Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiec..... :D moja broga BRIARDS chyba nigdy nie dawalas swojemu psu puszki z eucanuby :wink: Wyglada identycznie jak namoczone suche.. :roll:

hills tez... :wink:

A innych nie znam.... :-? bo karmie psa ROYALEM SENSIBLE(SUCHY)

Posted

dzwonilam do dystrybutora belcando i bewi doga jutro mam przyjsc po probki takze zakupie rowniez puszki i zobaczymy, pytalam o cene no i belcando 400gr kosztuje ok 5zl natomiast bewi 850gr ok 7 zl no i bewi dog jest tylko dla 'zwiazkowcow'

Posted

tak facet powiedzial ze bew jest dla hodowcow i zapytal mnie czy jestem czlonkiem zk , takze twoja hurtwonia musi byc w jakiejsc czesci w zk a po tem po prostu sprzedaja dalej:)

Posted

Ja poleciałam do zaprzyjaźnionego sklepu i kupiłam animonde po 8 - 10 zł za puszkę 1250g (w zależności od smaku).... Jak się moja sunia przypięła do jedzonka to cała puszka wsiąkła w jednym podejściu, aż się zaczęłam zastanawiać, gdzie ona to wszystko pomieściła .... :wink:

Posted

Niom, Brocconis dog .... i jestem zdziwiona, bo moje dotychczasowe eksperymenty z "puszkowym" żarłem dawały bardzo mizerne efekty - i wielką radość w oczach psów "parkingowych", sąsiadujących prawie ....

Posted

Dzisiaj kupilam mojej suce puche z HAPPY DOGA no i musze powiedziec ze nawet byl efekt!!! :D Zjadla z checia :wink: ! Kupilam 1 puche jagnieciny i 1 puche kurczaka.Ponoc jest to 100% miesa.Cena to 1.30€

Posted

kupilam dzis dwie puchy jedna bewi doga 800 gr /7 zl smak jegniecina z ryzem i Dr Alder`s "My Lord"1240 gr/ 6zl (a tak wogole ktos ja juz dawal pieskowi mam na mysli ta ostatnia puszke??) rzetestuje je jeszcze w tym tyg bo mi sie puszka juz konczy dla niuni ,duzo nie uzywam bo dodaje troche do Musli psiego ale bardzo chetnie je je :D

• Upvote 1
  • 4 years later...
Posted

Chciałam się spytać jak wypadają waszym zdaniem puszki/kartoniki Bozity?
Wczoraj podałam mojej taki kartonik z Renifera (i przez nas świat nie będzie:evil_lol:) i bardzo jej smakował. W sumie to przez przypadek go dostała, bo miała być puszka dla kota, a przyszła dla psa:lol:
Jakie puszki nie za drogie jeszcze polecacie do dosmaczania psu?
Bo my niestety mamy problem z jedzeniem suchego i nawet głodówka daje mizerne efekty. Może trochę w tym pomagają psu rodzice, ale mam problem z upilnowaniem ich. :roll:
Kiedyś dostawała tą Brocconis dog Animondy, ale ona ma dość słaby skład i choć to tylko dosmaczanie do całej dawki karmy...to jakos tak niechętnie ja kupowałam.

Posted

Kiedy karmiłam jeszcze karmą, to też musiałam dosmaczać puchą, bo wybrzydzał ;). Mój po Bozicie miał biegunkę ostrą. Po większości puch były problemy, tylko na Grancarno Animondy bez zastrzeżeń.

• 2 weeks later...
Posted

Słyszeliście coś o puszkach Rinti?? Mój mops nie chce już jeść suchej karmy. Chce kupic mu puszki, ale muszę wiedziec że są dobre. Weterynarz polecił mi tą firmę, ale chciałabym usłyszec opinie innych "specjalistów";)

• 2 weeks later...
Posted

cropka napisał(a):
Kiedy karmiłam jeszcze karmą, to też musiałam dosmaczać puchą, bo wybrzydzał ;). Mój po Bozicie miał biegunkę ostrą. Po większości puch były problemy, tylko na Grancarno Animondy bez zastrzeżeń.

No widzisz, a mój po Animondzie (i Grancarno i Meat-o-lini) puszczał takie bąki, jakby kanalizację wywaliło :oops: i do tego kupy nieciekawe - rzadkie.

Posted

g@l@xy napisał(a):
ja podaję Rinti zamiennie z Animondą (fakt po animondzie luźniejsze kupki ale nie sraczka) Rinti ładniej pachnie :) dobra puszeczka, polecam :)

Dzięki za odpowiedź.
Kupie Popsowi pare puszek, mam nadzieję że będa mu smakowały

Posted

Platinium Edition jest wypaśny - 100% mięsa w puszcze :)

Dostałem jedną puszkę jako gratis do suchej karmy. Psu bardzo smakowała i nie było żadnych sensacji żołądkowych pomimo iż zjadł całą puszkę (ok 400g) jednego dnia. Polecam.

• 2 months later...
Posted

michau napisał(a):

Dostałem jedną puszkę jako gratis do suchej karmy. Psu bardzo smakowała i nie było żadnych sensacji żołądkowych pomimo iż zjadł całą puszkę (ok 400g) jednego dnia. Polecam.

Właśnie do naszego sklepu z suchą karmą wprowadzili puszki Platinum Edition, ceny ok, skład - miodzio... Chciałabym kupić kilka jako urozmaicenie, tylko nasz kurdupel ma wrażliwy żołądek i zmiana karmy zawsze przebiega dość długo. Nie wiem czy jest sens ryzykować? Z drugiej strony składy są takie jak gotowanego jedzenia (np. z weterynaryjnej serii z baraniną:
Baranina, ryż, woda użyta w procesie gotowania, cynk, wapń, mangan, potas, biotyna i witaminy. :lol:), więc nie powinno rozregulować jak sucha karma?