Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hue hue hue :D

teraz w ogóle dopiero doczytałam ze wczesniej chodziło o smaczki a ja juz myslalam ze to coś w stylu jak te pieniądze papierowe do jedzenia dla dzieci to ze dla psów sa jakies takie znaczki które same rozpływają się w pyskach  :megagrin:

Posted

Hej Marta :)

Hejka Madzia ;)

hue hue hue :D

teraz w ogóle dopiero doczytałam ze wczesniej chodziło o smaczki a ja juz myslalam ze to coś w stylu jak te pieniądze papierowe do jedzenia dla dzieci to ze dla psów sa jakies takie znaczki które same rozpływają się w pyskach :megagrin:

Nie no aż tak walnięta to nie jestem :D Psom muszą wystarczyć klasyczne smaczki :D
Posted

Moje dostają smaczki raz na kiedyś , teraz tesciowa im jakies kosteczki kupiła i daje im po jednej dziennie :D a kupiła im tylko dlatego że Kinga tu jest i ma radochę jak może cos dać pieskom hehe

Posted

Hejka Tyś ;) Ciężko pracuję na zajęciach..... Na dogo :p

Aga dzięki Kini psiaki zyskały SMACZKI (!!!) :D Ja na spacer jako smaczki biorę zwykłą karmę brit care, a takie typowe smaczki to raz na jakiś czas kupuję, bo mi kasy szkoda :p Wolę obróżki i zabawki :grins: A i psy zamiast smaczków wolą zwykłe kości, które mam za darmo (muszę jakoś siebie usprawiedliwić :p)

Posted

Hejka ;) A jaki tani smaczek :D U mnie nie daję chleba, chyba że królikom ukradną :D Ale tylko dlatego nie daję bo mi go znoszą i gryzą na łóżko, a na okruchach źle się śpi :p A i takie ciekawe wykłady że byłam w Rossmanie, kupiłam smaki winston (i to jaki skład, w zwykłych rossmanowych :-o) i obrożę led :)

Posted

My dajemy chleb ale jak są na dworze żeby sobie czyściły zęby ;) albo same wlezą do kuchni i sobie ukradną :D

smaczków w rossmanie nie widziałam ale akcesoria do psów jakies tam były , ale co z tego jak moje sie zabawkami nie bawią :)

Posted

U mnie z chlebem do domu się pchają, moje niewychowańce ;) A w rossmanie u mnie nie ma zabawek (a szkoda, bo bym coś pewnie dorwała :D)

A u nas sa! i to piłki tenisowe w panterkę :loveu: ale stwierdziłam,że facetowi (Ciapkowi) nie wypada :D

Te smaczki też widziałam, ale wzięłam tylko O'Canis. Na te drugie nie zwróciłam uwagi ;)

Posted

Aga wymień się rossmanem (i Tesco przy okazji :D). Alina no ja wzięłam te Winstona, i nawet psiaki wcinają ;) No i obrożę led wypróbowałam, na razie super :D

(I miałam rabat wrześniowy- -10% :))

Posted

To zabieram ci jutro Tesco i Rossmana :P

ej no ale nie tak całkiem bo inne rzeczy tam nabywam :P weż sobie tylko dzialy zwierzęce :D

dzisiaj w biedronce widziałam te dentastick czy jakos tak do czyszczenia zębów psa ale u nas są drogie , paczka 13,99 :/ 

Posted

A tutaj znowu tak nagadane, że przestałam być na bieżąco...

Fajniasta ta nerka! Dla mnie zbyt wzorzysta co prawda, ale dzięki temu nie jest nudna ;)

To dzisiaj jest darmowa wysyłka w Karusku ;)

A ja dostałam szlaban (jak najbardziej zasłużony, bo już tyyyyle kasy poszło na psa) i nic nie mogę kupić :( A wyrzutnia tak kusi :(

Posted

A ja dostałam szlaban (jak najbardziej zasłużony, bo już tyyyyle kasy poszło na psa) i nic nie mogę kupić :( A wyrzutnia tak kusi :(

uuuu biedna :(

a kto to dał Ci ten szlaban? ależ ktoś jest nieczuły...

Posted

uuuu biedna :(

a kto to dał Ci ten szlaban? ależ ktoś jest nieczuły...

A. mnie opieprzył, żebym się opanowała w końcu :P Niby ma rację, ale no. Nic straconego, kupię ją w listopadzie :evil_lol:

A Ty kupujesz coś? :D

Posted

A. mnie opieprzył, żebym się opanowała w końcu :P Niby ma rację, ale no. Nic straconego, kupię ją w listopadzie :evil_lol:

A Ty kupujesz coś? :D

Buuu co za brutal :lol:

ja też to rozumiem, ale przecież nie robisz zakupów aż tak często, mógłby nie przesadzać. Zwłaszcza, ze darmowa wysyłka jest!

noo tak krążę koło tego... wczoraj oparłam się psiabuda.com, ale Karusek jest taaaaki ciekawy. Są tam fajne rzeczy... z drugiej strony to muszę oszczędzać, jeśli chcę na wystawę jechać :look3:

Posted

Buuu co za brutal :lol:

ja też to rozumiem, ale przecież nie robisz zakupów aż tak często, mógłby nie przesadzać. Zwłaszcza, ze darmowa wysyłka jest!

noo tak krążę koło tego... wczoraj oparłam się psiabuda.com, ale Karusek jest taaaaki ciekawy. Są tam fajne rzeczy... z drugiej strony to muszę oszczędzać, jeśli chcę na wystawę jechać :look3:

Często to nie, ale tak jak Ty - jak już, to hurtowo i leci majątek :lol:

Też muszę przyoszczędzić, bo mam Flexi do odebrania... Także trzeba się będzie powstrzymać. Ale co się odwlecze, to nie uciecze :evil_lol:

Posted

Często to nie, ale tak jak Ty - jak już, to hurtowo i leci majątek :lol:

Też muszę przyoszczędzić, bo mam Flexi do odebrania... Także trzeba się będzie powstrzymać. Ale co się odwlecze, to nie uciecze :evil_lol:

:evil_lol: hurtowo :grins:

ale patrz, jak już kupujemy to jak mało zostaje na liście "do kupienia" ahh a ja byłam kilka dni szczęśliwa, że kupiłam wsio co potrzebowałam :loveu:

A tu psikus. Znalazłam już całą masę jakże potrzebnych rzeczy... i dalej jestem nieszczęśliwa... :placz: