beka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Afra przyjechałą 25 lutego ze schroniska w Nowodworze k/Lubartowa. Sunia jest bardzo ufna, przyjazna zarówno do suczek jak i do psów. Jest również wulkanem energii:) Ma 2 do 3 lat. Jest po sterylce, zaczypowana. Zamieszkała w hoteliku u Gajowej i jest pod moją opieką. Przed sunią jeszcze szczepienia. Gdyby ktos chciał ją wesprzec karmą, środkami na kleszcze badz opłacic szczepienia bedziemy berdzo wdzięczne. Oprócz Afry mam jeszcze 5 bezdomniaków pod opieką (i 9 własnych) Afrunia: Jest kochana, i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Na smyczy chodzi, ale troche ciągnie, do samochodu wskakuje bez oporów. Ktos chętny ?? ;) Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Dziś na spacerze zrobiliśmy trochę fajnych fotek. Beka prześlę Co dziś na maila . Afra kocha wszystkich ludzi , a szczególnie interesują ją dzieci. Myślę, że miała z nimi kontakt. Quote
beka Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 To super:) ludzie czesto pytają o stosunek do dzieci Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Afra wzbudzała dziś duże zainteresowanie, jeden pan nawet zapisał nr telefonu, zrobił jej fotki telefonem i ma pokazać znajomym, którzy szukaja psa. Quote
DONnka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Ale fajna dziewczyna :loveu: Głosujemy w SKARPECIE OWCZARKOWEJ wsparcie na karmę Jaką karmę teraz zajada ? Edited March 9, 2014 by DONnka Quote
*Gajowa* Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Afra bardzo tęskni za swoim kolegą Tofikiem, byli podobnych gabarytów i szaleli całymi dniami. Dwa dni temu Tofik pojechał do DS , a Afra nie ma na kim wyładować swojej energii - może przytyje trochę. Quote
beka Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 (edited) Afra ma piękne fotki. Prosesjonalne:). Gajowa spotkała na spacerze pana z taaakim sprzetem i efektem tego sa fotki Afry.. I jak?? Edited March 12, 2014 by beka Quote
DONnka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Wow, ale z Afry elegantka :happy1: Mogę już zamówić dla niej karmę ze SKARPETY OWCZARKOWEJ :) Ma być Josera High Energy ? Proszę o adres do wysyłki i numer telefonu dla kuriera (jeśli Gajowa nie zmieniła numeru telefonu to mam :cool3:) Czy Afra jest już ogłaszana ? Quote
*Gajowa* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Afra je cały czas Joserę Sensi Plus, nie zmieniłam jej na High Energy / kupale nie są rewelacyjne i bałam się, że przy zmianie na tłuściejszą może być gorzej/. Mój nr numer telefonu bez zmian. Afra dziś została zaszczepiona p/ wściekliźnie, ma też wszczepiony chip i założoną ksiązeczkę - zapłaciłam 20 zł. Quote
beka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Małgośka, Afra jest w hoteliku u Gajowej, ale pod moją opieką. U mnie jest Brena. Afra nie ma ogłoszeń bo cały czas po cichu licze na pana Janusza obiecał odezwac sie w tym tygodniu... Quote
Malgoska Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 beka napisał(a):Małgośka, Afra jest w hoteliku u Gajowej, ale pod moją opieką. U mnie jest Brena. Afra nie ma ogłoszeń bo cały czas po cichu licze na pana Janusza obiecał odezwac sie w tym tygodniu... a co to za hotelik? robię bazarek ale nie wiem kiedy skończę, na Afrę czy na Brenę a może 50/50 jak wolisz? Quote
DONnka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='*Gajowa*']Afra je cały czas Joserę Sensi Plus, nie zmieniłam jej na High Energy / kupale nie są rewelacyjne i bałam się, że przy zmianie na tłuściejszą może być gorzej/. Mój nr numer telefonu bez zmian. Afra dziś została zaszczepiona p/ wściekliźnie, ma też wszczepiony chip i założoną ksiązeczkę - zapłaciłam 20 zł. Może być Josera Sensiplus ;) Zamówię, ale podajcie mi adres do wysyłki :) Quote
*Gajowa* Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Przypomnę Afrę, strasznie sie nudzi. Małe suczki nie chcą się z nią bawić ze wzgledu na jej temperament. Quote
cisowianka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Jestem na zaproszenie Małgoska, będę zaglądać. Quote
Doda_ Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Jestem na zaproszenie Malgoski :) będę zaglądać. Quote
Malgoska Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 cisowianka napisał(a):Jestem na zaproszenie Małgoska, będę zaglądać. Doda_ napisał(a):Jestem na zaproszenie Malgoski :) będę zaglądać. phase napisał(a):Zapisuje.... BORYSboxer napisał(a):I tu zajrzę...przepiękna Oneczka... wszystkim dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy na wątek Quote
Recommended Posts