marta1624 Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Hej :) Dzięki Tyś ;) Dzisiaj rano znowu biegał, ale szłam to faceta nie było w domu (albo był, ale "zajęty" ((%)). Spróbuje z nim pogadać, ale czy coś z tego będzie to nie wiem, to typowa osoba pijąca codziennie :/ SM niestety (albo i stety) u nas nie ma, tylko policja (a ci to się zazwyczaj nie mieszają, sami mi mówili że dają mandat jak ktoś zgłosi, i to raczej "porządniejszym" obywatelom (pan, który pije pod sklepem i puszcza agresywnego onka zgłaszany był bardzo często i tylko upomnienia dają). Za to pani która przygarnęła 2 kundelki to mandat dostała od razu :/ A z milszych rzeczy to byłyśmy z Kainą na rowerze, potem po tatę do pracy, jutro też planujemy iść bo tata znowu ma dniówkę :) Quote
łamAga Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Sweet focie <3 to ale sie dzisiaj naspacerowaliscie ;) Quote
marta1624 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Hejj, my się docząłgaliśmy do domu, gorąco... Quote
marta1624 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Ej, w piekarniku nie byłam :p Dzisiaj nie wiem ile stopni było ale krótki rękawek i rybaczki do popołudnia :D Potem się trochę popsuło, no ale skoro jutro ma cały dzień padać... Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 To ale super miałaś , u nas dzisiaj było chłodno :/ Quote
marta1624 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Ale tylko do popołudnia (no ale dobre i tyle ;)). Za to jutro deszcz ma być, cudownie :/ Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No własnie u nas tez zapowiadają deszcze , mialam w planach cały długi weekend przejeździć na rolkach a tu masz ehhh Quote
marta1624 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Sąsiadka, pani, która wszystko ogarnia z bezdomniakami, z którą ostatnio rozmawiałam o terierku, pożegnała dzisiaj swoją suczkę PONa, ni stąd ni zowąd, bez powodu :( A ostatnio szłyśmy razem z psiakami na spacer... Żegnaj Unisia, biegaj za TM ze swoim mężusiem (a moim poprzednim jamniorem) Maksiem :( Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Oj niefajne :( A z lepszych rzeczy to po południu spacerek z dziewczynami, a jutro rano idziemy na bloki, trochę trzeba się pokazać :p No oby pogoda się poprawiła... Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 My też mielismy dzisiaj spacerek ale pozniej zaczelo lac i trzeba było uciekać do domu , może u was bedzie lepsza pogoda bo u nas sie nie zapowiada ehhh Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Hmm, prawie cały dzień pada to wiesz... No, opróc rana ;) Teraz też leje, za to ja się czekoladą obżeram :D Uwielbiam tą z żurawiną :D Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 To chyba wszedzie zjeb...ana majówka jest :/ ja nie przepadam za czekoladą z dodatkami więc obżeram się chipsami serowymi :D i popijam piwem :D same puste kalorie , jutro bede miała kaca moralnego :D Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Ja mam za sobą leysy, ale sięgnąć mi się nie chce :p Poza tym chipsy i czekolada, hmm... :D Ja ogólnie też nie lubię czekolady z dodatkami- ale ta jest zajebista na moje podniebienie :D Quote
Recommended Posts