anbra Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dobranoc Smutasku... mam nadzieję, że ten Twój domek jest coraz bliżej... i że wkrótce nie będziesz już sam. Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Smutasku trzymaj się kochany.........jeszcze trochę i może ciocia Tundra Ci pomoże :cool1:.........w co bardzo bardzo wierze....zasługujesz na to :-( Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 anbra napisał(a):nikt do Ciebie nie zagląda :( Zaglądam, zaglądam........tylko z czasem różnie, ale o Smutasku napewno nie zapomnę :shake: Quote
Neris Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja też zaglądam i czekam na Tundrę, może coś poradzi... Quote
Sandrunia 29 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Tez zagladam!Mowilam o staruszku babci,ale Ona sie boi ze umrze i biedak znow wrozi do schroniska:-( Quote
anbra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 więc czekamy z niecierpliwością na jakieś wieści dotyczące domku... i oby ten domek się wkrótce pojawił na horyzoncie... Quote
anbra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dzień dobry Smutasku, skocz sobie do góry, może właśnie dziś ktoś na Ciebie czeka Quote
betinka24 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Nie bylo mnie przez weeknd w domu, i poki co niemamm zadnych nowych informacji o staruszku, jutro napewno zadzwonie do jego opiekunki bo dzis nie jest dostepna pod telefonem Quote
anbra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Smutasku, trzymaj się cieplutko i czekaj cierpliwie na domek... jeszcze trochę.... Quote
bumerang Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 od tego trzymania kciukow wpadłam w apatię,nawet obiadu mężowi nie gotuje Quote
betinka24 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Moze wreszczie jutro jak zadzwonie do opiekunki Staruszka to beda jakies dobre wiesci!! Quote
Ziutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 betinka24 napisał(a):Moze wreszczie jutro jak zadzwonie do opiekunki Staruszka to beda jakies dobre wiesci!! Obyś miała racje Betinko :roll:.......niech się już skończy dramat tego psiaka i tak już bardzo dużo przeszedł, śmierć właściciela :-(....ukochanego pana.....teraz schronisko :-(....najwyższy już czas aby znalazł swój nowy i kochający domek :placz: Quote
anbra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dobranoc Smutasku... tak bardzo bym chciała Tobie pomóc i żebym tylko mogła, to bym Ciebie zabrała :( niestety nie mogę :( ale wierzę, że ten domek gdzieś tam jest i że już niedługo będziesz w nim szczęśliwy Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ta psinka ma naprawde wyjatkowego pecha!!! ile jeszcze bedzie musial cieropiec w schronisku, ile taka psinka moze jeszcze zniesc:-( Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Smutasku kiedy przyjda jakies dobre wiesci w twojej sprawie!!! Quote
Sandrunia 29 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Prosze przeslac jak najwiecej fotek na mojego maila porobie ogloszenia sandrunia25@op.pl Quote
Recommended Posts