Jump to content
Dogomania

Staruszek doczekał sie nowego domku!!!! Jego oczka juz sie usmiechaja!!!

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anbra napisał(a):
Dobranoc Smutasku... tak bym chciała, żebyś kolejne noce spędzał w swoim domku.... :(:(:(:(:(:(

Też bym chciała Betinko........:-( :-(

Posted

Yona napisał(a):
betinka...
A Ty robisz swoim psom jakieś ogłoszenia?...

Ja ogolnie to pomagam Oli kolezance w znalezieniu domkow, ale ja jako ja tez robie ogloszenia psiakom gdzie sie da, nawet w mojej miejscowosci w gazetach sa:p

Posted

Codziennie zaglądam do Smutaska i mam nadzieje, że wkońcu Betinka napisze, że psinka ma domek.......już mija któryś tydzień z rzędu i ciągle nic :shake: :-(

Posted

Ale ten psinka nie rozumie ze sa wakacje i ze ludzie niechca teraz brac pieskow, on tak bardzo potrzebuje domku, no coz trzeba miec tylko nadzieje ze znajdzie sie ktos kto spojzy w te smutne oczka i powie musze mu pomoc i zapewnic mu spokojna starosc

Posted

Ehh....serce człowiekowi krwawi jak patrzy na takiego przybitego tęsknotą psiaka :-( :-(.....śledzę wątek Smutaska - Staruszka od samego początku....i nie myślałam, że psina tak długo będzie czekał na kogoś, kogo znowu będzie mógł pokochać :shake:....ale wierze, że los się do Ciebie wkrótce uśmiechnie....już i tak bardzo dużo przeszedłeś :-(