TimonPumba Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) Witam, wyciągnęłam wczoraj z schroniska biednego Labka z bardzo dużą nadwagą (48kg), nie odnajdywał się tam bał się wyjść na zewnątrz boksu. Natomiast jak już go wyprowadzono okazało się, że to świetny psiak, wesoły i ułożony, no nie mogłam go tam zostawić. Pięknie szedł na smyczy a w samochodzie wzorowo się zachowywał, weterynarz go ocenił na ok 5 lat. Po przyjeździe z moimi Labami od razu się dogadał. Rozumie podstawowe komendy typu: na miejsce, siad, leżeć; ale nie przychodzi na zawołanie. Dostał imię BIZON bo tak wygląda jak mały bizonek :P Szukam mu domu stałego, proszę o wsparcie finansowe, poniżej kilka zdjęć chłopaka. Od dziś przeszedł na dietę. w samochodzie ( na jednym położył główkę na mojej nodze:) ) po kąpieli z moimi chłopakami Edited April 16, 2014 by TimonPumba Quote
jolam Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 śliczna mordeczka :-) dobrze żew już nie jest w schronisku. ze skarbonki kupimy mu worek karmy. Quote
Morfek Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 TimonPumba tutaj też Ci podziękuję :) Ważne że dogadał się z Twoimi chłopakami. Piękny chłopak szybko znajdzie domek :) Quote
Morfek Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Jola jak zwykle niezastąpiona i błyskawiczna :) Quote
TimonPumba Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Morfek napisał(a):Jola jak zwykle niezastąpiona i błyskawiczna :) Dla Joli też należą się duże podziękowania, za rady i pomoc finansową, bez niej by się nie udało. Quote
TimonPumba Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/events/252230471625074/?context=create&ref=25 Quote
TimonPumba Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 opisy i rachunki wystawione przez weterynarza Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 zapiszę sobie wątek chłopaka........niestety nie widzę zdjęc :( Quote
TimonPumba Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='TimonPumba']opisy i rachunki wystawione przez weterynarza nie wiem czemu nie ma zdjęć :( Quote
TimonPumba Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 niestety Bizonik ma chore serduszko, w tej chwili przyjmuje vetmedin, miał USG i EKG serduszka. Do tego ze względu na stan serca nie mógł być usypiany do RTG dysplazji, ale udało się bez zrobić zdjęcie i niestety bardzo źle to wygląda. Quote
jolam Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Bizon w nowym domku :) trzymamy kciuki za chłopaka i życzymy szczęścia Quote
Recommended Posts