anbra Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dobranoc Smutasku... tak bym chciała, żebyś kolejne noce spędzał w swoim domku.... :(:(:(:(:(:( Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 anbra napisał(a):Dobranoc Smutasku... tak bym chciała, żebyś kolejne noce spędzał w swoim domku.... :(:(:(:(:(:( Też bym chciała Betinko........:-( :-( Quote
betinka24 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dobranoc Smutasku, mam nadzieje ze nastepny raz jak zadzwoniedo twojej opiekunki to uslysze wspaniale wiesci ze masz juz domek Quote
MaxSta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cały czas siedzę w budzie ale czasami gdy Pani Helena mnie "wyciągnie" z budy tak wyglądam. Quote
bumerang Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 jesteś tak smutny - że aż się serce ściska :shake: :shake: Quote
Yona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 betinka... A Ty robisz swoim psom jakieś ogłoszenia?... Quote
betinka24 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Yona napisał(a):betinka... A Ty robisz swoim psom jakieś ogłoszenia?... Ja ogolnie to pomagam Oli kolezance w znalezieniu domkow, ale ja jako ja tez robie ogloszenia psiakom gdzie sie da, nawet w mojej miejscowosci w gazetach sa:p Quote
Ziutka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Codziennie zaglądam do Smutaska i mam nadzieje, że wkońcu Betinka napisze, że psinka ma domek.......już mija któryś tydzień z rzędu i ciągle nic :shake: :-( Quote
betinka24 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ale ten psinka nie rozumie ze sa wakacje i ze ludzie niechca teraz brac pieskow, on tak bardzo potrzebuje domku, no coz trzeba miec tylko nadzieje ze znajdzie sie ktos kto spojzy w te smutne oczka i powie musze mu pomoc i zapewnic mu spokojna starosc Quote
bumerang Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj i przepraszam że tak długo mnie tu nie było :oops: :oops: Quote
Ziutka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ehh....serce człowiekowi krwawi jak patrzy na takiego przybitego tęsknotą psiaka :-( :-(.....śledzę wątek Smutaska - Staruszka od samego początku....i nie myślałam, że psina tak długo będzie czekał na kogoś, kogo znowu będzie mógł pokochać :shake:....ale wierze, że los się do Ciebie wkrótce uśmiechnie....już i tak bardzo dużo przeszedłeś :-( Quote
betinka24 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dzis jesli mi sie uda to zadzwonie do opiekunki Staruszka moze beda wreszczie jakies dobre wiesci Quote
betinka24 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Juz tyle czasu on cierpi w schronisku, to dla niego jest koszmar :-( Quote
bumerang Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 czy to tylko wakacje ??? że nie ma odzewu??? Quote
Recommended Posts