Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na to aż wygram w totka :P

chcemy jednoczesnie z remontem powiększyc łazienke a to sie wiąże z wymianą rur itd więc bardzo dużymi kosztami ;) teraz jak się sami utrzymujemy to nie jest takie proste ;)

Posted

Hej laski :)

Madzia na pieniądze pewnie :p

Marta dom stawiamy, teraz czas górnej łazienki :) Ale pochwalę się- mozaika wybrana! Teraz czekać aż dojdzie, jednak wybraliśmy z tych próbek co dzisiaj doszły :)

Byłyśmy z kocurkotką na spacerze, kawał drogi, a jakie emocje (las po zmroku, chaszcze, myśliwy, zwierzyna, i my z latarkami uciekające :D)

Posted

Hej

Fajnie mieć wyremontowaną/odnowioną łazienkę ale przejść przez sam remont to koszmar-wiem coś o tym ;) .No chyba,że ma sie super ekipę co robi dobrze i szybko ale zawsze to remont

Posted

Hej :)

Zuzaw mam super ekipę- siebie i tatę :D No i 2 psy ewentualnie :p

Dzisiaj leniwy dzień mają psy, tylko 2 spacery niezbyt długie, 10minut piłki... Bo chcieliśmy trochę robotę nadrobić ;)

Posted

Aaa widzisz, to fajnie tak urządzać cały dom pod siebie! To rozumiem, że pokój, który nam tu kiedyś pokazywałaś też w domu jest?

W życiu bym do lasu po nocy nie poszła, bym sobie nawymyślała jakiś głupot i robiła pod siebie :lol

Posted

No całkiem fajnie :)

Tak, to też w domu :) Bo teraz to już w domu właściwie mieszkam :)

Marta ja też to zrobiłam, jeszcze jak spotkałyśmy na polu myśliwego, a przed nami duże, czarne zwierzę (która chyba sarną była, ale po ciemku to nie widać :D). Więc szybkie oddalenie (a kilka dni wcześniej spotkałam wielkiego zaskrońca (chyba, mam nadzieję, bo wielkie było)). Tak więc te emocje :D

Posted

Dziękuję, już wróciłyśmy :) I spotkałyśmy na placu takiej pani 3 malutkie oneczki, miesięczne <3 Cudowne :)

I byłyśmy z koleżanką i jej sunią, która się z moją nie lubi :) No i na rynek z mamą, ale tam akurat gorzej bo był chłopak z wielkim psem, który rzucił się w naszą stronę i Kajka się wystraszyła (a nawet jej nie dotknął... Ona jest chyba strasznie delikatna). Wieczorem idziemy po tatę, a jutro znowu na osiedle do babci :)

Posted

Oj trochę pochodzić trzeba :D

Oneczki cudowne... Koleżanka tylko mówiła: "chodź szybko bo jak wyjdą przez ogrodzenie to nie wiem co zrobimy". A ja na to: " najwyżej wezmę :D"

Posted

Hahahahaha już widze reakcje Twoich rodziców jak przychodzić a pod pachą masz małe szczeniaczki :D

ja dzisiaj widziałam Kocią mamę i 3 małe kociaczki <3 wyglądały jak małe Ragdole ale chyba były mieszanką , mówiłam Sebastianowi zebysmy jednego wzieli ale nie chciał sie zgodzić , a przesłodkie byly <3