Aga_Mazury Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Aresiku nie jesteś sam.... teoretycznie taki spraliżowany psiak powinien miec większe szanse na dom niż sparaliżowany na tylną część ciała...bo przeciez Aresik nie musi być przewijany....myty...bo swoje potrzeby załatwia sam... Aresiku czekamy na wieści co do wózeczka....jak już będą....będziemy myśleć dalej...napewno nie zostaniesz sam...ani Ty ani Chrupek :) Quote
basiaap Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Czy jest już ktoś, kto podjąłby się zrobienia wózka? Bo ja też mam jedną osobę, którą mogę zapytać. Facet jest z Wrocławia. Myślę, że zrobiłby. Tylko musiałby mieć wzór. Gdyby dziewczyny, które zamieszczały na poprzednich stronach fotki takich wózeczków, te ze Stanów, podały mi linka do tejze strony, moze tam jest więcej danych, przydałoby się. Quote
outsi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 basiaap napisał(a):Czy jest już ktoś, kto podjąłby się zrobienia wózka? Bo ja też mam jedną osobę, którą mogę zapytać. Facet jest z Wrocławia. Myślę, że zrobiłby. Tylko musiałby mieć wzór. Gdyby dziewczyny, które zamieszczały na poprzednich stronach fotki takich wózeczków, te ze Stanów, podały mi linka do tejze strony, moze tam jest więcej danych, przydałoby się. Zapytaj, koniecznie! Quote
Irkowa Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 odpowiedz w sprawie wozka Witam, przepraszam ze dopiero teraz, ale bylem od 15.07 na urlopie. Nie robie wozkow na przednie lapy - nie ma takiego zapotrzebowania. Za 4 lata jak robie takie wozeczki jest to pierwsze zapytanie dotyczace niewladnych przednich lap. Nigdy sie nawet nie zastanawialem jak to zrobic. Przykro mi. -------------------------------------------------------- z pozdrowieniami Quote
Aga_Mazury Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Chrupek napisał(a):odpowiedz w sprawie wozka :hmmmm:... no przeciez ktoś się musi podjąc...przeciez to nie może być takie az skomplikowane....skoro bywają takie wózki.... cholercia, że nikt nawet nie chce spróbować... Chrupek napisz do kogo juz pisałaś zapytania (znaczy się jak możesz podaj strony), żebyśmy się nie powtarzali ewentualnie Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 basiaap napisał(a):Czy jest już ktoś, kto podjąłby się zrobienia wózka? Bo ja też mam jedną osobę, którą mogę zapytać. Facet jest z Wrocławia. Myślę, że zrobiłby. Tylko musiałby mieć wzór. Gdyby dziewczyny, które zamieszczały na poprzednich stronach fotki takich wózeczków, te ze Stanów, podały mi linka do tejze strony, moze tam jest więcej danych, przydałoby się. Chrupek może tutaj coś się uda? Quote
Sabina02 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 basiaap napisał(a):Czy jest już ktoś, kto podjąłby się zrobienia wózka? Bo ja też mam jedną osobę, którą mogę zapytać. Facet jest z Wrocławia. Myślę, że zrobiłby. Tylko musiałby mieć wzór. Gdyby dziewczyny, które zamieszczały na poprzednich stronach fotki takich wózeczków, te ze Stanów, podały mi linka do tejze strony, moze tam jest więcej danych, przydałoby się. Oto dwa linki: :lol: http://www.dogkarts.com/doggon/dorder2.html http://www.handicappedpets.biz/xcart/product.php?productid=29331 Jesli bedziecie potrzebowac tlumaczenia z angielskiego, to dajcie cynka...;) Quote
aneta-amicus Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Aresku znajdzisz dom!! Chętnie dołożę się do wózka, choć wiem, że pilniejszy jest nowy dom... Quote
Neris Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wczoraj była u Aresa pani zainteresowana jego adopcją, jednak wykonano próbę zapoznania z psem z którym przyjechała pani, no i niestety zapałał on gwałtowną nienawiścią do naszego kangurka. Pani była zaskoczona jak dobrze Ares radzi sobie mimo swojego kalectwa i jak sprawnie się porusza. Quote
Irkowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 witaj Aresiku ... aktualnie jestem na wakacjach (mam bardzo ograniczony dostep do internetu), jak tylko wroce zajme sie od nowa tematem wozka dla Aresa... nie jest to wielki priorytet gdyz ares naprawde dobrze sobie radzi bez wozeczka... Quote
Neris Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Aresik dobrze sobie radzi jako kangurek, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem tego jak świetnie się przystosował. Muszę chyba się do niego wybrać w odwiedziny... Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Biedactwo:placz: dawno tu nikt u Niego nie był:-( Podniosę Quote
Recommended Posts