Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
o dziękuję za foteczkę:p
nie widzę Luny w takim kagańcu,jest za wieeeeelki:evil_lol:

No jest duży:) Ale wbrew pozorom moja "anty-kaganiec" psina jego toleruje :) Nasz jest ogólnie za duży, zwłaszcza z przodu, bo chciałam jak najwyższy, bo moja lubi sobie "rozdziabać" paszczę :) Ale można go lepiej dobrać ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaki fajny króliczek :loveu:
Ja dziś młodemu byłam pokazać papugi, rybki, jaszczurki, króliczki, świnki morskie i szczurki :)

Dzięki :) Obecnie właśnie z nim i 2 kolegami jest problem, bo nowa szopka ma powstać na miejscu ich zagrody :mad: Więc wszystko przenosimy :)
A jak Theoś zareagował?

Posted

[quote name='marta1624']Dzięki :) Obecnie właśnie z nim i 2 kolegami jest problem, bo nowa szopka ma powstać na miejscu ich zagrody :mad: Więc wszystko przenosimy :)
A jak Theoś zareagował?

Dacie rady ;)

Theoś był zachwycony papugą, taką o:

Miał oczy jak 5zł :evil_lol: A jak postawiła piórka na głowie, to powiedział "koko" :evil_lol:

I bardzo mu się ryby podobały, a zwłaszcza takie w jaskrawych kolorach :)

I świnka morska mu się też podobała :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Już kiedyś miałam, więc nic nowego ;)
W jednym czasie: pies, 2 świnki morskie, szczur, 2 chomiki i kilkanaście myszek :)

O kurcze to ty dobra jesteś :p Ja miałam "tylko" w jednym czasie 2 psy, chomika, rybki w akwa i oczku, królika w domu+ na dworze, papużki ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Oooooooo, rybkę też miałam wtedy-bojownika :)

Ja mam teraz :eviltong: Na akwarium 112litrów mam 1 bojownika, 1 gupika i 1 glonojada (zbrojnika :eviltong:)

Posted

magdabroy napisał(a):
To to akwarium dla nich, to jak willa :evil_lol:

No:) I jak się patrzy na akwarium to mało co widać, bo straszny gąszcz :p Tylko bojek niekiedy się ujawni :lol: Ale tak jakoś wychodzi, że się obsada wykruszyła i mało co jest :)

Posted

magdabroy napisał(a):
To kup jakiegoś skalara albo welonkę czy inne cóś :p

Welonkę mam, ale w oczku :p Kiedyś ją wpuściłam, bo tak sama była :) I o dziwo zimuje bez problemu z karasiami :)