Irkowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 szajbus ( 100zl) ewasuwa (40zl) - za chwile wysylam pieniazki dla TIPI.Katrinko-rowniez za chwile wysle przelew ( 30zl) na Boksery (afn) . Razem 170zl. Quote
Irkowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Ares juz w drodze do Poznania z mrowa z dogo.Dzisiejsza noc spedzi w hoteliku dla zwierzat w osobym boksie .Jutro o 15:00 zostanie przekazany w rece Pani Ilony z Niemiec.Najwazniejsze ze jest zadowolony i ma usmiechnieta mordeczke-ufffff Quote
Witokret Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Trzymaj się chłopie - kawał drogi przed Tobą :lol: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Chrupek napisał(a): Ares juz w drodze do Poznania z mrowa z dogo.Dzisiejsza noc spedzi w hoteliku dla zwierzat w osobym boksie .Jutro o 15:00 zostanie przekazany w rece Pani Ilony z Niemiec.Najwazniejsze ze jest zadowolony i ma usmiechnieta mordeczke-ufffff to już się zaczęła jego podróż do domu!!!!:cunao::drinka: Quote
Irkowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 tak , impreza sie zaczela.... zdenerwowana jestem okrutnie.za miesiac syn kobiety prowadzacej hotel w ktorym mieszkal Ares wyjezdza do Niemiec , bardzo chce Go odwiedzic ;) Quote
outsi Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Zdjęłam niniejszym bannerek Aresowy i trzymam kciuki za udaną podróż :thumbs: . A pieniążki proszę przekazać na Tipi. Quote
Irkowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Dostalam wiadomosc od Moni 70 iz Pan Piotr poniosl juz pewne koszty w zwiazku z wozkiem Aresa i nie wysle pelnej sumy.Dam znac jak otrzymam pieniazki , niestety nie wiem ile ich bedzie. Quote
Reno2001 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 O której wyjazd??? Strasznie to przeżywam...:roll: Quote
Yona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Właśnie całe towarzystwo opuszcza Oborniki Wielkopolskie. Kochana ciocia mrowa23, która zajęła się transportem wszystkich piesków, twierdzi, że Ares wczoraj w czasie podróży całował się z jej dożycami. Ponoć był wniebowzięty :cool3: Hmmm... A słyszałam, że to nieśmiały chłopczyk :p Quote
Irkowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Kochana ciocia mrowa23, która zajęła się transportem wszystkich piesków, twierdzi, że Ares wczoraj w czasie podróży całował się z jej dożycami. Ponoć był wniebowzięty Hmmm... A słyszałam, że to nieśmiały chłopczyk hahahaha, no prosze. rozkrecił się chlopaczyna co mnie bardzo bardzo mocno cieszy... :) Mrowa - dziekuje Ci z calego serca ze zajelas sie Aresikiem ... milej i bezpiecznej podrozy kochane psiaki !!!!!! Quote
Yorija Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Możecie zrobić małe podsumowanie i napisać w pierwszym poście :-) Ja zrozumiałam, że wózek nie będzie dla niego konstruowany i pojechał do Niemiec - a co tam się bedzie działo? Ktoś mu tam sprawi nowy wózek? Quote
Irkowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 dalej ...bedzie zyl dlugo i szczesliwie :) .Wozek zapewne kupi mu Pani u ktorej bedzie mieszkal.Narazie najwazniejsze jest to zeby dogadal sie z jej psiakami Quote
Monia70 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Pan Piotr nadal jest chętny do wykonania wózka, nawet w Niemczech.Dlatego prosił o adres gdzie Ares będzie. Napisał mi tez , że normalnie odlicza 33 % poniesinych kosztów (czyli u nas wyszłoby 165zł) , ale nam odliczy 100 zł. Aresku, trzymaj sie w nowym otoczeniu i bądź śmiały! Quote
Yona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ares szczęśliwie dojechał do domu pani Ilony. Przez całą drogę był bardzo grzeczny i... ani razu nie zawarczał na żadnego psa. Wręcz przeciwnie, był bardzo towarzyski... Trochę mnie to szczerze mówiąc zdziwiło, bo widziałam chłopaczka w akcji :cool3: No cóż... nowe twarze, nowe mordki, nowe okoliczności... Teraz, zmęczony podróżą, słodko śpi... Jutro pani Ilona odwiezie Aresa do nowego domku... Quote
gwen Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jakiez cudowne wiesci Yono niesiesz :) mam nadzieję ze dowiemy się jak Aresowi się wiedzie gdy już będzie w docelowym miejscu na stałe Quote
Yona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 gwen napisał(a):jakiez cudowne wiesci Yono niesiesz :) mam nadzieję ze dowiemy się jak Aresowi się wiedzie gdy już będzie w docelowym miejscu na stałe Tak mi obiecano :) Zdjęcia i wieści :) Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 wspaniałe nowiny! to można przenieśc na JWD!!!:multi::multi::multi: Quote
Irkowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cuuuuuuuuuuuuudownie!!!! Quote
Neigh Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Gdybyś Chrupek chociaż kawę piła.......to byśmy dziś koniecznie:-). Ares w domu, dorwałam KOŁTUNKA!!!!!!!!!!!!!!, umówiona jestem jutro z gościem na oględziny Smutka ( on sie teraz Bazyli w ogłoszeniach nazywa)......... Boshe.............dopijam wino i paaadam padam:-) Quote
Anashar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jak się ciesze, że Aresik jedzie do niemiec :loveu: Quote
Irkowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Gdybyś Chrupek chociaż kawę piła.......to byśmy dziś koniecznie. Ares w domu, dorwałam KOŁTUNKA!!!!!!!!!!!!!!, umówiona jestem jutro z gościem na oględziny Smutka ( on sie teraz Bazyli w ogłoszeniach nazywa).........Boshe.............dopijam wino i paaadam padam ciesze sie z Kołtunka.To gnojek jeden no...Co do picia , zaraz kiedy zdecydowalam ze Ares jedzie wyjelam trunek i pilam przed kompem ogladajac jego zdjecia...hehehe..mamy nawalone w tych glowach! Quote
Irkowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 azzie5 ktorej psiak jechal razem z Aresikiem rozmawiala z Pania Ilona.Ares ponoc czuje sie rewelacyjnie , wciaz sie bawi , łasi , przytula.Madry kochany psiak. Quote
Neigh Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Chrupek...........nasz Smutek ma nowego pana acha.......:-) Tips się teraz będzie nazywał. Ale ma chałupę.........Kochana i hektar super terenu.......normalnie będzie gostek na włościach:cool3: Quote
Recommended Posts