DOMINIKA Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 A wiec..... :D moja broga BRIARDS chyba nigdy nie dawalas swojemu psu puszki z eucanuby :wink: Wyglada identycznie jak namoczone suche.. :roll: hills tez... :wink: A innych nie znam.... :-? bo karmie psa ROYALEM SENSIBLE(SUCHY) Quote
Basia_D Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Dominika, przecież RC Sensible to karma dla kotów :o A wiem, że maja karmy dla małych psów- yorki Quote
briards Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 fakt eukanuby nie dawalam i dawac nie bede bo jestem obronca zwierzat i ich praw. a royal jak najbardziej ma karmy sensible dla psow :D Quote
Basia_D Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Ups, masz rację. Przepraszam. Poprostu, jak zawsze kupowałam swoim diabłom - kotom RC sensible ;-) Quote
briards Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 dzwonilam do dystrybutora belcando i bewi doga jutro mam przyjsc po probki takze zakupie rowniez puszki i zobaczymy, pytalam o cene no i belcando 400gr kosztuje ok 5zl natomiast bewi 850gr ok 7 zl no i bewi dog jest tylko dla 'zwiazkowcow' Quote
blaira Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 dla zwiazkowcow?? glupota ja w warszawie kupuje w hurtowni gdzie mozna tam kupic wszystko i w dowolnych ilosciach ,ale dzieki za ceny przydadza sie :D Quote
briards Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 tak facet powiedzial ze bew jest dla hodowcow i zapytal mnie czy jestem czlonkiem zk , takze twoja hurtwonia musi byc w jakiejsc czesci w zk a po tem po prostu sprzedaja dalej:) Quote
Sloneczko Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Ja poleciałam do zaprzyjaźnionego sklepu i kupiłam animonde po 8 - 10 zł za puszkę 1250g (w zależności od smaku).... Jak się moja sunia przypięła do jedzonka to cała puszka wsiąkła w jednym podejściu, aż się zaczęłam zastanawiać, gdzie ona to wszystko pomieściła .... :wink: Quote
Basia_D Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Słoneczko, to jest pucha na "Bro......" coś tam??? Axel dostaje inny rodzaj puch Animody - pasztecik z jagnięciny. Quote
Sloneczko Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Niom, Brocconis dog .... i jestem zdziwiona, bo moje dotychczasowe eksperymenty z "puszkowym" żarłem dawały bardzo mizerne efekty - i wielką radość w oczach psów "parkingowych", sąsiadujących prawie .... Quote
DOMINIKA Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Dzisiaj kupilam mojej suce puche z HAPPY DOGA no i musze powiedziec ze nawet byl efekt!!! :D Zjadla z checia :wink: ! Kupilam 1 puche jagnieciny i 1 puche kurczaka.Ponoc jest to 100% miesa.Cena to 1.30€ Quote
blaira Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 a ile jest w pusce i czy mozna ja gdzies kupic w warszawie?? Quote
DOMINIKA Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 W puszce jest 400gr. Jest to samo mieso,ktore mozna mieszac z wypelniaczen.. A tutaj podaje DYSTRYBUTORA NA POLSKE: P.W. Hobby Piotr Matuszewski Kobylarnia 20 A 86-061 Brzoza k/Bydgoszczy Tel. 0048-05238107-31 + -33 Fax. 0048-05238107-30 e-mail magdalena.mildner@vitapol.pl NAPISZ MAILA I SIE SPYTAJ :wink: Quote
briards Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 moge polecic bewi doga indyk + kaczka, jest w formie zmielonego miesa ale sa w niej widoczne ladne duze kawalki prawdziwego miesa Quote
blaira Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 kupilam dzis dwie puchy jedna bewi doga 800 gr /7 zl smak jegniecina z ryzem i Dr Alder`s "My Lord"1240 gr/ 6zl (a tak wogole ktos ja juz dawal pieskowi mam na mysli ta ostatnia puszke??) rzetestuje je jeszcze w tym tyg bo mi sie puszka juz konczy dla niuni ,duzo nie uzywam bo dodaje troche do Musli psiego ale bardzo chetnie je je :D 1 Quote
