Jump to content
Dogomania

Staruszek doczekał sie nowego domku!!!! Jego oczka juz sie usmiechaja!!!

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodzwoniłam sie do opiekunki Staruszka, niestety nie ma zadnych dobrych wieści. Staruszek jest tak smutny ze az łzy sie pokazują w oczach jak go człowiek widzi. I jeszcze jedna zła wiadomośc nikt ale to kompletnie nikt nie interesuje sie Staruszkiem, zadnych telefonów ani ludzi ktorzy by zwrócili na niego uwage i zainteresowali sie tym biednym psina

Posted

betinka24 napisał(a):
Dodzwoniłam sie do opiekunki Staruszka, niestety nie ma zadnych dobrych wieści. Staruszek jest tak smutny ze az łzy sie pokazują w oczach jak go człowiek widzi. I jeszcze jedna zła wiadomośc nikt ale to kompletnie nikt nie interesuje sie Staruszkiem, zadnych telefonów ani ludzi ktorzy by zwrócili na niego uwage i zainteresowali sie tym biednym psina

kurcze... niedobrze:( nie mam jak mu pomóc :placz: może jednak z zagranicy będzie jakiś odzew...albo z ogłoszeń... tak bardzo bym chciała, żeby Smutasek pojechał do domku....

Posted

Biedny Smutasek no :-( :-(
Nie wiem już co poradzić....naprawde nie wiem :shake:
Ja już pytałam wszystkich znajomych ale Oni zapsieni.....przez ciotke Ziute :evil_lol:
Może więcej ogłoszeń Smutaskowi trzeba porobić....:roll: