Aleksa. Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Hejka :) A no marudzę bo leń ze mnie i mi się chodzić nie chce :P Ale wszystkie egzaminy zaliczamy w egzaminach 0 na 4 lub wyżej, więc nie jest źle! :D A studiuje logistykę ;) I szele też mi się podobają ;) A dzisiaj byłam 3 h rano z kumpelą i labkiem, a potem z kol i onką, mimo deszczu :laugh2_2: (nie mam pojęcia jaką ememotkę wstawiam, ta miała bć skakająca :P) To dobrze, że egzaminy tak Ci idą :D Quote
Oscar Patric Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 super że egzaminy dobrze Ci idą :) Quote
marta1624 Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Hejka :) No idą jakoś same, bo ja do nauki to tak nie bardzo... Ale od zawsze tak mam że się nie uczę, a z czerwonymi paskami (na świadectwie!XP)zdaję :) I teraz też jakoś idzie :) A u mnie biało, jedynie wkurzają mnie petardy.... Dzisiaj na spacerze ktoś rzucił jedną do kosza, niedaleko mnie, i pies już wystraszony, jedynie podszedł żeby złapać i do domu.... Quote
kalyna Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 tak się chwalisz tym śniegiem, a gdzie foty :P U nas już też zaczynają strzelać, ale dość delikatnie i daleko od nas. Quote
Aleksa. Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 To u mnie na odwrót mogę się uczyć uczyć uczyć, a dostawałam kiepskie oceny :P Quote
Erykowa Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nie cierpię tych petard,sztucznych ogni itp.Ja rozumiem,ze to ładne ale ile zwierząt sie tego panicznie boi! Er na szczęście nie reaguje -mieliśmy juz spotkanie z wesoła młodzierzą ale to nie zmienia faktu,że często spotykam lecącę w panice psy :( Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 hejka ;) u nas też biało ale tak tylko delikatnie i -8 , mrozi fajnie :D Quote
rashelek Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Właśnie, fotki śniegowe pocykaj :D Z petardami jest koszmar, u nas jeszcze nie strzelają, ale pewnie lada moment zaczną :shake: Ciekawe, jak Poczwar w tym roku zniesie wystrzały, w zeszłym nie sikał przez cały wieczór, tylko rano i po południu, a tak to na spacerach chodził i czekał na huk... Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 też chętnie śnieżne fotki bym pooglądała :) Quote
marta1624 Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Hejka :) Mam jakieś fotki ale mało :p No u mnie już strzelanie na całego, jeszcze jamnik nie reaguje, ale owczar... Tu jest panika :( Nie boi się jak są strzały daleko, ale blisko to porażka. Marta Poczwar wieczór, a moja nie wyjdzie na spacer gdzieś od 3 dni przed Sylwestrem, do 2 tygodni po... Na szczęście mamy podwórko, ale w tamtym roku jeździliśmy do babci na ubocze bo by się w ogóle nie załatwiła, a do auta wnosił ją tata... A wszystko przed młodziejaszków którzy strzelili jej pod łapy :( Wtedy się wystraszyła strasznie i cały Sylwek cierpiała, w tym roku widzé że jest bardziej opanowana, ale nadal się boi :( Quote
kalyna Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To jest jakaś masakra z tymi petardami. U mnie nie mają problemów z załatwianiem się (tfu, tfu). Suka jest niepewna, ale boi się widoku rozbłyskujących petard. Raz byłam u niej, jak jakaś ogromna nad głowami nam rozbłysła. To przerażenie w oczach... ten obraz wraca do mnie, za każdym razem jak o Sylwku myślę :( o chłopaków się nie martwię.Ale też zapobiegam niż potem leczyć. Quote
marta1624 Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 U mnie właśnie po jednym strzale taki strach wyszedł :( Dzisiaj strzelali w oddali więc totalna olewka, ale jak blisko to ucieczka. Na szczęście na razie daje się opanować, zagadać, mam nadzieje że nie będzie jak w tamtym roku... A i news dnia- byliśmy u babci i przyjechał kuzyn z kotem :D Kot puszczony po domu, Lucek na smyczy bo chce zjeść, a Kajka z odległości, luzem, cały czas się darła :p Dopiero jak był w transporterze to powąchała go :) Ale jak to mówią- pierwsze koty za płoty :p Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 U nas też petardziści-idioci się już pojawili... Dla ludzi, którzy mają psy, które sie boją huków to naprawdę problem, wiem coś o tym :( Śnieg i tu, na wschodzie jest od paru dni, każdego dnia jest go coraz więcej :) Za tydzień u mnie ma być poniżej -15, nie wiem czy jest z czego się cieszyć, czy może płakać :p Quote
rashelek Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A myślałaś, żeby jej podawać StressOut? Ponoć fajnie się sprawdza i ludzie sobie chwalą, bo nie otumania psa. Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Tyś cieszyć się! :D Marta zniechęciłam się do środków po tamtym roku. Dałam Kajce jakiś środek od wetki żeby się nie bała, i potem właśnie cała otumaniona była, a i widać było że nadal się boi. Więc w tym roku nie kombinowałam ze środkami, zobaczymy jak wyjdzie. Fakt faktem że późno dostała wtedy, ale jednak efekty uboczne były duże... Quote
Aleksa. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A ja odkąd musze jechac samochodem w taką pogode, gdzie na ulicach lodowisko to pragne wiosny! Quote
angineuuka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Moje psy mają wyjebane na petardy, na szczęście :p tzn nie wiem czy w tym roku Coma się bać nie będzie bo to dziwny pies :P ale misia ma totalna wyjebke, mordę tylko drze. "Mamo mamo ja to złapie :p " Quote
Erykowa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ciesz się z zimna-zima jest ;).Ja juz się przyzwyczaiłam a u nas w przysz.weekend pokazują już +5 i deszcz :( Quote
łamAga Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 chwile dziala a za chwile znowu nie bedzie mozna nic dadac , nie czaje tego ;) Quote
*Magda* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 ups sorki nie w tym wątku wkleiłam :D Aga, nie wytrzymam z Tobą :P Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 chwile dziala a za chwile znowu nie bedzie mozna nic dadac , nie czaje tego ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Uff, a już myślałam że wątek pomyliłam :D Ale śliczny Fabian (i tu emotka loveu) :D Angina to ci zazdroszczę... Zuzaw ja się cieszę, podoba mi się :) Ola bo się nie jeździ tylko spaceruje :p Angina mam prośbę- widziałaś może na tamtej stronie obrożę żółty neon? Bo ja nie widzę, a wydawało mi się że była... Quote
*Magda* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ola bo się nie jeździ tylko spaceruje :P To jak ja mam jutro dojechać do pracy? Śniegu mam więcej niż w PL, lód na drodze, a do pracy trzeba jechać :( Quote
Recommended Posts