Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ares juz w drodze do Poznania z mrowa z dogo.Dzisiejsza noc spedzi w hoteliku dla zwierzat w osobym boksie .Jutro o 15:00 zostanie przekazany w rece Pani Ilony z Niemiec.Najwazniejsze ze jest zadowolony i ma usmiechnieta mordeczke-ufffff

Posted

Chrupek napisał(a):

Ares juz w drodze do Poznania z mrowa z dogo.Dzisiejsza noc spedzi w hoteliku dla zwierzat w osobym boksie .Jutro o 15:00 zostanie przekazany w rece Pani Ilony z Niemiec.Najwazniejsze ze jest zadowolony i ma usmiechnieta mordeczke-ufffff

to już się zaczęła jego podróż do domu!!!!:cunao::drinka:

Posted

tak , impreza sie zaczela.... zdenerwowana jestem okrutnie.za miesiac syn kobiety prowadzacej hotel w ktorym mieszkal Ares wyjezdza do Niemiec , bardzo chce Go odwiedzic ;)

Posted

Dostalam wiadomosc od Moni 70 iz Pan Piotr poniosl juz pewne koszty w zwiazku z wozkiem Aresa i nie wysle pelnej sumy.Dam znac jak otrzymam pieniazki , niestety nie wiem ile ich bedzie.

Posted

Właśnie całe towarzystwo opuszcza Oborniki Wielkopolskie.

Kochana ciocia mrowa23, która zajęła się transportem wszystkich piesków, twierdzi, że Ares wczoraj w czasie podróży całował się z jej dożycami. Ponoć był wniebowzięty :cool3:
Hmmm... A słyszałam, że to nieśmiały chłopczyk :p

Posted

Kochana ciocia mrowa23, która zajęła się transportem wszystkich piesków, twierdzi, że Ares wczoraj w czasie podróży całował się z jej dożycami. Ponoć był wniebowzięty Hmmm... A słyszałam, że to nieśmiały chłopczyk
hahahaha, no prosze. rozkrecił się chlopaczyna co mnie bardzo bardzo mocno cieszy... :) Mrowa - dziekuje Ci z calego serca ze zajelas sie Aresikiem ... milej i bezpiecznej podrozy kochane psiaki !!!!!!

Posted

Możecie zrobić małe podsumowanie i napisać w pierwszym poście :-)
Ja zrozumiałam, że wózek nie będzie dla niego konstruowany i pojechał do Niemiec - a co tam się bedzie działo? Ktoś mu tam sprawi nowy wózek?

Posted

Pan Piotr nadal jest chętny do wykonania wózka, nawet w Niemczech.Dlatego prosił o adres gdzie Ares będzie.
Napisał mi tez , że normalnie odlicza 33 % poniesinych kosztów (czyli u nas wyszłoby 165zł) , ale nam odliczy 100 zł.
Aresku, trzymaj sie w nowym otoczeniu i bądź śmiały!

Posted

Ares szczęśliwie dojechał do domu pani Ilony. Przez całą drogę był bardzo grzeczny i... ani razu nie zawarczał na żadnego psa.
Wręcz przeciwnie, był bardzo towarzyski... Trochę mnie to szczerze mówiąc zdziwiło, bo widziałam chłopaczka w akcji :cool3: No cóż... nowe twarze, nowe mordki, nowe okoliczności...
Teraz, zmęczony podróżą, słodko śpi...
Jutro pani Ilona odwiezie Aresa do nowego domku...

Posted

gwen napisał(a):
jakiez cudowne wiesci Yono niesiesz :) mam nadzieję ze dowiemy się jak Aresowi się wiedzie gdy już będzie w docelowym miejscu na stałe

Tak mi obiecano :)
Zdjęcia i wieści :)

Posted

Gdybyś Chrupek chociaż kawę piła.......to byśmy dziś koniecznie:-). Ares w domu, dorwałam KOŁTUNKA!!!!!!!!!!!!!!, umówiona jestem jutro z gościem na oględziny Smutka ( on sie teraz Bazyli w ogłoszeniach nazywa).........
Boshe.............dopijam wino i paaadam padam:-)

Posted

Gdybyś Chrupek chociaż kawę piła.......to byśmy dziś koniecznie. Ares w domu, dorwałam KOŁTUNKA!!!!!!!!!!!!!!, umówiona jestem jutro z gościem na oględziny Smutka ( on sie teraz Bazyli w ogłoszeniach nazywa).........Boshe.............dopijam wino i paaadam padam
ciesze sie z Kołtunka.To gnojek jeden no...Co do picia , zaraz kiedy zdecydowalam ze Ares jedzie wyjelam trunek i pilam przed kompem ogladajac jego zdjecia...hehehe..mamy nawalone w tych glowach!

Posted

Chrupek...........nasz Smutek ma nowego pana acha.......:-) Tips się teraz będzie nazywał. Ale ma chałupę.........Kochana i hektar super terenu.......normalnie będzie gostek na włościach:cool3: