łamAga Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='marta.k9080']moja Luna to porządna jest,jak ją pies próbował napastować to dostał łomot już za samo wąchanie koło doopy:diabloti:[/QUOTE] I bardzo dobrze , pilnuje się dziewczyna :lol: dzisiaj chyba będą labkowe foty u mnie w galerii :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='dOgLoV']I bardzo dobrze , pilnuje się dziewczyna :lol:[/QUOTE] jeszcze tego brakuje,żeby się szmaciła z jakimś wypierdkiem wielkości kota:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='marta.k9080']jeszcze tego brakuje,żeby się szmaciła z jakimś wypierdkiem wielkości kota:evil_lol:[/QUOTE] a z Onkiem / Donkiem to byś juz pozwoliła ? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='dOgLoV']a z Onkiem / Donkiem to byś juz pozwoliła ? :evil_lol:[/QUOTE] nie:mad: moja dziewczynka jest nietykalna :p Quote
łamAga Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='marta.k9080']nie:mad: moja dziewczynka jest nietykalna :p[/QUOTE] Prawidłowo :evil_lol: trzeba bronić dziewictwa Lunki :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='marta1624']Edit: Doszła kamizelka hurtty, rozmiar 65 (wymieniałam z 70). Wydaje mi się że jest ok, ale wystawie zdjęcia po południu (mam nadzieję :D). Niestety na razie nie testujemy bo zimno, jedynie pies stał zdezorientowany co to ma na sobie :D Nie wiem czy 60cm nie byłaby lepsza, chociaż ta zajmuje cały tłów (co niby tak ma wyglądać ;)).[/QUOTE] Dotarłam w tym gadulstwie do cennej informacji :lol: Czekam na fotkę kamizelki :) Ale jednak mam nadzieję, że już nie będziesz miała okazji jej testować :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Hejka ;) Zabijcie mnie, zawaliłam :oops: Przywieźli nam garaż, a że sama byłam to musiałam podglądać co i jak wygląda ;) Ale obiecuje poprawę, idę psa wpuścić do domu i zaraz dam fotkę kamizelki ;) Marta jeszcze przetestować bym chciała :D A tak w ogóle to spacer z labkiem się udał, niestety bez zdjęć ;) A wieczorem na szybki rower bo juz siły nie miałam ;) Jutro znowu wybędziemy gdzieś :D Quote
łamAga Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 ja tam nie mam zamiaru nikogo zabijać :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='dOgLoV']ja tam nie mam zamiaru nikogo zabijać :evil_lol:[/QUOTE] To dobrze bo z dzieckiem w więzieniu to kiepsko :D No daję zdjęcie, nie patrzcie że pies wygląda jak bity :D [IMG]http://i59.tinypic.com/15y7sbr.jpg[/IMG] Quote
rashelek Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Bałam się, że kupiłaś fioletową :lol: Bardzo fajnie Kajce w tym kolorze :loveu: Faktycznie dosyć duża się wydaje, ale to chyba tak ma być? Nie będzie już testów, nie zgadzam się :P Ma być chłodniutko! Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Nie... W fiolecie mojej nie jest do pyska :D Jak patrzyłam na zdjęcia to jakoś podobnie wygląda w długości ;) Według mnie mogłaby być krótsza o jakieś 2 cm, a kolejny rozmiar byłby krótszy o 5 więc chyba byłaby za krótka ;) No z 1 dzień upału chociaż :D Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Dziękuję :loveu: Muszę zrobić lepsze zdjęcia, ale to już w ruchu jak będziemy miały okazję testować :D Bo jak zakładam Kajce coś na plecy to robi minę bitego psa, ożywia się w drodze do furtki :D Quote
kalyna Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ale fajna ta kamizelka :loveu: I też się nie zgadzam, żeby były upały... już mi starczy... Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Dziękuję :loveu: Alina ja upałów też nie chcę, no ale z 1dzień do testów to by mi się przydał :D Właśnie burza przyszła, pies okupuje łazienkę ;) Quote
marta1624 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='Angi']fajna jest ;)[/QUOTE] PS. Jaki mnie zaszczyt kopnął- któż to mnie nawiedził :diabloti: Quote
łamAga Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='marta1624'] Alina ja upałów też nie chcę, no ale z 1dzień do testów to by mi się przydał :D [/QUOTE] Przeczytałam upławów i sie zastanawiam " matko co za tematy " :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 No ten fioletowy nie jest zbyt piękny i Kai by nie pasował na pewno ;) Nie no mniejszy rozmiar byłby już zdecydowanie za krótki, także bardzo dobrze, że wzięłaś ten :grins: [quote name='dOgLoV']Przeczytałam upławów i sie zastanawiam " matko co za tematy " :evil_lol:[/QUOTE] Upławów pewnie też by nie chciała :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 OoO chłodząca kamizelka? :D Na jakiej zasadzie ona działa? Widziałam na top speed dogu u dziewczyn z bołdełami i się zastanawiałam :P Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 pasuje jej :) i mnie też zaciekawiła ta kamizelka :lol: Quote
marta1624 Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Przepraszam że nie cytuję ;) Aga upławów też nie chcę, nawet 1dnia :D Marta no ten fiolet do mnie jakoś nie przemawiał ;) Miałam obrożę fioletową i to nie kolor dla Kajki. Chociaż.... Żadnemu we wszystkim ładnie :diabloti: Baski, Sylwia, przepraszam że was zaciekawiło :D Kamizelkę wystarczy wymoczyć w zimnej wodzie kilka minut, potem wycisnąć nadmiar i założyć na psa :D Dla lepszego efektu niektórzy wkładają do lodówki na chwilę ;) Ja jeszcze nie testowałam, kupiłam po przeczytaniu recenzji u innych- były same pozytywny ;) Ja na razie nie mam jak testować, od wczoraj zimno, aż za zimno :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 pomysł dobry,ale nie wiem czy moja chciałaby to nosić:roll: ona lubi chłodny kilkuminutowy prysznic Quote
Recommended Posts