bumerang Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj śliczny - jesteś cały czas w moim sercu!!! Quote
betinka24 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 oczekuje z wielka niecierpliwoscia dnia kiedy Smutasek trafi do domu, mam ciagle nadzieje ze ci ludzie po powrocie z wakacji sie nie rozmysla Quote
anbra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dzień dobry Smutasku... pamiętam o Tobie i trzymam kciuki za domek Quote
anbra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dobrej nocki Smutasku... jesteś coraz bliżej swojego domku Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 gwen napisał(a):Czy ktoś widuje Smutaska? Jak sobie radzi? SmuTASKA ODWIEDZA TYLKO JEGO OPIEKUNKA, PRZEBYWA ON W SCHRONISKU W GDANSKU RAZEM Z INNYM PSIAKIEM. JEST BARDZO SMUTNY, WYGLADA TAK JAKBY ZYL W SWOIM ZAMKNIETYM SWIECIE, DLATEGO DOM MU JEST BARDZO POTRZEBNY I JEST NA NIEGO NADZIEJA TYLKO ZE BEDZIE TO DOPIERO PO 19 SIERPNIA JESLI CI pANSTWO SIE NIE ROZMYSLA!!!! Quote
bumerang Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 on zamknął się w swoim smutku! nie wie dlaczego jest sam bez swojego ukochanego pana! dla niego ratunek - to nowy dom pełen milości!!! Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bumerang napisał(a):on zamknął się w swoim smutku! nie wie dlaczego jest sam bez swojego ukochanego pana! dla niego ratunek - to nowy dom pełen milości!!! jego Pan bardzo go kochal ale niestety marl. Oprocz Pana stracil takze innych swoich przyjaciol-zółwie, swniki morskie, króliki czy tez papuzki. Jego calym zyciem byly te zwierzeta i jego kochany jedyny Pan Quote
bumerang Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jego serduszko poprostu pęka z rozpaczy :placz::placz::placz: Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bumerang napisał(a):jego serduszko poprostu pęka z rozpaczy :placz::placz::placz: Nic dziwnego jego pan byl dla niego wszystkim, pewnie ciagle nie rozumie co sie stalo czemu nie widzi swoejego Pan i swoich przyjaciół Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Zakończyła się dzisiaj jego aukcja, więc wystawiłam go znowu. Jutro wznowię inne ogłoszenia. http://www.allegro.pl/item217267939_12_letni_staruszek_w_depresji_po_smierci_pana_.html Quote
Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='betinka24']ja takze Staruszka ciagle wystawiam betinka, a Ty wiesz, że kilka osób, zdaje się, nie może wystawiać tego samego przedmiotu na allegro?... Quote
betinka24 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Yona']betinka, a Ty wiesz, że kilka osób, zdaje się, nie może wystawiać tego samego przedmiotu na allegro?... Nic nie slyszalam o tym Quote
betinka24 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Jesli ci Panstwo o tobie nie zapomna po powrocie z wakacji to wkrotce bedziesz w domku Quote
bumerang Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 trzymam kciuki za pamieć panstwa dla smutaska :loveu::loveu: Quote
carolinascotties Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a kto ma kontakt z Państwem, którzy chcą pieska po wakacjach...? Quote
betinka24 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 carolinascotties napisał(a):a kto ma kontakt z Państwem, którzy chcą pieska po wakacjach...? opiekunka Staruszka z Gdańska Quote
Neris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czy można uznać, że on ma juz pewny domek? Bo jakis czas temu wysyłałam go do Tundry, tuż przed jej urlopem, i mówiła że był odzew w jego sprawie. Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Neris napisał(a):Czy można uznać, że on ma juz pewny domek? Czy pewny :cool1: hmm....sama nie wiem :shake: Betinka pisała, że odezwali się ludzie....chcą adoptować Staruszka ale dopiero po 19 -stym sierpnia bo wyjeżdżają na urlop :roll: Ale wiadomo jak to bywa....ludzie mogą wrócić i nie wziąć psiaka....a takie przypadki są częste niestety. Ale może niech się Betinka wypowie.....radziłam aby porozmawiać z tymi ludźmi jeszcze raz....popytać o wszystko itp....upewnić się przede wszystkim.....ale nie wiem czy coś robiła w tym kierunku :hmmmm::hmmmm: Quote
Recommended Posts