Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziakato napisał(a):
Dziewczyny, w sprawie Lobo piszę- jakiś czas temu(grudzień?) były ogłoszenia w necie o podobnym zaginionym, chyba w okolicy Siewierza, czy nawet Zawiercia, czy kojarzy ktoś(spróbuję odnaleźć ogłoszenia, jeśli jeszcze są....)

Dostałam maila od Pani, do której podałaś mi adres:
Witam

Dziękuję za wiadomość i zdjęcia, ale niestety to nie jest nasz piesek.
Pozdrawiam

Posted

gluchypies napisał(a):
Kochane ciężko może być z tymi fotkami, ale wieczorem coś z nimi porobię :) spróbuję rozjaśnić :)

Oby dało sie je rozjaśnić, bo cała praca betkak pójdzie na marne :(

Posted

elik napisał(a):
Oby dało sie je rozjaśnić, bo cała praca betkak pójdzie na marne :(

A dzisiaj już lepsza pogoda... Może za parę dni uda jej się zrobić znowu fotki :)

Ale ja oczywiście dzisiaj nad tymi, które są, popracuję :p

Posted (edited)

gluchypies napisał(a):
A dzisiaj już lepsza pogoda... Może za parę dni uda jej się zrobić znowu fotki :)...

No właśnie, ale tym razem na zewnątrz. Takie z reguły są ciekawsze kompozycyjnie.

gluchypies napisał(a):
...Ale ja oczywiście dzisiaj nad tymi, które są, popracuję :p

Jeśli by Ci się udało byłoby super :)
To ja może prześlę Ci wszystkie zdjęcia jakie mam, to będziesz miała z czego wybrać. Na wątek nie wkleję 60-ciu zdjęć :)
Tylko podaj proszę Twój adres e-mail bo nie masz go w profilu.

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
Bardzo przepraszam, jeszcze nie jest gotowy. Bazarek obiecała zrobić Doda więc przyznam się szczerze wyleciało mi to z głowy, że ma być zrobiony. Zajęłam się mamą z sunalkiem, ale już biorę się za bazarek. Jako nagrody zaproponuję Twoje kubeczki :)
Przepraszam :oops:

Przeczytałam post że zrobisz bazarek (w piątek rano) , więc skupiłam się już na bazarku dla mamci z synalkiem.. i innych ...
Jak będzie gotowy, podeślij :)

Posted

Na bazarku mały ruch. Zaczynam wysyłać zaproszenia-ręcznie. Jeśli ktoś jest chętny pomóc, to bardzo proszę :smile:
Wysyłam do 1-wszej 50-tki z listy. Więcej chyba dziś nie zdążę.
Czy gotowy juz jest imienny? Można by połączyć.

Posted

[quote name='gluchypies']Zaraz uzupełnię adres mailowy w profilu, ale już go tutaj podaję: gluchypies@gmail.com
Dzięki, zaraz wyślę :)

[quote name='Doda_']Przeczytałam post że zrobisz bazarek (w piątek rano) , więc skupiłam się już na bazarku dla mamci z synalkiem.. i innych ...
Jak będzie gotowy, podeślij :)
A ja przeczytałam, że na pewno zrobisz w piątek wieczór więc ja nie zrobiłam :eviltong:

Posted

ania68 napisał(a):
elik, kiedy będzie gotowy imienny? Mogę się wstrzymać z zaproszeniami aż skończysz i wyślę zaproszenia za jednym zamachem na oba bazarki.

Jest już prawie gotowy, tylko jeszcze dwóch fantów było brak. Dołożyłam od siebie, zrobiłam zdjęcia, a że ja do dobrych fotografów nie należę, to posłałam przed chwilą do Ayame z prośbą o naprawienie tego, co ja spiep...
Jak tylko dostane zdjęcia z powrotem, to za 5 minut bazarek będzie git.

Posted

elik napisał(a):
Jest już prawie gotowy, tylko jeszcze dwóch fantów było brak. Dołożyłam od siebie, zrobiłam zdjęcia, a że ja do dobrych fotografów nie należę, to posłałam przed chwilą do Ayame z prośbą o naprawienie tego, co ja spiep...
Jak tylko dostane zdjęcia z powrotem, to za 5 minut bazarek będzie git.

Super :) Za 15 min. biorę się za wysyłanie :)

Posted

Jak uda się coś zrobić z tymi zdjęciami to dajcie znać, jak nie to poczekam jeszcze trochę.
Mam nadzieję, że nie przepadną mi pakiety ;) bo bazarek już się trochę dawno temu skończył :razz:
A jak przepadną to im kupię nowe :)

Posted

ania68 napisał(a):
Super :) Za 15 min. biorę się za wysyłanie :)

Pamiętasz, że obiecałam pomóc w miarę możliwości?? :razz:
Ślij mi tekst i listę komu wysłać :)

Posted

Napisała do mnie Till. Jest chetny dom na jednego ze szczeniaków, ale... to żadna rewelacja. Latem psiak byłby w budzie, zima mógłby spać w kotłowni. Miałby możliwość wchodzenia do domu.
Nie wiem o które ze szczeniat by chodziło.

Hm?

Posted

gluchypies napisał(a):
Tylko obawiam się, że pomieszałam fotki szczeniaczków z Huzarem :D

oj jak one szybko rosną - Beatka czym Ty je karmisz ;)

Posted

ania75 napisał(a):
Nareszcie dostały dobre pożywienie i "przyczajony" w biedzie organizm szczeniaczków piorunem nadrabia zaległości :) Będą śmigały w górę jak na drożdżach teraz ;)

Posted

Kochana one nie jedzą tylko pochłaniają;-) cały czas by mogły jeść:evil_lol: Gotuję im makaron, ryż z sercami i jarzynami no i karma dla szczeniaków i kostki pedigree

ania75 napisał(a):