Irkowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Chrupek...........nasz Smutek ma nowego pana acha....... Tips się teraz będzie nazywał. Ale ma chałupę.........Kochana i hektar super terenu.......normalnie będzie gostek na włościach__________________niezle ida Ci te adopcje.... lepiej za duzo nie mowic....coby nie zapeszac....ciesze sie strassssssssssssssznie mocno!!!!! :) dzialaj dalej Aga!robisz kawal dobrej roboty...na kogo teraz "polujesz" ? hhehehe Quote
Neigh Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Znasz tego bernardyna cudnej urody z padaczką? I tego bidnego staruszka z nowotworem? Oba z "dziupli"........? Quote
Yona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie było mnie w domu... o żesz... a tutaj... pani Ilona nagrała mi się na sekretarkę, więc wieści tylko tyle, ile się zmieściło :p Ares już dotarł do nowego domku. Domek OK, stosunek Aresa do piesków rezydentów też OK. Oczywiście dobry humor go nie opuszcza :) Nowa pani ma odezwać się we środę, żeby powiedzieć, jak tam wizyta w klinice, jakie są rokowania, no i zdjęcia ma przesłać... Quote
Monia70 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No to same dobre wieści ,Cieszymy sie bardzo! Quote
Yona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Neigh']Uff Yona:-) nie zlinczują nas:cool3: Hiehie... jak powiedziałaby Hala :cool3: Na razie to tylko słowa, żadnych dowodów, więc może jeszcze zlinczują :cool3: Quote
ewelinabuck Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ciesze sie bardzo:multi::multi::multi::multi: Quote
Irkowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Można przenosić? no jaaaaaaaaaaaasne :) Yuuuuuhu!!!ps:neigh - matko , jaki pies z nowotworem ? cos ty znowu tam znalazla? Quote
Neigh Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 W "dziupli" siedzi, a raczej leży pies. Leży poza boksem........Taki owczarek z długim włosem. Duży pies, no chociaż mnie to trudno oceniać. Dla mnie duże zaczyna się od bernardyna:-) Pies jest stary, ma nowotwór. Agnieszka mówi, że nie będą go w schronisku operować. Nie wiadomo na ile jest operowalny. Różnica pomiędzy psem w schronisku a w domu jest kolosalna. Komu ja to piszę zresztą. Pies się cały trzęsie.............baaaardzo jest ładny, tylko skołtuniony, ale głowa ..............cudo. Agnieszka chce go oddać z tego co zrozumiałam za darmo..........bo szukają miejsca, gdzie mógłby spędzić ostatnie kilka miesięcy, które mu zostały. Ja już znałam takie, które odchuchane, odmuchane żyły lata całe. No ale nic. Na razie wygląda to koszmarnie......... Nie miałam cholera jasna aparatu ze sobą......ale sprawa pilna.....jak sie zrobi chłodniej........to po nim........Leży tak z boku, ponoć "zawsze tam jest". O matko co ja Ci będę tłumczyć.......sobie dopowiedz resztę..... Quote
Monia70 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja jeszcze ku wyjasnieniu zwrotu nie całej kwoty za wózek Aresa. Pan Piotr niechciałby być źle zrozumiany, że nie przeleje 500zł a 400 zł , ale to wynika z regulaminu warunków kupna/sprzedazy. Wklejam ze strony dogxtension :Zasady i warunki kupna/sprzedaży Wpłata pełnej kwoty wartości wózka na konto firmy Dogxtension jest równoznaczna ze złożeniem zamówienia na wykonanie wózka. Realizacja zamówienia wynosi 10 dni roboczych lub mniej, od momentu otrzymania wpłaty i prawidłowych wymiarów. Zamawiający ma prawo do rezygnacji z zamówienia tylko w okresie poprzedzającym wysyłkę wózka, co wiąże się ze zwrotem 66% wpłaconej kwoty. Zamawiający pokrywa koszty wysyłki wózka. Wysyłki realizowane są poprzez wyspecjalizowane firmy kurierskie na terenie Polski. Od momentu wysyłki wózka przez producenta, każda sprzedaż jest ostateczna i nie podlega zwrotowi wpłaconej kwoty ze względu na specyficzny charakter produktu wykonanego wg indywidualnych wymiarów, wagi i kondycji fizycznej psa.Stąd ta różnica. Quote
ewatr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Chrupek']szajbus ( 100zl) ewasuwa (40zl) - za chwile wysylam pieniazki dla TIPI. Dziękuje Cioteczki serdecznie :Rose:za wpłatę na nasza TIPUNIE :loveu: pieniądze i juz są na koncie maluszka :lol: Quote
Eva Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No i jak tam znalazła się moja wpłata??? Bo na liście mnie nie ma..... A mógłby to być początek zbiórki na tego chorego staruszka z nowotworem.... Quote
Irkowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 neigh-wiem o ktorego psa chodzi . Niestety wiem, tego psa trzeba pilnie zabrac... czy on ma bude ? Quote
Neigh Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nie ma budy, nic nie ma.........leży tak z boku na jakimś kawałku czegoś niezdefiniowanego i się trzesie. Miałam mu podjechać jakiekolwiek fotki cyknąć......ale bylam z Neris u weta w NDM. Znowu jej maszynki nie od oddałam. Obie mamy sklerozę.... To jest przypadek na CITO! Quote
Aga_Mazury Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Chrupek poproszę jeśli można moją wpłatę przekazać po połowie pół na Tipi, pół na AFN z dopiskiem "Boogie Ostróda". Dziękuję Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 jeszcze nie doszly pieniazki ... wiec nie mam jak przelac ;) Quote
Aga_Mazury Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Chrupek napisał(a):jeszcze nie doszly pieniazki ... wiec nie mam jak przelac ;) oczywiście jak dojdą...i jakoś tam procentowo pomniejszone o tą część, która nie wróci :) Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 oczywiście jak dojdą...i jakoś tam procentowo pomniejszone o tą część, która nie wróci o matko Aga , jak ja to wylicze to...heheheheh Quote
Eva Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wiem, że moje pieniążki doszły. Proszę o potwierdzenie tego i przekazanie ich na tego biednego staruszka z nowotworem. Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 eva - czy jestes na liscie ktora wkleila neris ? czy to ty jestes kamila s? :) Quote
Yorija Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć to ja jestem ta Kamila S. Pieniądze proszę przeznaczyć na to zwierze na które uważacie. Bardzo się cieszę, ze Aresikowi się poszczęściło. Śledziłam wątek i tylko tyle w sumie mogłam. Dobra robota :lol: Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Witaj Lamila S ;) . eva zostaly zatem 2 wplaty ( amicus , arenka) ktora z nich jest Twoja ? Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Kamilo , zgodzisz sie zeby pieniazki zasilily konto tego psiaka? . http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81936 Quote
Yorija Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale mnie zmroziło. Pewnie, że może. Postaram sie jeszcze coś na nieg wpłacić. A swoja drogą zobaczcie Grzybka vel Roana z mojego podpisu - wyglądał równie okropnie a jak się nim zajęto to wyszedł z niego piękny psiak. Mam nadzieję że to tak samo się skończy może to alergia? Powodzenia Quote
Recommended Posts