Jump to content
Dogomania

Staruszek doczekał sie nowego domku!!!! Jego oczka juz sie usmiechaja!!!

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwen napisał(a):
Czy ktoś widuje Smutaska? Jak sobie radzi?

SmuTASKA ODWIEDZA TYLKO JEGO OPIEKUNKA, PRZEBYWA ON W SCHRONISKU W GDANSKU RAZEM Z INNYM PSIAKIEM. JEST BARDZO SMUTNY, WYGLADA TAK JAKBY ZYL W SWOIM ZAMKNIETYM SWIECIE, DLATEGO DOM MU JEST BARDZO POTRZEBNY I JEST NA NIEGO NADZIEJA TYLKO ZE BEDZIE TO DOPIERO PO 19 SIERPNIA JESLI CI pANSTWO SIE NIE ROZMYSLA!!!!

Posted

bumerang napisał(a):
on zamknął się w swoim smutku!
nie wie dlaczego jest sam bez swojego ukochanego pana!
dla niego ratunek - to nowy dom pełen milości!!!

jego Pan bardzo go kochal ale niestety marl. Oprocz Pana stracil takze innych swoich przyjaciol-zółwie, swniki morskie, króliki czy tez papuzki. Jego calym zyciem byly te zwierzeta i jego kochany jedyny Pan

Posted

bumerang napisał(a):
jego serduszko poprostu pęka z rozpaczy :placz::placz::placz:

Nic dziwnego jego pan byl dla niego wszystkim, pewnie ciagle nie rozumie co sie stalo czemu nie widzi swoejego Pan i swoich przyjaciół

Posted

[quote name='betinka24']ja takze Staruszka ciagle wystawiam

betinka, a Ty wiesz, że kilka osób, zdaje się, nie może wystawiać tego samego przedmiotu na allegro?...

Posted

Czy można uznać, że on ma juz pewny domek? Bo jakis czas temu wysyłałam go do Tundry, tuż przed jej urlopem, i mówiła że był odzew w jego sprawie.

Posted

Neris napisał(a):
Czy można uznać, że on ma juz pewny domek?

Czy pewny :cool1: hmm....sama nie wiem :shake:
Betinka pisała, że odezwali się ludzie....chcą adoptować Staruszka ale dopiero po 19 -stym sierpnia bo wyjeżdżają na urlop :roll:
Ale wiadomo jak to bywa....ludzie mogą wrócić i nie wziąć psiaka....a takie przypadki są częste niestety.

Ale może niech się Betinka wypowie.....radziłam aby porozmawiać z tymi ludźmi jeszcze raz....popytać o wszystko itp....upewnić się przede wszystkim.....ale nie wiem czy coś robiła w tym kierunku :hmmmm::hmmmm: