Hm? Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Pierwsze fotki poprawione... Ale ja nie wiem, czy będzie widać różnicę, bo za dużo nie dało się rozjaśnić, żeby wyglądało to natrualnie... Quote
betkak Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Napewno lepiej niż było;-) Dziś założyłam profil hoteliku na fb Hotelik dla psów Psia Przystań, tam też ogłaszam nasze zwierzaki Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Tylko obawiam się, że pomieszałam fotki szczeniaczków z Huzarem :D Quote
ania75 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 gluchypies napisał(a):Tylko obawiam się, że pomieszałam fotki szczeniaczków z Huzarem :D oj jak one szybko rosną - Beatka czym Ty je karmisz ;) Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ania75 napisał(a):oj jak one szybko rosną - Beatka czym Ty je karmisz ;) Hehe magiczny hotelik :) Quote
bea100 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ania75 napisał(a):oj jak one szybko rosną - Beatka czym Ty je karmisz ;) Nareszcie dostały dobre pożywienie i "przyczajony" w biedzie organizm szczeniaczków piorunem nadrabia zaległości :) Będą śmigały w górę jak na drożdżach teraz ;) Quote
betkak Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Kochana one nie jedzą tylko pochłaniają;-) cały czas by mogły jeść:evil_lol: Gotuję im makaron, ryż z sercami i jarzynami no i karma dla szczeniaków i kostki pedigreeania75 napisał(a):oj jak one szybko rosną - Beatka czym Ty je karmisz ;) Quote
Recommended Posts