betinka24 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Niestety dzis nie udalo mi sie dodzwonic do opiekunki staruszka jutro od rana bede probowala, a poki co Staruszku hop do góry po domek!! Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Hop do góry po domek, jutro moze uda mi sie skontaktowac z wlascicielka Staruszka Quote
anbra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Smutasku, pokaż się ... może domek Ciebie wypatrzy Quote
anbra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dzień dobry Smutasku. Hopaj w górę, bo spadłeś... a gdzieś tam może czeka domek na Ciebie Quote
betinka24 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dodzwoniłam sie do opiekunki Staruszka, niestety nie ma zadnych dobrych wieści. Staruszek jest tak smutny ze az łzy sie pokazują w oczach jak go człowiek widzi. I jeszcze jedna zła wiadomośc nikt ale to kompletnie nikt nie interesuje sie Staruszkiem, zadnych telefonów ani ludzi ktorzy by zwrócili na niego uwage i zainteresowali sie tym biednym psina Quote
BasiaD Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ojej jakie smutne wieści! :placz: Trzeba koniecznie ratować Smutaska! Cioteczki do roboty! Quote
anbra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 betinka24 napisał(a):Dodzwoniłam sie do opiekunki Staruszka, niestety nie ma zadnych dobrych wieści. Staruszek jest tak smutny ze az łzy sie pokazują w oczach jak go człowiek widzi. I jeszcze jedna zła wiadomośc nikt ale to kompletnie nikt nie interesuje sie Staruszkiem, zadnych telefonów ani ludzi ktorzy by zwrócili na niego uwage i zainteresowali sie tym biednym psina kurcze... niedobrze:( nie mam jak mu pomóc :placz: może jednak z zagranicy będzie jakiś odzew...albo z ogłoszeń... tak bardzo bym chciała, żeby Smutasek pojechał do domku.... Quote
betinka24 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ile ten bierdak juz czasu ciagle cierpi w tym schronisku i ciagle nie widac nawet jakiejs malej nadziei :-( Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Biedny Smutasek no :-( :-( Nie wiem już co poradzić....naprawde nie wiem :shake: Ja już pytałam wszystkich znajomych ale Oni zapsieni.....przez ciotke Ziute :evil_lol: Może więcej ogłoszeń Smutaskowi trzeba porobić....:roll: Quote
bumerang Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :placz::placz::placz: dlaczego nikt nie chce mu pomoc??? Quote
betinka24 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Smutasek juz jest chyba wszedzie po oglaszany i niestety ciagle nic:-( Quote
bumerang Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 zobacz te smutne pełne rozpaczy oczka :placz::placz: Quote
anbra Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam te piękne smutne oczka i podnoszę je do góry Quote
betinka24 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 ile ten psiak musi jeszcze cierpiec :-( Quote
bumerang Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :shake: :shake: :shake: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts