Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
może Kaja jest ogólnie bardziej delikatna niż moja Luna,bo ona bawi się gwałtownie i napastliwie :evil_lol:

Możliwe, chociaż patrząc na zabawy z Luckiem to ona chyba nie wie co to delikatność (potrafi się na nim położyć na chwilę :evil_lol:). Ale ogólnie ma szacunek to psów mniejszych (w większości:))

Posted

marta1624 napisał(a):
Nie zapeszając na razie służy :) nie zauważyłam, żeby im nie smakowała (jedzą jak zwykle), sierść błyszczy kooopy ok. Na razie jeszcze wymieszana z Royalem, ale jest super za tą cenę :)

No to się cieszę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
No to się cieszę :)

Nawet nie wiesz jak ja się cieszę :) Moja mama się śmieje że Lucek wyrośnie na wyżła, bo je karmę dla dużych psów :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):
Możliwe, chociaż patrząc na zabawy z Luckiem to ona chyba nie wie co to delikatność (potrafi się na nim położyć na chwilę :evil_lol:). Ale ogólnie ma szacunek to psów mniejszych (w większości:))

a Luna nie,małe psy traktuje jak zabawki:evil_lol: z dużymi się bawi o ile nie próbują rządzić,jeżeli tak się dzieje to niestety robi się awantura...

Posted

marta1624 napisał(a):
Nawet nie wiesz jak ja się cieszę :) Moja mama się śmieje że Lucek wyrośnie na wyżła, bo je karmę dla dużych psów :evil_lol:

Hahaha :evil_lol:
Jak tak porównać, to te dla małych i te dla dużych, często różnią się tylko wielkością kulek, a nie składem ;)

Posted

No u mnie byłoby ciężko podzielić karmy, bo one wymieniają się miskami :) A że Kaja jest moja, to mały je trochę na doczepkę :lol:

Marta to Lunka chyba bardziej żywiołowa jest :)

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):

Marta to Lunka chyba bardziej żywiołowa jest :)

ona jest hiperaktywna:evil_lol:

co do karmy,to u nas tylko do kuli smakuli,bo Luna zjada mięso na posiłki,kiedyś moja mama kupiła zbyt drobną karmę i Luna wciągnęła te mini kuleczki jak odkurzacz :evil_lol: natomiast ja kupiłam takie wieeeelkie dla bardzo dużych psów i Luna niezadowolona musiała jeść po jednej kulce na raz:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ona jest hiperaktywna:evil_lol:

co do karmy,to u nas tylko do kuli smakuli,bo Luna zjada mięso na posiłki,kiedyś moja mama kupiła zbyt drobną karmę i Luna wciągnęła te mini kuleczki jak odkurzacz :evil_lol: natomiast ja kupiłam takie wieeeelkie dla bardzo dużych psów i Luna niezadowolona musiała jeść po jednej kulce na raz:evil_lol:

Hehe to u mnie karma zanim zostanie zjedzona to jest kilka podejść, sprawdzenie czy w innej misce nie ma czegoś lepszego itp. Ale wiem jak to jest mieć odkurzacz, bo moja babcia ma taką Majkę :) jak coś ci spadnie to już nowe uratujesz przed jej paszczą :lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna tych drobnych karm nie gryzła tylko połykała:diabloti: a tak to sępi każdego kto coś je:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Heeej, przyszłam pogadać o czipsach :lol:

Ok możemy pogadać, bo właśnie jem leysy paprykowe :evil_lol:

Luna tych drobnych karm nie gryzła tylko połykała:diabloti: a tak to sępi każdego kto coś je:evil_lol:

Marta to Lunka jak Majka, identyk :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja mam z biedry śmietana z cebulą :loveu: ale już mam z lekka dość, nie dotrwałam do końca paczki :evil_lol:

Musisz dotrwać, my nigdy nie odpuszczamy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):
Musisz dotrwać, my nigdy nie odpuszczamy :evil_lol:

ja odpuściłam:oops: jadłam topchipsy solone,ale były mdłe i zjadłam pół paczki,a pół "oddałam'' mamie:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja odpuściłam:oops: jadłam topchipsy solone,ale były mdłe i zjadłam pół paczki,a pół "oddałam'' mamie:evil_lol:

A mamie smakowały?

Porzygałabym się :shake: :eviltong:

To jutro dokończysz :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Pewnie tak. Albo za godzinę :evil_lol:

Pooglądałam sobie fotki, fajne masz zwierzaki :p Królik mega uroczy :loveu:

Dzięki :) Króliczki mam 3 na podwórku, ale tylko jeden fotogeniczny :lol: