Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaaha,widzę że stawiasz rodziców przed faktem - ja mam to samo :p

Posted

Tyś muszę ich trochę rozerwać :p

Angina moja się boi wszystkiego "myszopodobnego", z czego w skład wchodzi nawet szynszyl i świnka morska (?!?). Ale zawsze może do pokoju nie wchodzić :p

Unikatowy hejka :) To twoja mama chociaż świnek się nie bała ;)

Posted

Ja zawsze stawiałam mamę przed faktem dokonanym :D

Ale moja mama miała takiego samego świra na punkcie zwierząt co ja, więc na wszystko się zgadzała ;)

I nigdy się nie bała, anie myszy, ani szczurów czy chomików :)

Posted

Moja mama brzydziła się chomików - z wyjątkiem syryjka. Wszystkie szczurzaste i myszowate = pisk i panika. Jednak szynszylę lubi :)

Posted

Madzia to fajna mama ;) Moja niestety taka nie jest... Ale musi zaakceptować pomysły córki :p

Unikatowy witam w klubie takich mam :))

Tyś twoja lepsza ;) Moja jak kiedyś chciałam szynszyle to stwierdziła że na pewno nie ;) W sumie to dobrze, bo młoda byłam i głupia, za dobrze to by nie miała ;)
Ale....
Teraz już zagryzoniowałam się, może się zgadzać bez przeszkód :p

Posted

Angina i jak przyjęła? :)

Tyś fajne są, co chcesz :p Masz coś drewnianego w pokoju? Znaczy może lepiej- miałaś? :D :p

W Rossmanie wyprzedaż biżuterii (przynajmniej w moim ;))- zaszalałam :D

Posted

Miałam ;) Teraz się nie dziwię, że wiele właścicieli szyszek w pokoju, gdzie ona biega zasiatkowuje wszystkie meble :p

Posted

Szynszyli w życiu nie wezmę, hamuje mnie to że podobno mają słabe serce i mogą paść na zawał.. niby każdy zwierz może, no ale :P

I ogólnie są pod względem zdrowotnym dosc słabe, trzeba naprawdę uważać, co im się daje jeść (zero surowego), a jak Ci zachoruje to speca od szyszka łatwo nie uświadczysz ;)

Posted

No to już mnie zniechęciłyście, dzięki :) Zostanę przy chomikach, ewentualnie spowoduje u mamy zawał i wezmę skoki :)

Także ten... 29 styczeń niedługo, urodzinki Kajuli... Trzeba było kupić prezent ;) Ażurka od dzisiaj w drodze :D

Posted

wiem, że nie można ;) Po prostu dla mnie jesteś totalnym świrem na punkcie zwierząt, pozytywnym rzecz jasna ;)

Psy, ślimaki, szczury... koty (?) ;)

Posted

A ja sugerowałam, że problem :p
A no, i króle... matko, mnie by już dawno z domu wyrzucili :D

Posted

Takie zwierza to pół biedy, gorzej jakbym psa przyprowadziła (tak celowo a nie znajda która "jutro zawioze do schroniska") albo kota. Chociaż ja juz w życiu chyba nie wezmę kota :p