Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i ciąg dalszy pecha, mimo że już styczeń a nie grudzień :( Plumek (mój szaraczek, kicajek) dzisiaj nad ranem zasnął snem wiecznym :( Wczoraj był jeszcze na wybiegu, prosił się o głaski, nic nie wskazywało że coś się stanie. A dzisiaj usnął :( Został mi tylko Felek, biały, ale on też już starszy (w wieku Plumka, 8 lat)

Posted

Moje wyrazy współczucia... my też mieliśmy swego czasu taki rok, gdzie straciliśmy pół zwierzyńca, więc wiem, co czujesz :(

Posted

Hejka :) Wczoraj mało wchodziłam, jakoś nie miałam weny. Zatopiłam się w książce ;)

Madzia dzięki, teraz już lepiej ;) Wczoraj w nerwach byłam z Kajką 3h na spacerze, a potem wieczorem jeszcze godzinę, i zaczęłam rozbijać jego klatkę, żeby więcej jej nie widzieć. I utrąciłam palec ;)

Alina, Sylwia, dziękuję :*

Posted

Obieście ślepe :p

Tak sobie myślę... Jak (nie daj Boże!!!) kicaj Felek mnie opuści, to chyba znowu przygarnę jakąś "kruszynę" ;) Tylko tata się nie zgodzi jak zwykle :p Ale mam nadzieje że mam jeszcze duuuuużo czasu na to, Felek ma 8 lat, widać po nim starość, ale twardy chłop :))

Posted

Nie popsuję :D chyba :p

Dokładnie, u mnie rodzice na nie, ale córka się knąbrna trafiła :p Znaczy wiem na co mogę sobie pozwolić, wiem że 3 pies to kiepski pomysł, albo kot, ale kicaj czy chomik jest akuratni :) I tata na choma był wściekły, nie chciał go widzieć, mama się bała i kazała wyrzucić, a teraz tata bierze na ręce, wyciąga na wybieg... No a mama dalej się boi, nie dotknie, ale pokazuje go jej na moich rękach, daje mi dla niego kawałek np brokuła (ze słowami: "to dla szczura" :p).