Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

Posted

Chrupek napisał(a):
Monia70-niech osoby wplacajace pieniazki na aresa zadecyduja na co chca je przeznaczyc...po co wplacac je na moje konto ?Nie informowalam Pana Piotra-ups...dogomaniacy wplacajacy na Aresa-prosze o decyzje co mam zrobic z waszymi pieniazkami ... odeslac Wam na konto ?

Ale jak to ma wygladać, że p.Piotr będzie odsyłał pieniązki kazdemu z osobna???????????????
Jeszcze z nim nie rozmawiałam...

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak to ma wygladac , nie sadze ze tak jak napisalas.Moze osoby ktore wplacily podejma decyzje o przekazaniu ich na innego psa.Dlatego probuje je tutaj zwołac.

Posted

Chrupek napisał(a):

nie wiem jak to ma wygladac , nie sadze ze tak jak napisalas.Moze osoby ktore wplacily podejma decyzje o przekazaniu ich na innego psa.Dlatego probuje je tutaj zwołac.

ja na stanowisku!:lol:jeśli, z moich bazarków Aresikowi na razie nie trzeba to mam na oku biedaka-też robiłam mu bazarki jest w potrzebie:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80066&highlight=Jacu%C5%9B

to jeśli chodzi o moją osobę Chrupek-mnie masz z głowy:evil_lol:

Posted

outsi - 30zlszajbus - 100zlAga Mazury(Milord) 200zlArenka - 50zlKamila Szczepaniak - 50zlEwa Suwińska z Poznania -40zlSołtys Bartosz i Marta - 30zlAmicus - 200zlPusia 2405 51zlmama Dorota - 180zlwredne słonko - 65zlOktawia-Prosze powiedz mi ktore z tych wplat to Twoje bazarki ? na jakie konto mam wplacic pieniazki.

Posted

Chrupek napisał(a):

outsi - 30zl

szajbus - 100zl

Aga Mazury(Milord) 200zl

Arenka - 50zl

Kamila Szczepaniak - 50zl

Ewa Suwińska z Poznania -40zl

Sołtys Bartosz i Marta - 30zl

Amicus - 200zl

Pusia 2405 51zl

mama Dorota - 180zl

wredne słonko - 65zl

Oktawia-Prosze powiedz mi ktore z tych wplat to Twoje bazarki ? na jakie konto mam wplacic pieniazki.

Może teraz będzie widać...

Posted

już jestem Chrupek:lol::

te są z moich aukcji na Aresa:

Pusia 2405 51zl

mama Dorota - 180zl

wredne słonko - 65zl
RAZEM 296 zł

na konto pomocy Astom:

AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02 – 143 Warszawa

gdybym Cię mogła prosic o potwierdzenie, że przelewasz tą kwotę z aukcji Aresowych od Oktawii6 - to będą dziewczyny wiedziały co i jak:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80066&highlight=Jacu%C5%9B

z góry Ci dziękuję:Rose:

Posted

Chrupek napisał(a):

Oktawia - pieniazki wyslalam prze sekundką.Dziekuje C i raz jeszcze za wielką pomoc ;) . tym sposobem na koncie mam 466-296 = 170 zl

:crazyeye:Chrupek ale wszystko dobrze? bo poczułam jakbym coś odjęła:placz:

Posted

Bądź szczęśliwy :loveu:Aresku w nowym domku. Chyba musisz się szybko nauczyć niemieckiego:lol:.
Pieniążki, które wpłaciłam proszę przekazać na jakiegoś staruszka, który ma nikłe szanse na nowy domek ( na leczenie, hotelik itp.).
Jeśli już o kotach mowa, to w ostatnim okresie bardzo mi się kocia rodzinka powiększyła. Może jest ktoś chętny na małą ( 7 tygodni) kolorową, piękną koteczkę lub trochę większe ( 4-5 miesięczne) czarne, lśniące kocurki lub ich mamę ( ok. 11-12 miesięczną), też czarną. Pilnie poszukiwane dobre domki.

Posted

A tak a'propos.........no to mamy pierwszą chętną na wizyty poadopcyjne:-). Jakby się ociągali z info + zdjęcia.......[/quote]

Jak najbardziej, zawsze kiedy będzie taka potrzeba a ja w tamtych okolicach. Zawsze też można wykorzystać moją rodzinę zamieszkującą Kolonię :)))))
A Franfurt na Menem, czy Kolonia nad Renem, co za różnica - jak trzeba to się pojedzie. W sumie to i tak wszystko na zachodnim brzegu Niemiec. :)

Posted

Chrupek moje pieniądze przeslij tu
[FONT=MS Sans Serif]Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt Rzeszów ul. Słowackiego 24[/FONT]
[FONT=MS Sans Serif]85 1500 1100 1211 0005 2895 0000[/FONT]

[FONT=MS Sans Serif]koniecznie proszę dopisać w przelewie :[/FONT]

[FONT=MS Sans Serif]na leczenie dla Owczarkowej TIPI

[/FONT]
[FONT=MS Sans Serif]jest to mała onkowata sunia w podobnej sytuacji do Aresa , moze da się uratowac jej łapki i ochronić przed kalectwem,[/FONT][FONT=MS Sans Serif][/FONT]

Posted

Tak bardzo się cieszę na szansę Areska na nowy domek. Tak jak Milo.:multi: Kilkanaście postów wcześniej byłam za zagraniczną adopcją, więc cieszę się, że ktoś tam na niego czeka z bardzo dobra opieką.:p

Pieniążki które przesłałam na wózek Aresika: Ewa Suwińska- Poznań- 40 zł poproszę tak jak szajbus, przesłac na owaczarkową TIPI. Zaczęłam śledzic jej wątek. Strasznie skrzywdzone maleństwo.
Myślę, że Ares najbardziej rozumie sytuację TIPI, a więc.

[FONT=MS Sans Serif]Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt Rzeszów ul. Słowackiego 24[/FONT]
[FONT=MS Sans Serif]85 1500 1100 1211 0005 2895 0000[/FONT]

[FONT=MS Sans Serif]koniecznie proszę dopisać w przelewie :[/FONT]

[FONT=MS Sans Serif]na leczenie dla Owczarkowej TIPI

[/FONT]
Chrupek. Bardzo Ci dziękuję za Twoje wielkie serce dla Aresa. jesteś wielka.:thumbs: Ja tak mało mam czasu więc tym bardziej doceniam i wspieram duchowo i inaczej jak mogę.

Dla Chrupka, bo pomogła Aresowi "wstac":

"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać."

Antoine de Saint-Exupéry