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Chciałam się spytać jak wypadają waszym zdaniem puszki/kartoniki Bozity? Wczoraj podałam mojej taki kartonik z Renifera (i przez nas świat nie będzie:evil_lol:) i bardzo jej smakował. W sumie to przez przypadek go dostała, bo miała być puszka dla kota, a przyszła dla psa:lol: Jakie puszki nie za drogie jeszcze polecacie do dosmaczania psu? Bo my niestety mamy problem z jedzeniem suchego i nawet głodówka daje mizerne efekty. Może trochę w tym pomagają psu rodzice, ale mam problem z upilnowaniem ich. :roll: Kiedyś dostawała tą Brocconis dog Animondy, ale ona ma dość słaby skład i choć to tylko dosmaczanie do całej dawki karmy...to jakos tak niechętnie ja kupowałam. Quote
cropka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kiedy karmiłam jeszcze karmą, to też musiałam dosmaczać puchą, bo wybrzydzał ;). Mój po Bozicie miał biegunkę ostrą. Po większości puch były problemy, tylko na Grancarno Animondy bez zastrzeżeń. Quote
muczia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Słyszeliście coś o puszkach Rinti?? Mój mops nie chce już jeść suchej karmy. Chce kupic mu puszki, ale muszę wiedziec że są dobre. Weterynarz polecił mi tą firmę, ale chciałabym usłyszec opinie innych "specjalistów";) Quote
Melka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 cropka napisał(a):Kiedy karmiłam jeszcze karmą, to też musiałam dosmaczać puchą, bo wybrzydzał ;). Mój po Bozicie miał biegunkę ostrą. Po większości puch były problemy, tylko na Grancarno Animondy bez zastrzeżeń. No widzisz, a mój po Animondzie (i Grancarno i Meat-o-lini) puszczał takie bąki, jakby kanalizację wywaliło :oops: i do tego kupy nieciekawe - rzadkie. Quote
g@l@xy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ja podaję Rinti zamiennie z Animondą (fakt po animondzie luźniejsze kupki ale nie sraczka) Rinti ładniej pachnie :) dobra puszeczka, polecam :) Quote
muczia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 g@l@xy napisał(a):ja podaję Rinti zamiennie z Animondą (fakt po animondzie luźniejsze kupki ale nie sraczka) Rinti ładniej pachnie :) dobra puszeczka, polecam :) Dzięki za odpowiedź. Kupie Popsowi pare puszek, mam nadzieję że będa mu smakowały Quote
Talia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja kupiłam kilka puszek nutra platinum edition z kurczakiem. Za 5zł 625g, 95%kurczaka. Psiakowi bardzo smakuje, jest w formie pasztetu i bardzo ładnie pachnie. Niestety nie znalazłam jej w necie. Ona jest z tej serii: puszki / saszetki - PLATINUM EDITION :: Tylko tu są same małe. Quote
michau Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Platinium Edition jest wypaśny - 100% mięsa w puszcze :) Dostałem jedną puszkę jako gratis do suchej karmy. Psu bardzo smakowała i nie było żadnych sensacji żołądkowych pomimo iż zjadł całą puszkę (ok 400g) jednego dnia. Polecam. Quote
agnieska Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 michau napisał(a): Dostałem jedną puszkę jako gratis do suchej karmy. Psu bardzo smakowała i nie było żadnych sensacji żołądkowych pomimo iż zjadł całą puszkę (ok 400g) jednego dnia. Polecam. Właśnie do naszego sklepu z suchą karmą wprowadzili puszki Platinum Edition, ceny ok, skład - miodzio... Chciałabym kupić kilka jako urozmaicenie, tylko nasz kurdupel ma wrażliwy żołądek i zmiana karmy zawsze przebiega dość długo. Nie wiem czy jest sens ryzykować? Z drugiej strony składy są takie jak gotowanego jedzenia (np. z weterynaryjnej serii z baraniną: Baranina, ryż, woda użyta w procesie gotowania, cynk, wapń, mangan, potas, biotyna i witaminy. :lol:), więc nie powinno rozregulować jak sucha karma? Quote
xxxx52 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Karmie moje psy 3/4 suchj karmy + 1/3 Rinti-puszki (mieso z reniferow) Psom smakuje Quote
Recommended Posts