betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 bumerang napisał(a):Ciągle o nim myślę :loveu: on tak bardzo potrzebuje spokojnego domku!!!! Juz nie dlugo bedzie w domku, jego nowi opiekunowi ciagle dzwonia i sie o niego wypytuja, wiec mysle ze juz sie nie rozmysla Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jeżeki dzwonią i pytają to świadczy że są odpowiedzialni! nie robią nadzieji a potem sr....:shake: Bardzo się cieszę ale będę spokojna jak już będzie w domku :loveu: Quote
betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 bumerang napisał(a):jeżeki dzwonią i pytają to świadczy że są odpowiedzialni! nie robią nadzieji a potem sr....:shake: Bardzo się cieszę ale będę spokojna jak już będzie w domku :loveu: Ja tez czekam z niecierpliwoscia na dzien kiedy uslysze ze Staruszek jest juz w domku Quote
betinka24 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 jeszcze tylko kilka dni i bedziesz juz Smutasku w domu Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Staruszku trzymaj sie juz coraz blizej Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 zaglądam do Staruszka codziennie i zawsze myślę że to dziś ten wielki dzień, nie mogę się doczekać kiedy będzie już szczęśliwy:loveu: Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 betinka24 napisał(a):Staruszek kolo 15 bedzie juz w domku, mysle ze to juz raczej jest pewne na 100%:loveu: 15-tego akurat kończy się jego allegro. Rozumiem, że już nie wystawiać? Nie ma potrzeby?... Od 14-tego nie będę miała dostępu do netu, więc muszę wcześniej zadbać o to, by jego ogłoszenia nadal się ukazywały. Jeśli oczywiście mają się ukazywać... Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Yona napisał(a):15-tego akurat kończy się jego allegro. Rozumiem, że już nie wystawiać? Nie ma potrzeby?... Od 14-tego nie będę miała dostępu do netu, więc muszę wcześniej zadbać o to, by jego ogłoszenia nadal się ukazywały. Jeśli oczywiście mają się ukazywać... Ostatni raz rozmwaialm z opiekunka STruszka bodajze we wtorewk i caly czas potwierdza ze kolo 15 ma isc do nowego domku, wiec mysle ze Staruszek na 1005 trafi juz do nowych właścicieli. Na dzien dzisiejszy moge powiedziec ze nie ma sensu chyba wystwaiac poki co ogloszen o Staruszku. W poniedzialek jeszcze raz zadzwonie doopiekunki moze sie okaze ze juz go wzieli-oby tak bylo!!! Quote
bumerang Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Zegnam cię moj smutasku - jadę na urlop jutro w nocy - mam nadzieję że jak wrocę Ty smutasku będziesz już w nowym kochajacym domku szcześliwy a Twoje oczka bedą się śmialy :loveu::loveu::loveu: Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 bumerang napisał(a):Zegnam cię moj smutasku - jadę na urlop jutro w nocy - mam nadzieję że jak wrocę Ty smutasku będziesz już w nowym kochajacym domku szcześliwy a Twoje oczka bedą się śmialy :loveu::loveu::loveu: Milego wypoczynku!!! Wieze w to ze jak wrocisz to smutasek bedzie juz u swojej nowej kochajacej rodzinki Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 już za pare dni, za dni parę :multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 olenka_f napisał(a):już za pare dni, za dni parę :multi: :multi: :multi: taakkk.........19-sty....już tuż tuż :multi: :multi: Betinko...czy państwo nadal dzwonią w sprawie Smutaska i pytają jak się miewa?? Mam nadzieje, że się nie rozmyślili :shake: :shake: Quote
betinka24 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 ziuta-23 napisał(a):taakkk.........19-sty....już tuż tuż :multi: :multi: Betinko...czy państwo nadal dzwonią w sprawie Smutaska i pytają jak się miewa?? Mam nadzieje, że się nie rozmyślili :shake: :shake: Rozmawialm w tym tygodniu chyba w Srode z opiekunka Staruszka i twierdzila ona ze caly czas dzwonia ze Pani ma urlop do 15 i po 15 ma przyjechac i zabrac Staruszka. Boze mam nadzieje ze sie nie rozmysli w ostatniej chwili:shake: Quote
*zaba* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nawet tak nie mysl!! Pozytywne myslenie tu w cenie :) Quote
betinka24 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 *zaba* napisał(a):Juz jest po 15-stym.... Rozmawialam wlasnie z opiekunka Staruszak dzis dzwonila ta Pani ktora chce go zabrac, tylko teraz jest jeszcze kwestia zalatwienia transportu z Gdańska do Warszawy, opiekunka powiedziala ze moze jej corka bedzie jechala i zabieze Psinke!!! Pozatym ta Pani miala sie skontaktowac z Ola w sprawie pomocy w znalezieniu transportu, ale niestety Ola jest poza zasiegiem!!! Quote
gwen Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 i co ze Smutaskiem? Dlaczego nikt nic nie pisze? Quote
betinka24 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 gwen napisał(a):i co ze Smutaskiem? Dlaczego nikt nic nie pisze? Bede w poniedzialek kontaktowala sie z opiekunka Staruszak. w tej chwili szukany jest transport dla Staruszka z Gdańska do Warszawy, ale Pani mowila ze byc moze jej corka bedzie sie wybierala do Warszawy i miala wtedy zabrac Staruszka ze soba do nowych opiekunów Quote
*zaba* Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Czekamy i mamy nadzieje,ze beda pozytywne. Quote
iczing Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ach te urlopy.... Ola wyjechała - bo musi odpocząć... przemyślcie "sztafetę" - taniej i szybciej ... po trasie napewno są "nasi" więc tylko synchronizacja potrzebna poza tym zawsze ktoś z gdańska jedzie do wawy i na odwrót - możnaby spróbować przez sibiradio... poza tym piesek nie jest duży - może ktoś z transportu by zabrał opiekunkę i psa wybaczcie ale każdy sposób jest dobry aby pies jak najszybciej dotarł do nowego domku, może któryś z pomysłów okaże się dobry uwaga: nie dotyczy dużych psów Quote
betinka24 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 iczing napisał(a):ach te urlopy.... Ola wyjechała - bo musi odpocząć... przemyślcie "sztafetę" - taniej i szybciej ... po trasie napewno są "nasi" więc tylko synchronizacja potrzebna poza tym zawsze ktoś z gdańska jedzie do wawy i na odwrót - możnaby spróbować przez sibiradio... poza tym piesek nie jest duży - może ktoś z transportu by zabrał opiekunkę i psa wybaczcie ale każdy sposób jest dobry aby pies jak najszybciej dotarł do nowego domku, może któryś z pomysłów okaże się dobry uwaga: nie dotyczy dużych psów Dzis nie moglam sie dowdzwonic do opiekunki Staruszka, byc moze Staruszek juz jakos dotarl do Warszawy!! Dlatego tez jutro bede probowala dalej sie dodzwonic i mam nadzieje ze wiesci beda juz dobre Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Oj fajnie by bylo jakby juz byl w domku.Czekamy z niecierpliwoscia na wiesci. Quote
Ziutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Betinko.....dowiedziałaś się czegoś konkretnego na temat Staruszka :roll: Co z transportem....:roll: Quote
Recommended Posts